Velkommen til Lydglede.no!

Dette er nettbutikken for deg som verdsetter god lyd. Vi er en norsk nettbutikk og sender ut varene våre fra Alnabru, Oslo. Som frittstående aktør kan vi håndplukke produktene våre, og vi selger kun merkevarer som mottar internasjonal anerkjennelse for høy lydkvalitet. Vi går selv god for produktene, noe vi håper er en trygghet for deg som kunde.

  • Fri frakt / retur
  • 30 dager åpent kjøp
  • Gratis eksperthjelp

Nettbutikken ble etablert i juli 2019 av Jørgen Julius Johansen, Fredrik Øksnes og Kristian Rogndal. De tre kjente hverandre fra Soundgarden Bergen, hvor Jørgen var butikksjef, og Fredrik og Kristian jobbet som selgere i kombinasjon med sine respektive studier. Gjennom 2020 og 2021 pekte alle piler oppover og det var tydelig vekst i både antall ordre og omsetning.

I januar 2022 tiltrådte Anders Thon Nilsen som nettbutikksjef for Lydglede, og i mai 2022 åpner vi vårt første showroom beliggende rett på andre siden av veien for Oslo Fashion Outlet i Vestby. 200 kvadratmeter inkludert tre demorom innredes i disse dager, og vi gleder oss til å ta deg imot! Her blir det i første omgang ingen faste åpningstider og du booker selv ønsket tid ved å kontakte oss.

Med lidenskap for lyd er vi opptatt av at folk flest skal kunne oppleve lydglede i hjemmet sitt. Vi kommer til å gi deg ærlige anbefalinger basert på vår erfaring, skjønn og vitenskapelige argumenter, og hele tiden jobbe for at du skal sitte igjen med en god kjøpsopplevelse.La musikklytting bli en aktivitet fremfor noe som kun er i bakgrunnen.
Unn deg et avbrekk i hverdagen, sett deg i godstolen, la pulsen senke seg
og la deg engasjere av musikken du elsker!Ettersom akustikken i ditt rom aldri kommer til å være sammenlignbar med den i demorommet hos fysiske utsalgssteder, mener vi hjemmetesting er den beste metoden for å finne ut om produktet passer til ditt behov. Med unntak av på spesialtilpassede produkter, tilbyr vi derfor 30 dagers åpent kjøp og fri retur.

Kontakt oss gjerne for å høre hvordan vi kan hjelpe deg med å oppnå lydglede hjemme. Vi håper at du liker konseptet vårt!Anders Thon Nilsen
Nettbutikksjef  
Kristian Rogndal
Grunnlegger og styrelederMeny

Innstillinger