Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Antennekabel

TV-antennekabler kommer i mange forskjellige kvaliteter. Vi fører kabler fra tyske In-akustik som er nøye testet før de forlater fabrikk. Det er spesielt viktig å velge en antennekabel med god skjerming. De beste kablene har skjerming over 100 db. Under ser du konstruksjonen til en antennekabel i Excellence-serien. Denne kabelen blir håndlaget i Tyskland og gir hele 120 dB skjerming. Som du kan se har den firedobbel skjerming og solid-core-leder. Alle kablene våre kan også leveres på rull. Kontakt oss for spørsmål og priser.

Mer om fakta om kabeltypen (kilde Wikipedia):
Koaksialkabel, også kalt coaxkabel, koaks eller coax, er en betegnelse på en type ledning for overføring av signaler der den innerste lederen er sentrum i en rund struktur, der den andre lederen er en rund skjerm som et rør med samme sentrum som lederen. Koaksial betegner at kabelen er rund og alle deler av kabelen har samme senter eller akse langs midten av kabelen og er symmetrisk rundt den.

Kjernen er enten en massiv tynn leder eller en samling tynne metalltråder uten innbyrdes isolasjon. Utenpå kjernen er det et lag med isolasjon, ofte i plast. Denne isolasjonen er samtidig det materialet som holder energien til de elektromagnetiske feltene inni kabelen, og er nøye valgt. Skjermen er et rør, flettede metalltråder eller metallfolie rundt isolasjonen. Ofte er det både en flettet skjerm av fortinnet kopper, og en påviklet aluminiumsband utenpå. Utenfor skjermen er det et isolerende/beskyttende lag gummi eller plast.

Koaksialkabelen brukes vanligvis til overføring av vekselstrømssignaler med høy frekvens. De er vanligvis brukt som TV-antennekabel, fellesantenneanlegg, antennekabel for radiosendere / kommunikasjonsradioer og var tidligere vanlig brukt som signalkabel for datanettverk.

Hensikten med konstruksjonen med signallederen omgitt av en skjerm er å holde signalene innenfor skjermen, og dermed å hindre uønsket utstråling eller innstråling fra fremmede signaler. Skjermen legges alltid på signalmessig jordnivå. Signalet ligger således i et Faradayisk bur.

Les merShow less

Meny

Innstillinger