Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Genelec G Three - Aktive høyttalere - Par

G Three er en kompakt og spilleglad aktiv høyttaler som passer veldig godt inn i en moderne stue. Sammen med en skikkelig nettverksspiller med innebygget volumkontroll, som Primare SC15 er det duket for gode lydopplevelser. G Three egner seg også veldig godt til flerkanals bruk i en hjemmekino sammen med en god surroundprosessor. G Three har et solid aluminiumskabinett og leveres i sort, hvitt eller RAW. NB! Pris pr par.

Les merShow less
kr 17,490.00
Farge
 • Hvit
 • Sort
 • RAW
Lagerstatus: På fjernlager (ca 1-2 uker levering)
Merke:
Beskrivelse

G Three - Aktive høyttalere - Genelec

Alle modellene i G-serien til Genelec er basert på Genelecs studiohøyttalere og er aktive høyttalere. Aktive høyttalere er høyttalere som har innebygget forsterker. Det betyr at man må ha en lydkilde der volumet kan justeres. I prinsippet kan derfor hodetelefonutgangen på mobiltelefonen brukes, men man må være klar over at jo bedre signal som kommer inn, jo bedre lyd kommer ut. G Three anbefaler vi å matche med Primares SC15 nettverksspiller.

Kabinettene er støpt i aluminium, et materiale som har fantastisk gode akustiske egenskaper fordi det som materiale er stivt og resonnerer lite. G Three er en 2-veis høyttaler i et kompakt format. Den har svært åpen og presis gjengivelse av overtoneområdet i musikken. Den spiller klart og med god klang i mellomstore rom eller som et high-end alternativ som PC-høyttalere. G Three dekker manges behov ved å tilby høy lydkvalitet og flott design. For de som har en større stue eller er glad i en enda tyngre bassgjengivelse anbefaler vi G Four eller G Five. Alternativt kan man også oppnå svært mye bedre dynamikk i de lavere frekvensene ved å supplere med en Genelec Subwoofer, enten F1 eller F2.

Genelec leverer høyttalere til flere av verdens mest anerkjente studioer og kringkastere. Driftssikkerhet er en avgjørende faktor i profesjonell bruk, og Genelec har en ekstremt lav feilrate på samtlige modeller de produserer.

Lydkarakteristikken er preget av en organisk og presis klang. det er fort gjort at rockefoten begynner å gå når du lytter til G-serien, timingen (opplevelsen av rytmen i musikken) oppleves som veldig god og lydbildet i sin helhet er engasjerende og behagelig. På grunn av de spesielt utformede kabinettene med avrundede kanter og waveguide (spredelinse) rundt diskanten har de svært lite egenlyd, dette fører igjen til at lydbildet er svært presist tegnet opp om høyttalerne er plassert rett i forhold til lytteposisjonen.

Alle modellene i G-serien har aktivt delefilter og mulighet til ved hjelp av brytere bakpå eller under høyttalerne til å endre på lydkarakteristikken i forhold til plassering og i forhold til rommet de står i. Fordi høyttalerne er aktive og kabelen som går mellom forsterkermodulen og selve høyttalerelementene er kort (sjeldent mer enn 15cm!), så blir G-serien designet med tilpassede klasse D forsterkere som gir maksimal ytelse i forhold til kabinettvolumet og høyttalerelementene og et svært moderat strømforbruk. Høyttalerne spiller kontrollert på alle volum, de har også en beskyttelseskrets som slår ut om volumet blir for høyt. Vi vil også nevnet at på grunn av de aktive delefilterne blir lydbildet fyldigere også på moderate volum.

G Three leveres med en solid Iso-Pod fot, men kan festes på tilhørende veggfester. Volumkontroll er også tilgjengelig dersom man vil bruke høyttalerne med en kilde med fast utgangsnivå.Spesifikasjoner:

 • SPL 104dB
 • Frekvensrespons (-6dB) 47Hz - 25kHz
 • Forsterkere: Klasse D-enheter: bassenhet 50W, diskant 50W
 • Størrelse på høyttalerelementer: Bassenhet 5"+diskant 3/4" med spredelinse
 • Inngang: 1 RCA Analog, 1 XLR Analog
 • Dimensjoner: H299xB189xD178mm med Iso-Pod
 • Vekt: 5.0 kg pr stk
 • Pris pr par
Les merShow less
Produktdetaljer
G Three
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 10,490.00
F One er en kompakt og stuevennlig subwoofer som har svært allsidig bruksmuligheter og som er en ypperlig match til Genelec G One og G Two.
kr 6,990.00
Utrolig liten, men potent nettverkspiller. NP5 fra Primare er Roon Ready og gir deg full Prisma-funksjonalitet med blant annet Spotify Connect, AirPlay 2, Chromecast built-in, Bluetooth, tilgang til over 160...
Relaterte produkter
kr 1,295.00
Excellence RCA-kablene har en enestående konstruksjon. Kabelen har dobbelskjerming og sørger for minimal interferens utenfra. Lederne er sølvbelagt og dette sørger for en ekstremt presis overføring og krystallklar og...
kr 10,490.00
F One er en kompakt og stuevennlig subwoofer som har svært allsidig bruksmuligheter og som er en ypperlig match til Genelec G One og G Two.

Meny

Innstillinger