Merker

 • 2L

  Det norske plateselskapet 2L (Lindberg Lyd AS) ble stiftet i 2001. Musikken som blir gitt ut av 2L er i første rekke norske verk med norske musikere. De fleste utgivelsene er spilt inn i «levende» lokaler som kirker og katedraler. 2L fokuserer på klassisk musikk, folkemusikk, samtidsmusikk og jazz. Vi skaffer alt av 2L på forespørsel, og har et utvalg av de mest populære utgivelsene tilgjengelig i butikken.

 • Akustikmiljø

  Aukistikmiljø produserer miljøvennlige lydabsorbenter for alle typer offentlige og private rom. De har mer enn 30 års erfaring med akustiske produkter og tilbyr løsninger for kontor, skole, lytterom, sportshaller og offentlige miljøer som restauranter, barer, hotell og studioer. Akustikmiljø sin egenutviklede EcoSUND-serie er miljømerket og består av produkter for både gulv, vegger og tak. Les mer om deres miljøsertifisering.  

 • Atacama

  Britiske Atacama produserer gjennomtenkte, fleksible og solide tv-møbler, hifi-racks og høyttalerstativ. Vi tilbyr hele deres sortiment, samt skreddersøm, på forespørsel. Møbler og racks kan blant annet tilpasses med tanke på antall hyller, bredde og dybde. Produktene produseres i England og representerer en utrolig kvalitet. Du skal lete lenge etter mer solide møbler!

 • Dual

  Platespillere fra Dual er verdenskjent for god lyd og byggekvalitet. Du kan velge mellom manuelle og helautomatiske spillere, og alle kommer med fabrikkmonterte pirckuper.

 • Dynaudio

  Dynaudio er verdenskjent for eksepsjonell lydkvalitet pakket inn i flott dansk design. Foruten å være blant de ledende på studiolyd og hjemme-hifi har de også premium bilstereo for blant annet VW, samt installasjonshøyttalere. Dynaudio har produsert og utviklet høyttalere i Skanderborg siden 1977 og de skiller seg ut ved at de produserer tilnærmet alt selv. I Skanderborg har de også Dynaudio Labs med sitt målerom ved navn Jupiter. Dette 13x13x13 meter store rommet er et imponerende skue, og utstyrt med hele 31 mikrofoner på en spesialkonstruert roterbar arm bidrar det sterkt til at Dynaudios lydingeniører treffer spikeren på hodet gang på gang.

 • Dynavox

  Dynavox er en tysk produsent med over 20 års erfaring. De tilbyr mange ulike komponenter innen hifi, og produktene har svært godt pris/ytelses-forhold. Lydglede har tatt inn et selektivt utvalg her i vår egen nettbutikk. Vi skaffer imidlertid alt fra deres vide sortiment.

 • FiiO

  FiiO har spesialisert seg på produksjon av bærbare lydprodukter som hodetelefonforsterkere, digitale avspillere og ørepropper. Selskapet ble grunnlagt i 2007 og har raskt blitt anerkjent i hifi-miljøet. FiiO-produktene er populære blant lydentusiaster og profesjonelle musikere over hele verden.

 • Genelec

  Genelec er et finsk merke som har levert kvalitetshøyttalere til profesjonell og hjemmebruk i over førti år. Studiomonitorene deres er svært anerkjente og brukes av flere kjente produsenter, studioer og kringkastere jorden rundt. Dette i seg selv er kanskje den beste referansen på høy lydkvalitet. Genelec legger vekt på å lage driftssikre produkter med en ærlig klang. Les mer i deres produktkatalog (pdf).

 • Goldring

  Goldring er en av verdens mest anerkjente produsenter av pickuper og leverer tre forskjellige pickup-typer: MM – Moving Magnet, MI – Moving Iron og MC – Moving Coil. Goldring har produsert lydutstyr siden 1906, og var blant de første i markedet for elektriske pickuper på 1930-tallet. De er i dag verdenskjent og helt i tet hva gjelder pickuper. I tillegg til sitt eget merke, produserer de pickuper for flere andre kjente selskaper. Pris/ytelsesforholdet trekkes frem som et av de største fortrinnene til Goldring i en rekke tester og omtaler på nettet. Her er gjennomgangsmelodien at man får valuta for pengene. Det å oppgradere pickupen kan gjøre underverker for musikkopplevelsen og lydgleden!

  Vi kan også levere nye stifter til Goldring sine pickuper. Kontakt oss for dette, samt Goldring sin innbytteordning.

 • In-akustik

  In-akustik har produsert kabler og tilbehør siden 1977. De holder til i Ballrechten-Dottingen i Tyskland og er kjent for utmerket kvalitet. Selskapet ligger i verdenstoppen hva gjelder utvikling av innovative produkter innenfor hifi og multimedia. Lydglede er norsk importør og fører således hele deres sortiment. Her i nettbutikken har vi lagt ut et utvalg. Star er deres mest prisgunstige alternativ. Deretter følger Premium-serien som en gyllen middelvei, før toppseriene Excellence og Reference. Kontakt oss dersom du har spørsmål eller ikke finner produktet du leter etter. Mange av kablene kan også leveres på rull. Les gjerne mer om selskapet og produktene i pdf-filene under:  

  Om In-akustik Produktkatalog | Toppserien Reference | Velg riktig kabel

 • König & Meyer

  König og Meyer (K&M) er verdensledende på stativer og fester til musikkindustrien. All produksjon foregår i Tyskland og merket representerer svært god kvalitet. Vi leverer hele deres sortiment og har plukket ut et utvalg produkter her i nettbutikken.

