Velkommen til Lydglede.no!

Dette er nettbutikken for deg som verdsetter god lyd. Vi er en norsk nettbutikk og sender ut varene våre fra Alnabru og Vestby. Som frittstående aktør kan vi håndplukke produktene våre, og vi selger kun merkevarer som mottar internasjonal anerkjennelse for høy lydkvalitet. Vi går selv god for produktene, noe vi håper er en trygghet for deg som kunde. Med fri frakt, inkludert tilbake til oss dersom det blir aktuelt, og 30 dager åpent kjøp kan du teste produktene våre trygt hjemme.

Vi har showroom i Vestby hvor vi viser frem de fleste av produktene våre. Lokalet er rett ovenfor veien for Oslo Fashion Outlet og du kan parkere rett utenfor. Showroomet har åpent hver tirsdag og torsdag kl 10-16, og ellers etter avtale ved å kontakte oss i forkant av besøket. Vi vil strekke oss langt for å finne en tid som passer for deg, inkludert lørdager og søndager. Adressen er Svartdalsveien 9, 1543 Vestby og innkjøringen er rett nedenfor Circle K og Burger King. Showroom-/nettbutikksjef nås på telefon 97331255.

  • Fri frakt / retur
  • 30 dager åpent kjøp
  • Gratis eksperthjelp

Nettbutikken ble etablert i juli 2019 av Jørgen Julius Johansen, Fredrik Øksnes og Kristian Rogndal. De tre kjente hverandre fra Soundgarden Bergen, hvor Jørgen var butikksjef, og Fredrik og Kristian jobbet som selgere i kombinasjon med sine respektive studier. Gjennom 2020 og 2021 pekte alle piler oppover og det var tydelig vekst i både antall ordre og omsetning.

I januar 2022 tiltrådte Anders Thon Nilsen som nettbutikksjef for Lydglede, og i august 2022 åpnet vi vårt første showroom.

Med lidenskap for lyd er vi opptatt av at folk flest skal kunne oppleve lydglede i hjemmet sitt. Vi kommer til å gi deg ærlige anbefalinger basert på vår erfaring, skjønn og vitenskapelige argumenter, og hele tiden jobbe for at du skal sitte igjen med en god kjøpsopplevelse.La musikklytting bli en aktivitet fremfor noe som kun er i bakgrunnen.
Unn deg et avbrekk i hverdagen, sett deg i godstolen, la pulsen senke seg
og la deg engasjere av musikken du elsker!Kontakt oss gjerne for å høre hvordan vi kan hjelpe deg med å oppnå lydglede hjemme. Vi håper at du liker konseptet vårt!Anders Thon Nilsen
Nettbutikksjef  
Kristian Rogndal
Grunnlegger og styrelederMeny

Innstillinger