XLR-kabel analog 1,50m uten eske - Excellence - In-akustik

Tilbud. Kabler uten eske til uslåelig pris!
Excellence XLR-kablene har en dobbelsymmetrisk konstruksjon med 4 ledere. Hvert lederpar har sølvpletting utenpå kobberet og er igjen PE-isolert og skjermet. Utvendig er det igjen PE-isolasjon. Denne kabelen har svært lav kapasitans. Resistansen er lav takket være gullpletterte kontakter.

Les merShow less
Tilbud
kr 1,614.00 kr 2,690.00
På lager - Sendes omgående
Beskrivelse

XLR-kabel analog -  Excellence - in-akustik

Kabler uten eske til uslåelig pris! Vi hadde noen lange kabelstrekk som vi har fått In-akustik til å dele opp og terminere i mindre lengder. Pris per par!

Excellence XLR-kablene har en dobbelsymmetrisk konstruksjon med 4 ledere. Hvert lederpar har sølvpletting utenpå kobberet og er igjen PE-isolert og skjermet. Utvendig er det igjen PE-isolasjon. Denne kabelen har svært lav kapasitans. Resistansen er lav takket være gullpletterte kontakter. Male - female. Pris per par.

  • 24k-gullbelagte plugger
  • Sølvbelagte ledere
  • Produsert i Tyskland
Les merShow less
Produktdetaljer
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 895.00
Excellence Digital Opto er en høykvalitets optisk kabel med polymerfibre som gjennom en komplisert tilvirkingsprosess sørger for at lysbrytningen gjennom selve kabelen blir påvirket minst mulig. Dette sammen med en...
kr 2,190.00
Excellence XLR-kablene har en dobbelsymmetrisk konstruksjon med 4 ledere. Hvert lederpar har sølvpletting utenpå kobberet og er igjen PE-isolert og skjermet. Utvendig er det igjen PE-isolasjon. Denne kabelen har svært...

Meny

Innstillinger