LS-2404 AIR Pure Silver - Reference - in-akustik

"Lydmessig er Reference LS-2404 kjent for å spille med stort lydbilde, god dynamikk og ikke minst preget av enestående åpenhet." I Pure Silver-utgaven består lederne av rent sølv. Dette gir målbart raskere overføring enn kobber.

Les merShow less
kr 80,000.00
Lengde
  • 1.0m
  • 1.5m
  • 2.0m
  • 2.5m
  • 3.0m
  • 3.5m
  • 4.0m
Produseres på bestilling med 1-2 uker leveringstid
Beskrivelse

LS-2404 AIR Pure Silver - Reference - in-akustik

Denne kabelen representerer et solid teknologisk gjennombrudd og denne høyttalerkabelen har allerede rukket å høste en rekke anerkjennelser i ulike magasiner. Air helix-struktur brukes for å skille lederne fra hverandre og gjør det mulig å bruke luften rundt lederne som isolator noe som igjen gir en gir en ekstremt lav kapasitans. Cross Link Super Speed Waveguide-teknologien sørger for at avstanden mellom de åtte lederne er optimal. Hver av de åtte lederne består igjen av 24 sølvtråder som ligger rundt en PE-basert kjerne i et dobbeltlags multileder-mønster. De har alle et ultratynt lag med beskyttende lakk. Ta en titt på nærbildene, så skjønner du raskt at dette er en påkostet kabelkonstruksjon! På utsiden av selve lederne er det tredd en PE-strømpe som både beskytter lederne og motvirker mikrovibrasjoner i selve kabelen.

Kablene er terminert med plugger i tellurkobber. Koblingen mellom plugg og leder skjer under svært høyt trykk på 1,5 tonn. På yttersiden av pluggen legges et lag med rhodium som sikrer optimal kontakt mellom kabelen og høyttaleren og forsterkeren selv etter flerfoldige gangers tilkobling. in-akustik har bevisst laget kabelen slik at en enkelt kan veksle mellom spader og bananplugger ved behov.

Lydmessig er Reference LS-2404 kjent for å spille med stort lydbilde, god dynamikk og ikke minst preget av enestående åpenhet. I Pure Silver-utgaven består lederne av rent sølv. Dette gir målbart raskere overføring enn kobber.

Les merShow less
Produktdetaljer
00771243X Silver

Meny

Innstillinger