Merker

 • 2L

  Det norske plateselskapet 2L ble stiftet i 2001, som et merkenavn for produksjonsselskapet Lindberg Lyd AS. Musikken som blir gitt ut av 2L er i første rekke norske verk med norske musikere, men noen utvalgte utenlandske er det også. De fleste utgivelsene er spilt inn i «levende» lokaler som kirker og katedraler. 2L fokuserer på klassisk musikk, folkemusikk, samtidsmusikk og jazz. Du finner alle utgivelsene fra 2L hos oss.

  Plateselskapet og Morten Lindberg er internasjonalt kjent for å vektlegge lydkvalitet. Opptakene til 2L har fått særlig oppmerksomhet for et naturlig lydbilde, der den indre kjernen i musikken står i fokus, uten at den akustiske atmosfæren i opptaksrommet går tapt. 2L har vært nominert til GRAMMY hele 36 ganger, og i 2020 vant de prisen med albumet LUX - Nidarosdomens jentekor og Trondheimsolistene m.fl. 

 • Atacama

  Hifi-møbler og tilbehør produsert i Storbritannia. Vi tilbyr hele deres sortiment. Den største fordelen er fleksibilitet i både høyde, antall hyller og ikke minst dybde. Merket representerer en utrolig kvalitet. Kontakt oss for pristilbud.

 • Dual

  Platespillere fra Dual er verdenskjent og utvikles i Tyskland. Produksjonen av grammofondeler startet opp i helt tilbake i 1907, og navnet Dual ble etablert i 1927. Etter andre verdenskrig ble Dual den største produsenten av platespillere i Europa, med mer enn 3000 ansatte i flere fabrikker. Dual er en av verdens eldste produsenter av platespillere og har en unik kompetanse på utvikling og produksjon av spillere. Deletilgangen er også unik, dette er spillere du kan eie nærmeste livet ut og en Dual spiller er derfor en god investering og ikke minst så er dette en bærekraftig løsning. 

 • Dynavox

  Dynavox er en tysk produsent med over 20 års erfaring. De tilbyr mange ulike komponenter innen hifi, og produktene har svært godt pris/ytelses-forhold. Lydglede AS er norsk distributør og har tatt inn et selektivt utvalg her i vår egen nettbutikk.

 • Genelec

  Genelec er et finsk merke som har levert kvalitetshøyttalere til profesjonell og hjemmebruk i over førti år. Studiomonitorene deres er svært anerkjente og brukes av flere kjente produsenter, studioer og kringkastere jorden rundt. Dette i seg selv er kanskje den beste referansen på høy lydkvalitet. Genelec legger vekt på å lage driftssikre produkter med en ærlig klang. Les mer i deres produktkatalog (pdf).

 • Goldring

  Goldring er en av verdens mest anerkjente produsenter av pickuper og leverer tre forskjellige pickup-typer: MM – Moving Magnet, MI – Moving Iron og MC – Moving Coil. Goldring har produsert lydutstyr siden 1906, og var blant de første i markedet for elektriske pickuper på 1930-tallet. De er i dag verdenskjent og helt i tet hva gjelder pickuper. I tillegg til sitt eget merke, produserer de pickuper for flere andre kjente selskaper. Pris/ytelsesforholdet trekkes frem som et av de største fortrinnene til Goldring i en rekke tester og omtaler på nettet. Her er gjennomgangsmelodien at man får valuta for pengene. Det å oppgradere pickupen kan gjøre underverker for musikkopplevelsen og lydgleden!

 • In-akustik

  In-akustik har produsert kabler og tilbehør siden 1977. De holder til i Ballrechten-Dottingen i Tyskland og er kjent for utmerket kvalitet. Selskapet ligger i verdenstoppen hva gjelder utvikling av innovative produkter innenfor hifi og multimedia. Lydglede er norsk importør og fører således hele deres sortiment. Her i nettbutikken har vi lagt ut et utvalg. Star er deres mest prisgunstige alternativ. Deretter følger Premium-serien som en gyllen middelvei, før toppseriene Excellence og Reference. Kontakt oss dersom du har spørsmål eller ikke finner produktet du leter etter. Mange av kablene kan også leveres på rull. Les gjerne mer om selskapet og produktene i pdf-filene under:

  Om In-akustikProduktkatalogReference SelectionVelg riktig kabel 

 • König & Meyer

  König og Meyer (K&M) er verdensledende på stativer og fester til musikkindustrien. All produksjon foregår i Tyskland og merket representerer svært god kvalitet. Vi leverer hele deres sortiment og har plukket ut et utvalg produkter her i nettbutikken.

  Produktkatalog

 • Lydglede

  Vi i Lydglede har en liten kolleksjon med egne varer. 

 • Manley Labs

  06.01.21: NB! Prisene nedjustert grunnet gunstig dollarkurs.

  I juli 2020 tok Lydglede over som norsk importør av Manley Laboratories. Manley representerer noe av det ypperste innen rørforsterkere og holder sterkt ved de analoge tradisjonene. Produktene lages for hånd i byen Chino på USAs vestkyst. Merket er velkjent for sine studioprodukter og flere av disse har fått legendestatus. Brukere av utstyr fra Manley inkluderer blant annet Johnny Cash, Pearl Jam, Adele, Keb' Mo', U2, AC/DC, Korn, Jay-Z, Eminem, Madonna, Alecia Keys, Dr.Dre, Michael Jackson, Christina Aguilera, Frank Zappa, Ramones, Miles Davis, Lou Reed, Beck, Neil Young, Flogging Molly og Ozzy Osbourne.

