Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.


Velkommen til Lydglede.no!

Dette er nettbutikken for deg som verdsetter god lyd. Vi er en norsk nettbutikk og sender ut varene våre fra Alnabru, Oslo. Som frittstående aktør kan vi håndplukke produktene våre, og vi selger kun merkevarer som mottar internasjonal anerkjennelse for høy lydkvalitet, innovasjon, førsteklasses håndverk og design. Vi går selv god for produktene, noe vi håper er en trygghet for deg som kunde.

  • Fri frakt / retur
  • 30 dager åpent kjøp
  • Gratis eksperthjelp

Nettbutikken ble lansert i juli 2019 og drives av Jørgen J. Johansen og Kristian Rogndal. Vi har bred erfaring med salg av lydprodukter fra firmaer som Hi-Fi Center kjeden og Soundgarden. Med lidenskap for lyd er vi opptatt av at folk flest skal kunne oppleve lydglede i hjemmet sitt. Vi kommer til å gi deg ærlige anbefalinger basert på vår erfaring, skjønn og vitenskapelige argumenter, og hele tiden jobbe for at du skal sitte igjen med en god kjøpsopplevelse.

Bilde: Fra signering av samarbeidsavtale med Primare. F.v.: Kristian Rogndal, Terry Medalen, Jørgen J. Johansen, Siemen Algra.
La musikklytting bli en aktivitet fremfor noe som kun er i bakgrunnen.
Unn deg et avbrekk i hverdagen, sett deg i godstolen, la pulsen senke seg
og la deg engasjere av musikken du elsker!Ettersom akustikken i ditt rom aldri kommer til å være sammenlignbar med den i demorommet hos fysiske utsalgssteder, mener vi hjemmetesting er den beste metoden for å finne ut om produktet passer til ditt behov. Med unntak av på spesialtilpassede produkter, tilbyr vi derfor 30 dagers åpent kjøp og fri retur. 

Kontakt oss gjerne for å høre hvordan vi kan hjelpe deg med å oppnå lydglede hjemme. Vi håper at du liker konseptet vårt! 
Med vennlig hilsen
Jørgen J. Johansen
Daglig lederMeny

Innstillinger