Merker

 • Genelec

  Genelec er et finsk merke som har levert kvalitetshøyttalere til profesjonell og hjemmebruk i over førti år. Studiomonitorene deres er svært anerkjente og brukes av flere kjente produsenter, studioer og kringkastere jorden rundt. Dette i seg selv er kanskje den beste referansen på høy lydkvalitet. Genelec legger vekt på å lage driftssikre produkter med en ærlig klang. Les mer i deres produktkatalog (pdf).

 • Goldring

  Goldring er en av verdens mest anerkjente produsenter av pickuper og leverer tre forskjellige pickup-typer: MM – Moving Magnet, MI – Moving Iron og MC – Moving Coil. Goldring har produsert lydutstyr siden 1906, og var blant de første i markedet for elektriske pickuper på 1930-tallet. De er i dag verdenskjent og helt i tet hva gjelder pickuper. I tillegg til sitt eget merke, produserer de pickuper for flere andre kjente selskaper. Pris/ytelsesforholdet trekkes frem som et av de største fortrinnene til Goldring i en rekke tester og omtaler på nettet. Her er gjennomgangsmelodien at man får valuta for pengene. Det å oppgradere pickupen kan gjøre underverker for musikkopplevelsen og lydgleden!

 • In-akustik

  In-akustik har produsert kabler og tilbehør siden 1977. De holder til i Ballrechten-Dottingen i Tyskland og er kjent for utmerket kvalitet. Selskapet ligger i verdenstoppen hva gjelder utvikling av innovative produkter innenfor hifi og multimedia. Lydglede er norsk importør og fører således hele deres sortiment. Her i nettbutikken har vi lagt ut et utvalg. Kontakt oss dersom du har spørsmål eller ikke finner produktet du leter etter. Les gjerne mer om selskapet og produktene i pdf-filene under:

  Om In-akustikProduktkatalogReference SelectionVelg riktig kabel 

 • König & Meyer

  König og Meyer (K&M) er verdensledende på stativer og fester til musikkindustrien. All produksjon foregår i Tyskland og merket representerer svært god kvalitet. Vi leverer hele deres sortiment og har plukket ut et utvalg produkter her i nettbutikken.

  Produktkatalog

 • Milty

  Milty lager den meget anerkjente Zerostat 3 antistatiske pistolen. Denne nøytraliserer statiske oppladninger i LP-plater og CD-plater. 

 • Pioneer

  Pioneer Corporation er et japansk selskap som produserer elektroniske underholdningssystemer. Selskapet har hovedkontor i Tokyo, der det ble grunnlagt i 1938 som et radio- og høyttalerverksted. Vi har i første omgang valgt å ta inn noen utvalgte hodetelefoner i sortimentet vårt.

 • Primare

  Primare er en skandinavisk produsent som er verdenskjent for sine hifi-produkter. Merket selges i over 52 land og i Norge er vi eksklusiv importør. Deres produkter har en dynamisk og ærlig spillestil, samt meget god byggekvalitet. Et Primare-produkt skal gi stor eierglede i mange år.

  Filosofi | HistorieTeknologi | Nyheter | Manualer | Reviews

 • Q Acoustics

  Q Acoustics er et ungt selskap etablert i 2006. Selskapet ble ikke etablert av en velstående entusiast, en hobbydesigner eller en pensjonert rockestjerne - Det ble grunnlagt av et team av profesjonelle ingeniører og forretningsfolk som ønsket å vise verden at god lyd og flott design ikke nødvendigvis trenger å være veldig kostbart. Deres høyttalere er kjent for å gi utrolig mye god lyd for pengene, og har de siste årene vunnet flere prestisjetunge utmerkelser i noen av verdens mest anerkjente hifi-magasiner. Ta gjerne en titt i deres produktbrosjyre (pdf).

 • STOIC

  Tyske STOIC produserer vegghengte hyller og gulvstående baser spesielt egnet for å dempe vibrasjoner. Det skader ikke at de i tillegg er svært pene å se på og kan løfte frem det visuelle ved anlegget ditt! Metallrammene er fylt med sand, og du kan velge topplater i materialer med lav resonans: skifer, kryssfiner eller MDF. Les gjerne mer i deres katalog (pdf).

 • TEAC

  Japanske TEAC ble grunnlagt av brødrene Katsuma og Tomoma Tani på 50-tallet. Merket hadde sin storhetstid på 70- og 80-tallet med kassett-, CD- og platespillere og forsterkere. De produserer fortsatt produkter av svært god kvalitet og sortimentet komplimenterer utvalget vi kan tilby kundene våre.

Meny

Innstillinger