Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Genelec G Four - Aktive høyttalere - Par

G Four er en mellomstor og svært potent aktiv høyttaler som vil gi deg skikkelig god lyd i stua sammen med en nettverksspiller med innebygget volumkontroll. Den vil spille svært engasjerende sammen med eksempelvis Primare SC15 og fantastisk godt sammen med Primares toppmodell Pre 35 Prisma. G Four egner seg også veldig godt i hjemmekinoen sammen med en god surroundprosessor. G Four har et solid aluminiumskabinett og leveres i sort, hvitt eller RAW. NB! Pris pr par.

Les merShow less
kr 27,990.00
Farge
 • Hvit
 • Sort
 • RAW
Lagerstatus: På fjernlager (ca 1-2 uker levering)
Merke:
Beskrivelse

G Four - Aktive høyttalere - Genelec

Alle modellene i G-serien til Genelec er basert på Genelecs studiohøyttalere og er aktive høyttalere. Aktive høyttalere er høyttalere som har innebygget forsterker. Det betyr at man må ha an lydkilde der volumet kan justeres. I prinsippet kan derfor hodetelefonutgangen på mobiltelefonen brukes, men man må være klar over at jo bedre signal som kommer inn, jo bedre lyd kommer ut. G Four anbefaler vi å matche med Primares SC15 nettverksspiller eller Pre 35 Prisma som er en dedikert forforsterker med DAC og strømmeløsning.

Kabinettene er støpt i aluminium, et materiale som har fantastisk gode akustiske egenskaper fordi det som materiale er stivt og resonnerer lite. G Four er en 2-veis høyttaler i et kompakt format, med stor lyd. Den har en åpen og presis gjengivelse av overtoneområdet i musikken. Den spiller klart og med god klang i mellomstore rom eller som et high-end alternativ som PC-høyttalere. G Four har et solid bunndrag og den egner seg godt i mellomstore og store stuer. G Four kombinerer topp lydkvalitet med godt design, denne modellen har en fantastisk spilleglede. For de som har en veldig stor stue eller er glad i en enda tyngre bassgjengivelse anbefaler vi G Five. Alternativt kan man også oppnå bedre dynamikk i de lavere frekvensene ved å supplere med en eller to Genelec Subwoofere, fortrinnsvis modellen F2 som har en lydkarakteristikk som matcher G Four veldig godt.

Genelec leverer høyttalere til flere av verdens mest anerkjente studioer og kringkastere. Driftssikkerhet er en avgjørende faktor i profesjonell bruk, og Genelec har en ekstremt lav feilrate på samtlige modeller de produserer.

Lydkarakteristikken er preget av en veldig organisk og presis klang. det er fort gjort at rockefoten begynner å gå når du lytter til G-serien, timingen (opplevelsen av rytmen i musikken) oppleves som veldig god og lydbildet i sin helhet er engasjerende og behagelig. På grunn av de spesielt utformede kabinettene med avrundede kanter og waveguide (spredelinse) rundt diskanten har de svært lite egenlyd, dette fører igjen til at lydbildet er svært presist tegnet opp om høyttalerne er plassert rett i forhold til lytteposisjonen.

Alle modellene i G-serien har aktivt delefilter og mulighet til ved hjelp av brytere bakpå eller under høyttalerne til å endre på lydkarakteristikken i forhold til plassering og i forhold til rommet de står i. Fordi høyttalerne er aktive og kabelen som går mellom forsterkermodulen og selve høyttalerelementene er korte (sjeldent mer enn 15cm!), så blir G-serien designet med spesialtilpassede klasse D forsterkere som gir maksimal ytelse i forhold til kabinettvolumet og høyttalerelementene. Klasse D forsterkernes effektivitet bidrar med særdeles lavt strømforbruk. Høyttalerne spiller kontrollert på alle volum, de har også en beskyttelseskrets som slår ut om volumet blir for høyt. Vi vil også nevnet at på grunn av de aktive delefilterne blir lydbildet fyldigere også på moderate volum.

G Four leveres med en solid Iso-Pod fot, men kan festes på tilhørende veggfester. Volumkontroll er også tilgjengelig dersom man vil bruke høyttalerne med en kilde med fast utgangsnivå.Spesifikasjoner:

 • SPL 105dB
 • Frekvensrespons (-6dB) 41Hz - 25kHz
 • Forsterkere: Klasse D-enheter: bassenhet 90W, diskant 90W
 • Størrelse på høyttalerelementer: Bassenhet 6,5"+diskant 3/4" med spredelinse
 • Inngang: 1 RCA Analog, 1 XLR Analog
 • Dimensjoner: H365xB237xD223mm med Iso-Pod
 • Vekt: 9,4 kg pr stk
 • Pris pr par
Les merShow less
Produktdetaljer
G Four
Relaterte produkter
kr 971.25 kr 1,295.00
Excellence RCA-kablene har en enestående konstruksjon. Kabelen har dobbelskjerming og sørger for minimal interferens utenfra. Lederne er sølvbelagt og dette sørger for en ekstremt presis overføring og krystallklar og...
kr 1,642.50 kr 2,190.00
Excellence XLR-kablene har en dobbelsymmetrisk konstruksjon med 4 ledere. Hvert lederpar har sølvpletting utenpå kobberet og er igjen PE-isolert og skjermet. Utvendig er det igjen PE-isolasjon. Denne kabelen har svært...
kr 17,990.00
F Two er en kompakt og stuevennlig subwoofer som har svært allsidig bruksmuligheter og som er en ypperlig match til Genelec G Three, G Four og G Five. Den leverer et solid og stødig bånndrag fra et stilrent...

Meny

Innstillinger