Genelec G One - Aktive høyttalere - Par

G One er en superkompakt og spilleglad aktiv høyttaler som egner seg for deg som ønsker potent lyd, uten store høyttalere. De passer ypperlig i en mindre stue eller på skrivebordet sammen med en Mac/PC. Tiltross for dens beskjedne ytre er denne lille kraftpluggen i stand til å levere et lydtrykk på opp til 96db. G One er bygget i et solid aluminiumskabinett og leveres i sort eller hvitt. NB! Pris pr par.

Les merShow less
kr 7,995.00
Farge
  • Hvit
  • Sort
På fjernlager (ca 1-2 uker levering)
Merke:
Beskrivelse

G One - Aktive høyttalere - Genelec

Alle modellene i G-serien til Genelec er basert på Genelecs studiohøyttalere og er aktive høyttalere. Aktive høyttalere er høyttalere som har innebygget forsterker. Det betyr at man må ha en lydkilde der volumet kan justeres. I prinsippet kan derfor hodetelefonutgangen på mobiltelefonen brukes, men en må være klar over at jo bedre signal som kommer inn, jo bedre lyd kommer ut. G One anbefaler vi å derfor å matche med en god streamer med volumkontroll, som primares kommende NP5 nettverksspiller.

Kabinettene er støpt i aluminium, et materiale som har fantastisk gode akustiske egenskaper fordi det som materiale er stivt og resonnerer lite. G One er en 2-veis høyttaler i et usedvanlig kompakt format. Den har en åpen og presis lydgjengivelse og den spiller klart og med god klang i mindre rom eller som et high-end alternativ til Mac/PC. Egner seg også i møterom.

Genelec leverer høyttalere til flere av verdens mest anerkjente studioer og kringkastere. Driftssikkerhet er en avgjørende faktor i profesjonell bruk, og Genelec har en ekstremt lav feilrate på samtlige modeller de produserer.

Lydkarakteristikken er veldig organisk og den leverer et presist lydbilde. det er fort gjort at rockefoten begynner å gå når du lytter til G-serien, timingen (opplevelsen av rytmen i musikken) oppleves som veldig god og lydbildet i sin helhet er engasjerende og behagelig. På grunn av de spesielt utformede kabinettene med avrundede kanter og waveguide (spredelinse) rundt diskanten har de svært lite egenlyd, dette fører igjen til at lydbildet er presist tegnet opp om høyttalerne er plassert rett i forhold til lytteposisjonen. 

Alle modellene i G-serien har aktivt delefilter og mulighet til ved hjelp av brytere bakpå eller under høyttalerne til å endre på lydkarakteristikken i forhold til plassering og i forhold til rommet de står i. Fordi høyttalerne er aktive og kabelen som går mellom forsterkermodulen og selve høyttalerelementene er kort (sjeldent mer enn 15cm!), så blir G-serien designet med tilpassede klasse D forsterkere som gir maksimal ytelse i forhold til kabinettvolumet og høyttalerelementene og et svært moderat strømforbruk. Høyttalerne spiller kontrollert på alle volum, de har også en beskyttelseskrets som slår ut om volumet blir for høyt. Vi vil også nevnet at på grunn av de aktive delefilterne blir lydbildet fyldigere også på moderate volum.

G One leveres med en solid Iso-Pod fot, men kan festes på tilhørende veggfester eller bordstativ. Volumkontroll er også tilgjengelig dersom man vil bruke høyttalerne med en kilde med fast utgangsnivå.


Spesifikasjoner:

  • SPL: 96dB
  • Frekvensrespons (-6dB): 67Hz - 25kHz
  • Klasse D-forsterkere: bassenhet 25W, diskant 25W
  • Størrelse på høyttalerelementer: Bassenhet 3"+ diskant 3/4" med spredelinse
  • Inngang: 1x RCA analog
  • Dimensjoner: H195xB121xD115mm med Iso-Pod
  • Vekt: 1,7 kg pr stk
  • Pris pr par
Les merShow less
Produktdetaljer
G One
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Relaterte produkter
kr 1,295.00
Excellence RCA-kablene har en enestående konstruksjon. Kabelen har dobbelskjerming og sørger for minimal interferens utenfra. Lederne er sølvbelagt og dette sørger for en ekstremt presis overføring og krystallklar og...
kr 10,490.00
F One er en kompakt og stuevennlig subwoofer som har svært allsidig bruksmuligheter og som er en ypperlig match til Genelec G One og G Two.

Meny

Innstillinger