  Produktkatalog

 • Manley Labs

  I juli 2020 tok Lydglede over som norsk importør av Manley Laboratories. Manley representerer noe av det ypperste innen rørforsterkere og holder sterkt ved de analoge tradisjonene. Produktene lages for hånd i byen Chino på USAs vestkyst. Merket er velkjent for sine studioprodukter og flere av disse har fått legendestatus. Brukere av utstyr fra Manley inkluderer blant annet Johnny Cash, Pearl Jam, Adele, Keb' Mo', U2, AC/DC, Korn, Jay-Z, Eminem, Madonna, Alecia Keys, Dr.Dre, Michael Jackson, Christina Aguilera, Frank Zappa, Ramones, Miles Davis, Lou Reed, Beck, Neil Young, Flogging Molly og Ozzy Osbourne.

  Audiophile.no ved Arve Åheim har testet nylig effektforsterkerne Manley Neo-Classic 500 og forforsterkeren Manley Shrimp. Les testen her.

 • Milty

  Milty lager den meget anerkjente Zerostat 3 antistatiske pistolen. Denne nøytraliserer statiske oppladninger i LP-plater og CD-plater. 

 • Phonar

  Phonar Akustik GmbH holder til i provinsen Schleswig-Holstein nær grensen til Danmark og er en mindre familiebedrift. Helt siden oppstarten i 1983 har Phonar bygget høyttalere av ypperste kvalitet. Hos Phonar er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Hver høyttaler, hvert element, monteres fra begynnelse til slutt, for hånd, av en dedikert medarbeider på fabrikken i Tarp.

  Både den kritikerroste Veritas Next serien og den nye aktive Veritas Match Air leveres med høykvalitetsdrivere fra toppseriene til Scan-Speak og Peerless. Internkablingen er fra WireWorld og delefilterkomponenter fra Intertechnik og Mundorf.

 • Pinell of Norway

  Pinell lager solid sammenskrudde kvalitetsradioer med utmerket lydkvalitet. Vi liker godt at merket er norskt og at produktene er spesielt tilpasset bruk i Norge. Deres visjon er å designe, produsere og tilby lydprodukter som bringer ny funksjonalitet, god kvalitet og glede inn i de mange hjem.

 • Primare

  Primare er en skandinavisk produsent som er verdenskjent for sine hifi-produkter. Merket selges i over 52 land og i Norge er vi eksklusiv importør. Deres produkter har en dynamisk og ærlig spillestil, samt meget god byggekvalitet. Et Primare-produkt skal gi stor eierglede i mange år og vi har generelt veldig få service-caser på disse produktene. Kontakt oss for innbyttedeal, pakkepriser eller råd om hvilken forsterker du bør velge til høyttalerne dine.

  Filosofi | HistorieNyheter

 • Q Acoustics

  Q Acoustics er et forholdsvis ungt selskap fra 2006. Selskapet ble ikke etablert av en velstående entusiast, en hobbydesigner eller en pensjonert rockestjerne - Det ble grunnlagt av et team av profesjonelle ingeniører og forretningsfolk som ønsket å vise verden at god lyd og flott design ikke nødvendigvis trenger å være veldig kostbart. Deres høyttalere er kjent for å gi god lyd for pengene, og har de siste årene vunnet flere prestisjetunge utmerkelser.

  Ta gjerne en titt i deres produktbrosjyre (pdf). Ser du noe du ønsker som ikke ligger her på siden er det bare å kontakte oss!

 • Reavon

  Det franske selskapet Reavon søker å lage de beste Blu-ray-spillerne i verden, og dette er for deg som søker referanseprodukter. Reavon har så langt hatt tre modeller: UBR-X100, UBR-X110 og UBR-X200. Per 2024 er det kun UBR-X110 som er i produksjon. 

 • Rega

  Rega er spesielt kjent for sine legendariske platespillere i Planar-serien. All utvikling og produksjon foregår i Essex, England.

 • TEAC

  Japanske TEAC ble grunnlagt av brødrene Katsuma og Tomoma Tani på 50-tallet. Merket hadde sin storhetstid på 70- og 80-tallet med kassett-, CD- og platespillere og forsterkere. De produserer fortsatt produkter av svært god kvalitet og sortimentet komplimenterer utvalget vi kan tilby kundene våre.

 • Triangle

  Opplev konserter i din egen stue med Triangle - En stor fransk høyttalerprodusent med over 40 års erfaring. Deres mål er å lage høyttalere som gjenskaper musikk med følelser, så presist og levende som mulig. Triangle tilbyr både aktive- og passive høyttalere, innbyggingshøyttalere, utendørshøyttalere, egenutviklede kabler og stativ, samt multiromshøyttaleren AIO. Deres toppserier er Magellan og Signature. Den hyggelige prisede og meget gode Borea-serie vant nylig EISA-pris for beste kjøp innen hjemmekinohøyttalere. Du kan lese mer om Triangle ved å følge lenkene under. 

  Høyttalerserier | LydsignaturKonstruksjon

Meny

Innstillinger