Merker

 • Dual

  Platespillere fra Dual er verdenskjent og de produseres 100 % i Tyskland.

  Produksjonen av grammofondeler startet opp i helt tilbake i 1907, og navnet Dual ble etablert i 1927. Etter andre verdenskrig ble Dual den største produsenten av platespillere i Europa, med mer enn 3000 ansatte i flere fabrikker. Inntoget av japansk forbrukerelektronikk på 1970-tallet førte imidlertid til at Dual gikk konkurs i 1982. I etterkant av dette ble selskapet på tragisk vis splittet opp i mange deler, og flere av disse representerer i dag varierende grad av kvalitet.

  Platespillerdelen ble heldigvis kjøpt opp av det tyske selskapet Alfred Fehrenbacher GmbH, som har fortsatt med produksjonen i St. Georgen, Schwarzwald. Disse produktene er enkle å identifisere ved at varenummerne begynner med CS xxx.

 • Dynavox

  Dynavox er en tysk produsent med over 20 års erfaring. De tilbyr mange ulike komponenter innen hifi, og produktene har svært godt pris/ytelses-forhold. Lydglede AS er norsk distributør og har tatt inn et selektivt utvalg her i vår egen nettbutikk.

 • Genelec

  Genelec er et finsk merke som har levert kvalitetshøyttalere til profesjonell og hjemmebruk i over førti år. Studiomonitorene deres er svært anerkjente og brukes av flere kjente produsenter, studioer og kringkastere jorden rundt. Dette i seg selv er kanskje den beste referansen på høy lydkvalitet. Genelec legger vekt på å lage driftssikre produkter med en ærlig klang. Les mer i deres produktkatalog (pdf).

 • Goldring

  Goldring er en av verdens mest anerkjente produsenter av pickuper og leverer tre forskjellige pickup-typer: MM – Moving Magnet, MI – Moving Iron og MC – Moving Coil. Goldring har produsert lydutstyr siden 1906, og var blant de første i markedet for elektriske pickuper på 1930-tallet. De er i dag verdenskjent og helt i tet hva gjelder pickuper. I tillegg til sitt eget merke, produserer de pickuper for flere andre kjente selskaper. Pris/ytelsesforholdet trekkes frem som et av de største fortrinnene til Goldring i en rekke tester og omtaler på nettet. Her er gjennomgangsmelodien at man får valuta for pengene. Det å oppgradere pickupen kan gjøre underverker for musikkopplevelsen og lydgleden!

 • In-akustik

  In-akustik har produsert kabler og tilbehør siden 1977. De holder til i Ballrechten-Dottingen i Tyskland og er kjent for utmerket kvalitet. Selskapet ligger i verdenstoppen hva gjelder utvikling av innovative produkter innenfor hifi og multimedia. Lydglede er norsk importør og fører således hele deres sortiment. Her i nettbutikken har vi lagt ut et utvalg. Star er deres mest prisgunstige alternativ. Deretter følger Premium-serien som en gyllen middelvei, før toppseriene Excellence og Reference. Kontakt oss dersom du har spørsmål eller ikke finner produktet du leter etter. Mange av kablene kan også leveres på rull. Les gjerne mer om selskapet og produktene i pdf-filene under:

  Om In-akustikProduktkatalogReference SelectionVelg riktig kabel 

 • König & Meyer

  König og Meyer (K&M) er verdensledende på stativer og fester til musikkindustrien. All produksjon foregår i Tyskland og merket representerer svært god kvalitet. Vi leverer hele deres sortiment og har plukket ut et utvalg produkter her i nettbutikken.

  Produktkatalog

 • Milty

  Milty lager den meget anerkjente Zerostat 3 antistatiske pistolen. Denne nøytraliserer statiske oppladninger i LP-plater og CD-plater. 

 • Onkyo

  Onkyo Corporation er en japansk produsent av elektronisk forbrukerelektronikk, som spesialiserer seg på premium hjemmekino- og lydutstyr, inkludert AV-mottakere, surroundlydhøyttalere og bærbare enheter. Ordet Onkyo oversettes som "lydharmoni". Selskapet startet under navnet Osaka Denki Onkyo K.K i 1946.

 • Pioneer

  Pioneer Corporation er et japansk selskap som produserer elektroniske underholdningssystemer. Selskapet har hovedkontor i Tokyo, der det ble grunnlagt i 1938 som et radio- og høyttalerverksted. Vi har i første omgang valgt å ta inn noen utvalgte hodetelefoner i sortimentet vårt.

 • Primare

  Primare er en skandinavisk produsent som er verdenskjent for sine hifi-produkter. Merket selges i over 52 land og i Norge er vi eksklusiv importør. Deres produkter har en dynamisk og ærlig spillestil, samt meget god byggekvalitet. Et Primare-produkt skal gi stor eierglede i mange år.

  Filosofi | HistorieTeknologi | Nyheter | Manualer | Reviews

 • Q Acoustics

  Q Acoustics er et ungt selskap etablert i 2006. Selskapet ble ikke etablert av en velstående entusiast, en hobbydesigner eller en pensjonert rockestjerne - Det ble grunnlagt av et team av profesjonelle ingeniører og forretningsfolk som ønsket å vise verden at god lyd og flott design ikke nødvendigvis trenger å være veldig kostbart. Deres høyttalere er kjent for å gi utrolig mye god lyd for pengene, og har de siste årene vunnet flere prestisjetunge utmerkelser i noen av verdens mest anerkjente hifi-magasiner. Ta gjerne en titt i deres produktbrosjyre (pdf).

 • RCF

  Vi har tatt inn aktive PA-høyttalere produsert av italienske RCF. Disse er beregnet for å spille høyt og har innebygget forsterker. Dette er svært potente og gode lydformidlere, hvor det er kvalitet i alle ledd. RCF er velkjent for solide produkter som låter svært bra.

 • STOIC

  Tyske STOIC produserer vegghengte hyller og gulvstående baser spesielt egnet for å dempe vibrasjoner. Det skader ikke at de i tillegg er svært pene å se på og kan løfte frem det visuelle ved anlegget ditt! Metallrammene er fylt med sand, og du kan velge topplater i materialer med lav resonans: skifer, kryssfiner eller MDF. Les gjerne mer i deres katalog (pdf).

 • TEAC

  Japanske TEAC ble grunnlagt av brødrene Katsuma og Tomoma Tani på 50-tallet. Merket hadde sin storhetstid på 70- og 80-tallet med kassett-, CD- og platespillere og forsterkere. De produserer fortsatt produkter av svært god kvalitet og sortimentet komplimenterer utvalget vi kan tilby kundene våre.

Meny

Innstillinger