Triangle Borea BR07 - Gulvstående høyttaler - Par

Borea BR07 er plasseringsvennlig og kompakt gulvstående høyttaler som lett sjarmerer lydmessig. Den egner seg i mindre til mellomstore rom på mellom 15 og 30 m² enten som stereohøyttalere eller som fronthøyttalere i et hjemmekinooppsett. BR08 er veldig lettdreven og kan fungere fint med en liten kompaktforsterker om man har knapt med plass. BR07 bruker samme avanserte drivere som sine storebrødre BR08 og BR09. Pris per par.

Borea-serien til Triangle vant EISA-prisen 2020-2021 for "Best buy home theatre system".

Les merShow less
kr 10,990.00
Farge
 • Valnøtt
 • Eik
 • Sort ask
 • Hvit
På fjernlager (ca 1-2 uker levering)
Merke:
Beskrivelse

Triangle Borea BR07 - Gulvstående høyttaler

Borea-serien består av prisgunstige høyttalere laget uten kompromisser. Modellene leverer klar og naturlig vokal, mellomtone med punch og rikelig med engasjerende kontrollert bass. Kabinettene og elementene bygger på Triangle sine tidligere teknologiske nyvinninger og mye av teknikken er direkte tatt fra den dyrere Esprit Ez-serien. Med sitt lekre og elegante ytre og et stort utvalg av finisher sørger Borea for god lyd og mer moro hjemme. Serien vant EISA-prisen 2020-2021 for "Best buy home theatre system".

Borea BR07 er en lekker og kompakt gulvstående høyttaler som egner seg i mindre til mellomstore rom. Den vil sjarmere lytteren med sin engasjerende lyd og presise lydbilde. BR07 er lettdrevet og egner seg godt sammen med selv rimelige forsterkere uten de største strømreservene. Dette er en modell som vi anbefaler til den lytteglade som vil ha bassen som en gulvstående modell med et 16 cm basselement kan gi, og som samtidig har behov for et kompakt ytre og skal ha en høyttaler til en rimelig penge. Denne kan stå tett på bakvegg også, siden den har bassrefleksporten i front.



EFS-DISKANTEN: JEVN LYD I HELE ROMMET 

I Borea-serien står høyttalerne utstyrt med en nyutviklet diskant med det Triangle kaller EFS (Efficient Flow System). Dette bygger på en 25 mm stor silkedome med en faseplugg som er designet for en jevn spredning i øvre toneområde. Fordelen med denne løsningen er at man får en lyd som i større grad enn normalt sprer seg i hele rommet, og ikke bare i midten foran høyttalerne. Selve diskanten er plassert i en spredelinse med hornfasong. Dette er med på å redusere refleksjoner og gir en klarere reproduksjon av tonene i høyfrekvensområdet. Elementet styres med stor kontroll av en neodymium-magnet som igjen er koblet til et kjølesystem som reduserer driftstemperaturen på spolen over tid. Det hele gir en meget god og konsistent lyd. 

BASS-/MELLOMTONE I NATURLIG CELLULOSE 

Bass-/mellomtonemembranen er laget av papir i 100% cellulose, uten noen form for overflatebehandling. Dette membranelementet er direkte nedskalert fra den dyrere Esprit Ez-serien. Løsningen oppnår en farging av lyden i mellomtoneområdet og stemmer får en slående realistisk klang. I jakten på perfeksjon, så ble også fasongen på selve membranen endret flere ganger for å å gjøre den stivere og for å økte frekvensområdet. 

DVAS-SYSTEM: GIR NØYTRALITET OG KLARHET I LYDEN 

Triangle har lagt ned mye tid og krefter i å redusere vibrasjonene i selve kabinettet. Alle modellene i Borea-serien har MDF-paneler for innvendig avstivning og sterkt komprimerte EVA-skumputer mellom selve driveren og den innvendige avstivningen for ytterligere demping av resonanser som oppstår i bass- og mellomtoneenhetene som forplantes videre i kabinettet. En så påkostet løsning er sjeldent for høyttalere i denne prisklassen. Resultatet av DVAS-løsningen er at en reduserer vibrasjonene så mye at en får hørbare forskjeller i lydbildet. Lyden blir klarere og mer nøytral, og den blir mindre farget. Viktigst av alt: en hører i mye mindre grad selve kabinettet spille med (det som vi hifi-nerder kaller for bokslyd). 

DEKOBLING OG MAGNETISKE DEKLER 

Hver modell i Borea-serien har sitt eget dekoblingssystem. Stativ-/bokhyllehøyttalerne og senterhøyttaleren er utstyrt med gummiputer som er med på å redusere vibrasjonene. De gulvstående modellene har en egen plint montert på undersiden av kabinettet. Denne gir økt stabilitet og reduserer vibrasjoner, og kan brukes med medfølgende spikes eller gummiputer.  

Alle modellene i Borea-serien har magnetiske deksler (griller). På denne måten blir overflaten renere i uttrykket dersom du skulle ønske å ha dekslene av.



Tester og kåringer:

  


Spesifikasjoner:

 • Number of drivers 3
 • Number of ways 2,5
 • Sensitivity 91 dB/W/m
 • Frequency range 44 Hz – 22 KHz (+/- 3 dB)
 • Power handling 120 W
 • Nominal impedance 8 Ω
 • Minimum impedance 5 Ω
 • Dimensions 290 x 405 x 1065 mm
 • Weight 17,35 kg

Dokumenter (pdf):

Les merShow less
Produktdetaljer
BR07_Walnut

Spesifikke referanser

ean13
3660216005977
Relaterte produkter
kr 1,190.00
Høyttalerkabel fra den franske høyttalerprodusenten Triangle. Kablene kommer ferdig terminert med bananplugger og hvert sett har to kabler på 2,5 meter. Lederne har tversnitt på 2,5 mm2 og er laget av kobber med svært...

Meny

Innstillinger