Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Phonar Veritas Match Air P10 - Aktive Gulvstående høyttalere - Par

Veritas P10 Match Air er toppmodellen i Match Air serien til tyske Phonar. Ønsker du å flytte konsertsalen inn i din egen stue, er dette stereosystemet for deg! Pris per par.

Les merShow less
kr 112,990.00
Farge
 • Svart høyglans
 • Hvit høyglans
Produseres på bestilling: 14dagers levering
Merke:
Beskrivelse

Phonar Veritas Match Air P10 - Aktive Gulvstående høyttalere

Phonar Akustik GmbH ble startet i den tyske provinsen Schleswig-Holstein nær grensen til Danmark for nesten 40 år siden. Helt siden oppstarten i 1983 har Phonar bygget høyttalere av ypperste kvalitet. Hos Phonar er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Hver høyttaler, hvert element, monteres fra begynnelse til slutt, for hånd, av en dedikert medarbeider på fabrikken i Tarp. Merket bruker høyttalerelementer fra Scan-Speak og Peerless, internkabling fra Wireworld og delefilerkomponenter fra Intertechnik og Mundorf. Alle seriene Lydglede.no tilbyr er håndbygget i Tyskland.

Phonar Veritas P10 Match Air er toppmodellen i Match Air-serien til Phonar. Dette er stereosystemet for deg som ønsker en kompromissløs lydopplevelse. Fullspekket med høykvalitetkomponenter i et utrolig flott kabinett leverer P10 Match Air basstoner fra 21Hz. Den er fysisk stor, men elegant og designet gjør den overraskende lett å plassere. 

b6de66_9c6bbcf01f924f6bb2bb431d538be7cf~mv2.jpg

P10 Match Air er definisjonen av tysk ingeniørkunst. Denne aktive høyttaleren benytter den annerkjente 26mm Ringradiator-diskanten fra ScanSpeak, som mottar lovord over hele verden. Diskantelementet er plassert midt mellom to 13 cm mellomtoner fra Peerless sin annerkjente HDS serie og to kraftige 21cm basselementer fra samme serie. Systemet er satt opp i et såkalt double D’Appolito configuration hvor alle elementene er nøye stilt opp på den vertikale frontbaffelen som heller forsiktig bakover. Denne fysiske symmetrien bidrar til å fjerne uønskede tidsforsinkelser mellom elementene. Frontbaffelen er med andre ord ikke bare en fryd for øyet, den er nøye gjennomtenkt og kalkulert. 

FORSTERKERMODULEN
Den digitale forsterkermodulen leverer hele 320watt med effekt, kontrollert av en digital DSP. Den er tunet til perfeksjon for å gi optimal drift av hvert enkelt element. Match Air serien benytter det standardiserte WiSA formatet som nå blir mer og mer brukt av bransjens mest anerkjente produsenter. WiSA sikrer trådløs overføring av høyoppløste lydsignaler. Den inkluderte HUBen har rikelig med tilkoblingsmuligheter inkludert Spotify ConnectChromecast og HDMI-Return.

Hele 10 ulike filtervalg i det digitale delefilteret vil gjøre det enkelt for deg å få optimal lyd i stuen, selv i krevende akustiske rom.

Pakken inneholder:

- 2x Veritas P10 Match Air
- 1x Platin HUB
- Fjernkontroll ( som viser volumet)
- 8xSpikes

P10 Match Air er for deg som har plass og ønsker deg et førsteklasses stereosystem som er i stand til å gjengi en fullskala konsertopplevelse i din egen stue.

Spesifikasjoner:

 • Konstruksjon: double D’Appolito
 • Bass: 2x21cm
 • mellomtone: 2x 13cm 
 • Diskant: 26mm Ringradiator
 • Frekvensområde: 21-27.000Hz
 • Innebygget forsterkereffekt: 320w pr. høyttaler
 • Trådløs 24bit / 96Khz trådløs overføringsteknologi
 • Størrelse: 142x26x38 (HxBxD)
 • Vekt per stk: 43kg

Dokumenter (pdf):

Les merShow less
Produktdetaljer
Match Air P10

Meny

Innstillinger