in-akustik Reference NF-2404 AIR PURE SILVER ANALOG XLR

Endelig har in-akustik produsert en signalkabel i Reference Pure Silver serien. NF-2404 AIR PURE SILVER er, som navnet indikerer, laget i sølv. Når en kombinerer den svært effektive Air Helix-konstruksjonen med et materiale som har ekstreme lederegenskaper så får en et toppklasseprodukt med ekstreme egenskaper!

Les merShow less
kr 50,000.00
Lengde
  • 1.0m
  • 1.5m
  • 2.0m
Produseres på bestilling (1-2 uker produksjonstid)
Beskrivelse

NF-2404 AIR PURE SILVER deler dimensjoner, struktur og lederutlegning med kobberversjonen av kabelen, men lederne har blitt optimalisert med tanke på at en går fra kobber til sølv som materiale. AIR-teknologien til in-akustik representerer en teknologisk milepæl i hi-fi bransjen. AIR-teknologien som innebærer bruk av en heliks-struktur i plast til å skille lederne gir hørbare og ikke minst målbare resultater. Luft er det isolerende materialet i konstruksjonen, og som kjent er luft bedre enn alle andre materialer fordi det gir minimal kontakt mellom lederen og ytterisolasjonen. Lederutlegningen i konstruksjonen er ikke tilfeldig, og det er en nøyaktig oppmålt avstand mellom hver av lederne i selve kabelen. For å komme et skritt nærmere audiofil perfeksjon ble kobber erstattet med sølv. Kobber er et glimrende materiale til signaloverføring, men sølv har bedre egenskaper. Superledere hadde vært optimalt, men de må oftest ha svært lave temperaturer for å virke best (ned mot 70 minusgrader). Sølv er det materialet som leder best i virkelige omgivelser, altså ved stuetemperatur. Med 61,35 S/m (Siemens pr meter) så har sølv 6% bedre lederevne enn kobber. Eneste minuset er prisen på rent sølv; sølv er nesten 100 ganger dyrere enn kobber. 

NF-2404 AIR PURE SILVER produseres for hånd i Tyskland på bestilling. Det brukes tellur-kobber-legering i kontaktene og overflaten på kontaktene pletteres med rhodium for best mulig kontaktflate og lengst mulig levetid på kontakten. RCA og XLR terminering er tilgjengelig.

Les merShow less
Produktdetaljer
0071890X
Relaterte produkter
kr 40,000.00
Endelig har in-akustik produsert en signalkabel i Reference Pure Silver serien. NF-2404 AIR PURE SILVER er, som navnet indikerer, laget i sølv. Når en kombinerer den svært effektive Air Helix-konstruksjonen med et...
kr 80,000.00
"Lydmessig er Reference LS-2404 kjent for å spille med stort lydbilde, god dynamikk og ikke minst preget av enestående åpenhet." I Pure Silver-utgaven består lederne av rent sølv. Dette gir målbart raskere overføring...

Meny

Innstillinger