  Audiophile.no ved Arve Åheim har testet nylig effektforsterkerne Manley Neo-Classic 500 og forforsterkeren Manley Shrimp. Les testen her.

 • Milty

  Milty lager den meget anerkjente Zerostat 3 antistatiske pistolen. Denne nøytraliserer statiske oppladninger i LP-plater og CD-plater. 

 • Phonar

  Phonar Akustik GmbH ble startet i den tyske provinsen Schleswig-Holstein nær grensen til Danmark for nesten 40 år siden. Helt siden oppstarten i 1983 har Phonar bygget høyttalere av ypperste kvalitet. Hos Phonar er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Hver høyttaler, hvert element, monteres fra begynnelse til slutt, for hånd, av en dedikert medarbeider på fabrikken i Tarp.

  Både den kritikerroste Veritas Next serien og den nye aktive Veritas Match Air leveres med høykvalitetsdrivere fra toppseriene til Scan-Speak og Peerless. Internkabling er fra WireWorld og delefilterkomponenter fra Intertechnik og Mundorf. Match Air vil bli lagt ut i nettbutikken innen kort tid.

 • Pinell of Norway

  Pinell lager solid sammenskrudde kvalitetsradioer med utmerket lydkvalitet. Vi liker spesielt godt at merket er norskt og at produktene er spesielt tilpasset bruk i Norge. Deres visjon er å designe, produsere og tilby audioprodukter som bringer ny funksjonalitet, god kvalitet og glede inn i de mange hjem.

 • Primare

  Primare er en skandinavisk produsent som er verdenskjent for sine hifi-produkter. Merket selges i over 52 land og i Norge er vi eksklusiv importør. Deres produkter har en dynamisk og ærlig spillestil, samt meget god byggekvalitet. Et Primare-produkt skal gi stor eierglede i mange år.

  Filosofi | HistorieTeknologi | Nyheter | Manualer | Reviews

 • Q Acoustics

  Q Acoustics er et ungt selskap etablert i 2006. Selskapet ble ikke etablert av en velstående entusiast, en hobbydesigner eller en pensjonert rockestjerne - Det ble grunnlagt av et team av profesjonelle ingeniører og forretningsfolk som ønsket å vise verden at god lyd og flott design ikke nødvendigvis trenger å være veldig kostbart. Deres høyttalere er kjent for å gi utrolig mye god lyd for pengene, og har de siste årene vunnet flere prestisjetunge utmerkelser i noen av verdens mest anerkjente hifi-magasiner. Ta gjerne en titt i deres produktbrosjyre (pdf).

 • RCF

  Vi har tatt inn aktive PA-høyttalere produsert av italienske RCF. Disse er beregnet for å spille høyt og har innebygget forsterker. Dette er svært potente og gode lydformidlere, hvor det er kvalitet i alle ledd. RCF er velkjent for solide produkter som låter svært bra.

 • Reavon

  Det franske selskapet Reavon søker å lage de beste Blu-ray-spillerne i verden, og dette er spillere for deg som ønsker det beste av det beste i oppsettet ditt. Reavon har to modeller: UBR-X100 og UBR-X200. Hovedforskjellen mellom de to er at storebror X200 har analoge lydutganger, bedre DAC, samt mulighet for avspilling av SACD. For nettopp dette produktet fikk Reavon EISA-prisen for Best product i kategorien UHD Player for 2021/2022.

 • Sigberg Audio

  Norske Sigberg Audio lager subwoofere og høyttalere som er spesialtilpasset musikk. Kabinettene bygges hos en tradisjonsrik høyttalerprodusent i England, mens design, DSP-programmering og selve sammensetningen skjer in-house i Norge. De slanke subwooferne er svært plasseringsvennlige og kan blant annet få plass under de fleste sofaer eller henges på vegg. Vi fører hele deres sortiment.

 • TEAC

  Japanske TEAC ble grunnlagt av brødrene Katsuma og Tomoma Tani på 50-tallet. Merket hadde sin storhetstid på 70- og 80-tallet med kassett-, CD- og platespillere og forsterkere. De produserer fortsatt produkter av svært god kvalitet og sortimentet komplimenterer utvalget vi kan tilby kundene våre.

 • Triangle

  Opplev konserter i din egen stue med Triangle - En stor fransk høyttalerprodusent med over 40 års erfaring. Deres mål er å lage høyttalere som gjenskaper musikk med følelser, så presist og levende som mulig. Triangle tilbyr både aktive- og passive høyttalere, innbyggingshøyttalere, utendørshøyttalere, egenutviklede kabler og stativ, samt multiromshøyttaleren AIO. Deres toppserier er Magellan og Signature. Den hyggelige prisede og meget gode Borea-serie vant nylig EISA-pris for beste kjøp innen hjemmekinohøyttalere. Du kan lese mer om Triangle ved å følge lenkene under. 

  Høyttalerserier | LydsignaturKonstruksjon

Meny

Innstillinger