Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Genelec G Two - Aktive høyttalere - Par

G Two er en superkompakt og spilleglad aktiv høyttaler som egner seg på skrivebordet sammen med en Mac/PC eller som hovedhøyttaler i et lite eller mellomstort rom. Men ikke la deg lure, G Two er i stand til å levere lydtrykk på opp til 100db. Denne modellen er også ypperlig til bruk i en hjemmekino-sammenheng enten i stua eller på gamingrommet, sammen med en god surroundprosessor. G Two har et solid aluminiumskabinett og leveres i sort, hvitt eller RAW. NB! Pris pr par.

Les merShow less
kr 13,990.00
Farge
 • Hvit
 • Sort
 • RAW
Fri frakt - Pakke med Posten (2-3 virkedager)
Merke:
Beskrivelse

G Two - Aktive høyttalere - Genelec

Alle modellene i G-serien til Genelec er basert på Genelecs studiohøyttalere og er aktive høyttalere. Aktive høyttalere er høyttalere som har innebygget forsterker. Det betyr at man må ha an lydkilde der volumet kan justeres. I prinsippet kan derfor hodetelefonutgangen på mobiltelefonen brukes, men en må være klar over at jo bedre signal som kommer inn, jo bedre lyd kommer ut.

Kabinettene er støpt i aluminium, et materiale som har fantastisk gode akustiske egenskaper fordi det som materiale er stivt og resonnerer lite. G Two er en 2-veis høyttaler i et kompakt format, men ikke la deg lure: den spiller 100db. Lydkvaliteten er høy, og den leverer en åpen og presis gjengivelse av musikken. Den spiller svært klart og med god klang i mindre rom eller som et high-end alternativ som PC-høyttalere. G Two har betydelig bedre basspådrag enn G One. Egner seg også i et hjemekinooppsett og er ellers mye brukt som møteromshøyttalere for de som ønsker det beste. 

Genelec leverer høyttalere til flere av verdens mest anerkjente studioer og kringkastere. Driftssikkerhet er en avgjørende faktor i profesjonell bruk, og Genelec har en ekstremt lav feilrate på samtlige modeller de produserer.

Lydkarakteristikken er preget av en veldig organisk og presis klang. det er fort gjort at rockefoten begynner å gå når du lytter til G-serien, timingen (opplevelsen av rytmen i musikken) oppleves som veldig god og lydbildet i sin helhet er engasjerende og behagelig. På grunn av de spesielt utformede kabinettene med avrundede kanter og waveguide (spredelinse) rundt diskanten har de svært lite egenlyd, dette fører igjen til at lydbildet er svært presist tegnet opp om høyttalerne er plassert rett i forhold til lytteposisjonen.

Alle modellene i G-serien har aktivt delefilter og mulighet til ved hjelp av brytere bakpå eller under høyttalerne til å endre på lydkarakteristikken i forhold til plassering og i forhold til rommet de står i. Fordi høyttalerne er aktive og kabelen som går mellom forsterkermodulen og selve høyttalerelementene er kort (sjeldent mer enn 15cm!), så blir G-serien designet med tilpassede klasse D forsterkere som gir maksimal ytelse i forhold til kabinettvolumet og høyttalerelementene og et svært moderat strømforbruk. Høyttalerne spiller kontrollert på alle volum, de har også en beskyttelseskrets som slår ut om volumet blir for høyt. Vi vil også nevnet at på grunn av de aktive delefilterne blir lydbildet fyldigere også på moderate volum.

G Two leveres med en solid Iso-Pod fot, men kan festes på tilhørende veggfester eller bordstativ. Volumkontroll er også tilgjengelig dersom man vil bruke høyttalerne med en kilde med fast utgangsnivå.Spesifikasjoner:

 • SPL 100dB
 • Frekvensrespons (-6dB) 56Hz - 25kHz
 • Forsterkere: Klasse D-enheter: bassenhet 50W, diskant 50W
 • Størrelse på høyttalerelementer: Bassenhet 4"+diskant 3/4" med spredelinse
 • Inngang: 1 RCA Analog
 • Dimensjoner: H242xB151xD142mm med Iso-Pod
 • Vekt: 3.2 kg pr stk
 • Pris pr par

Les merShow less
Produktdetaljer
G Two
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 290.00
Star RCA-kablene er vårt mest prisgunstige alternativ. Den har likevel enkelte kvaliteter som man først finner på langt dyrere kabler som god skjerming, 24 karat gullbelagte kontakter og ledere av kobber med svært høy...
kr 10,490.00
F One er en kompakt og stuevennlig subwoofer som har svært allsidig bruksmuligheter og som er en ypperlig match til Genelec G One og G Two.
Relaterte produkter
kr 971.25 kr 1,295.00
Excellence RCA-kablene har en enestående konstruksjon. Kabelen har dobbelskjerming og sørger for minimal interferens utenfra. Lederne er sølvbelagt og dette sørger for en ekstremt presis overføring og krystallklar og...
kr 10,490.00
F One er en kompakt og stuevennlig subwoofer som har svært allsidig bruksmuligheter og som er en ypperlig match til Genelec G One og G Two.

Meny

Innstillinger