Velkommen til Lydglede!

Vi søker å være hele Norges nettbutikk for hifi- og lydprodukter. I tillegg har vi fysisk butikk på Bekkestua i Bærum, med flere forskjellige lytterom.

Dette er butikken for deg som verdsetter god lyd. Som frittstående aktør kan vi håndplukke produktene våre, og vi selger kun merkevarer som mottar internasjonal anerkjennelse for høy lydkvalitet. Vi går selv god for produktene, noe vi håper er en trygghet for deg som kunde. Med fri frakt over 799,- og eventuell gratis tilbake til oss dersom det blir aktuelt, og 30 dager åpent kjøp kan du teste produktene våre trygt hjemme.

Dine behov er viktigst og det blir ikke butikk uten fornøyde kunder. Målet er at du skal bli fornøyd med både kjøpsopplevelse og produkt. Du kan lese kundetilbakemeldinger vi har fått på både Trustpilot, Google, Prisjakt og Facebook.


Vi har butikk med lytterom på Bekkestua, hvor vi viser frem de fleste av produktene våre. Her er det åpent "når lyset er på" og ellers etter avtale. Vi vil strekke oss langt for å finne en tid som passer for deg, inkludert lørdager og søndager. Lokalet ligger på gateplan uten trapper og er godt tilrettelagt for rullestol. Adressen er Gamle Ringeriksvei 37, 1357 Bekkestua. Det er flere muligheter for 1 time gratis parkering i området.La musikklytting bli en aktivitet fremfor noe som kun er i bakgrunnen.
Unn deg et avbrekk i hverdagen, sett deg i godstolen, la pulsen senke seg
og la deg engasjere av musikken du elsker!Kontakt oss gjerne for å høre hvordan vi kan hjelpe deg med å oppnå lydglede hjemme eller på arbeidsplassen din. Vi håper at du liker konseptet vårt!Kristian Rogndal
InnehaverMeny

Innstillinger