Atacama Nexus 60 cm høyttalerstativ

Britiske Atacama produserer hifi-møbler og tilbehør i utrolig god kvalitet. Nexus er en testvinnende stativ-serie som gir veldig god kvalitet for pengene. 

Tilbud
kr 1,495.00 kr 2,195.00
På eget lager (2-3 virkedager levering)
Merke:
Beskrivelse

Atacama Nexus 60cm høyttalerstativ

Britiske Atacama produserer hifi-møbler og tilbehør i utrolig god kvalitet. Nexus er en testvinnende stativ-serie som gir veldig god kvalitet for pengene. Lydglede fører hele deres sortiment. Mange av møblene kan tilpasses både med tanke på bredde, høyde og dybde. Kontakt oss for tilbud.
NEXUS

Nexus er Atacamas rimeligste stativserie. Serien har vunnet en rekke priser og dette er virkelig mye stativ for pengene. Stativene er 60cm høye, men er også tilgjengelig i andre størrelser på forespørsel. Det følger med Gel Pads til Topp-platen som er 145mm x 180mm. Baseplattformen er 300mm dyp og 250mm. Teppespikes medfølger.

Vi anbefaler tilbehøret HD-L FLOOR SPIKE SHOES som parkettbeskyttere til disse stativene.

Atacama anbefaler å fylle dem med opp til 10.4kg med Atabites filler for deg som ønsker et best mulig lydmessig resultat.

Produktdetaljer
Nexus 6i
Relaterte produkter
kr 595.00
Atacama Atabites er små metallkuler som benyttes som fyllmasse til høyttalerstativer. Dette gir stativet mer vekt og demper vibrasjoner i stativet. Kulene er dekket av sink slik at de ikke skal korrodere over tid....

Meny

Innstillinger