Q Acoustics Concept 20 - Høyttalere - Par

Concept 20 er en førsteklasses musikkformidler og er uten tvil en høyttaler som havner i den berømmelige "biff til pølsepris"-kategorien. Superlativene står i kø i tester og omtaler, og konklusjonen fra Lyd & Bilde i oktober 2013 er klar:

«Q Acoustics Concept 20 tilhører den eksklusive gjengen av riktig bra små toveis-høyttalere som ikke koster skjorten. Den spiller virkelig bra, med tanke på pris og utseende. Paret med en passende bra forsterker kan den være høyttaleren med stor H om du er på jakt etter et utmerket musikkanlegg til en rimelig penge. Bør absolutt prøvelyttes!»

To år på rad har Concept 20 blitt kåret av What Hi-Fi som både årets produkt (2013) og årets stereohøyttaler i prisklassen £200-£400 (2014).

Les merShow less
kr 4,995.00
Farge
  • Svart høyglans
  • Hvit høyglans
På fjernlager (ca 1-2 uker levering)
Beskrivelse

Q Acoustic Concept 20

Concept 20 har Q Acoustics egenutviklede Gelcore-laminerte kabinetter som effektivt reduserer resonanser til et absolutt minimum. Gelcore er en resonansabsorberende ikkeherdende masse som er mellom to lag med MDF (Mass Density Fibre) og som sørger for at bevegelsesenergien som oppstår i kabinettene blir til varme. Dette har en betydelig effekt på forvrengningen som blir målbart lavere og gjør det også mulig for høyttalerelementene å yte sitt beste fordi arbeidsbetingelsene er optimale. Resultatet er en ren og ufarget lyd.
STEREO+ TEST:
Stereo+ testet Concept 40 i august 2017 og kom med denne konklusjonen:

«Concept 40 er en sjeldent rolig og avslappende musikant. Det betyr ikke at den er kjedelig, for den har en måte å presentere detaljer som er så raffinert og musikalsk at du blir sittende å lytte på favorittmusikken din halve natta. Scene og rom er fantastisk presentert, og lyden er presis, godt definert og flott detaljert.»

FØLSOMHET: Concept 40 har en følsomhet på 90dB og en nominell impedanse på 8 Ohm. På hi-fi språket betyr dette at denne høyttaleren er en enkel last for forsterkeren og at den derfor vil gi god lyd med en rekke både rimelige og påkostede forsterkere. Det betyr også at høyttaleren er i stand til å gjengi de mest krevende partiene i et stykke musikk eller en spennende film på en overbevisende og realistisk måte. Høyttaleren er ekstremt lettplassert og kan ved å regulere bassrefleksportene på baksiden med en medfølgende propp av skumgummi også plasseres kloss inntil bakveggen. Concept 40 har to 5” basselementer og en 1” softdome diskant. Konstruksjonen er 2-veis og delefrekvensen er ved 2,3kHz. Høyttalerne veier 18,5 kg hver og er akkurat under 100 cm høye. Concept 40 kommer i høyglansfinish av meget høy kvalitet og du kan velge mellom sorte eller hvite høyttalere. Fabrikkgarantien på materialfeil er på 5 år.


 

SPESIFIKASJONER:

Enclosure type: 2-way reflex
Bass Unit:
125mm
Treble Unit:
25mm
Frequency Response:
64Hz - 22kHz
Nominal Impedance:
6ohm
Minimum Impedance:
4ohm
Sensitivity:
88dB
Recommended Power:
25 - 75w
Crossover Frequency:
2.9kHz
Dimensions H/D/W mm:
265 x 282 x 170
Weight:
12kg
Sold in:
Pairs
Finishes available:
Lacquered Black Gloss / Lacquered White Gloss
Warranty:
5 Years
Stativ leveres separat

Les merShow less
Produktdetaljer
QA2625
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 995.00
Praktisk blåtannmottaker fra tyske In-akustik. Knapt større en et par fyrstikkesker og den kan fint ligge skjult i bakkant av forsterkeren din. Den har innebygget DAC og har dermed både digital og analog lydgang. Kan...
Relaterte produkter
kr 4,495.00
Den nye Micro Air serien til in-akustik representerer et teknisk og lydmessig gjennombrudd i prisklassen. Med denne serien gjør in-akustik Air Helix teknologien fra seriene over tilgjengelig i en nedskalert versjon...
kr 14,990.00
I15 leverer markedets beste lydkvalitet i sin prisklasse. Den benytter den samme forsterkermodulen som EISA-prisvinneren I15 Prisma og passer svært godt for deg som allerede har en god signalkilde med linjeutganger. 

Meny

Innstillinger