Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Genelec G Five - Aktive høyttalere - Par

G Five er en stor og kraftig aktiv høyttaler som spiller fantastisk sammen med en skikkelig nettverksspiller med innebygget volumkontroll eller en høykvalitets forforsterker. Den vil spille svært engasjerende sammen med Primare SC15 nettverksspiller og fantastisk godt sammen med Primares toppmodell Pre 35 Prisma. G Five egner seg også veldig godt som hjemmekinohøyttaler sammen med en god surroundprosessor, med så mye kraft G five leverer vil en oppnå en meget realistisk lydgjengivele av flerkanalsmateriale. G Five har et solid aluminiumskabinett og leveres i sort eller hvitt. Pris per par.

Les merShow less
kr 44,990.00
Farge
  • Hvit
  • Sort
Lagerstatus: På fjernlager (ca 1-2 uker levering)
Merke:
Beskrivelse

G Five - Aktive høyttalere - Genelec

Alle modellene i G-serien til Genelec er basert på Genelecs studiohøyttalere og er aktive høyttalere. Aktive høyttalere er høyttalere som har innebygget forsterker. Det betyr at man må ha an lydkilde der volumet kan justeres. I prinsippet kan derfor hodetelefonutgangen på mobiltelefonen brukes, men man må være klar over at jo bedre signal som kommer inn, jo bedre lyd kommer ut. G Five anbefaler vi å matche med Primares SC15 nettverksspiller eller Pre 35 Prisma som er en dedikert forforsterker med DAC og strømmeløsning.

Kabinettene er støpt i aluminium, et materiale som har fantastisk gode akustiske egenskaper fordi det som materiale er stivt og resonnerer lite. Den har svært åpen og presis gjengivelse av overtoneområdet i musikken. Den skaper et krystall-klart lydbilde med god klang i store rom. G Five har et solid bunndrag og den egner seg godt i mellomstore og store stuer. G Five kombinerer topp lydkvalitet med godt design, denne modellen har en fantastisk spilleglede. For de som har en veldig stor stue eller er glad i en enda tyngre bassgjengivelse anbefaler vi å supplere med en eller to Genelec Subwoofere, fortrinnsvis modellen F2 som har en lydkarakteristikk som matcher G Five veldig godt. Ekstra subwoofere er med på å øke dynamikken ikke bare i bunnoktavene, men også fordi en avlaster bassenhetene i hovedhøyttalerne slik at elementene i større grad kan fokusere på øvre bassregister og mellomtoneområdet.

Genelec leverer høyttalere til flere av verdens mest anerkjente studioer og kringkastere. Driftssikkerhet er en avgjørende faktor i profesjonell bruk, og Genelec har en ekstremt lav feilrate på samtlige modeller de produserer.

Lydkarakteristikken er preget av en veldig organisk og presis klang. det er fort gjort at rockefoten begynner å gå når du lytter til G-serien, timingen (opplevelsen av rytmen i musikken) oppleves som veldig god og lydbildet i sin helhet er engasjerende og behagelig. På grunn av de spesielt utformede kabinettene med avrundede kanter og waveguide (spredelinse) rundt diskanten har de svært lite egenlyd, dette fører igjen til at lydbildet er presist tegnet opp om høyttalerne er plassert rett i forhold til lytteposisjonen.

Alle modellene i G-serien har aktivt delefilter og mulighet til å endre på lydkarakteristikken i forhold til plassering og i forhold til rommet de står i. Fordi høyttalerne er aktive og kabelen som går mellom forsterkermodulen og selve høyttalerelementene er kort (sjeldent mer enn 15cm!), så blir G-serien designet med spesialtilpassede klasse D forsterkere. Dette gir maksimal ytelse i forhold til kabinettvolumet og høyttalerelementene, og et usedvanlig moderat strømforbruk. Høyttalerne spiller kontrollert på alle volum, de har også en beskyttelseskrets som slår ut om volumet blir for høyt. Vi vil også nevne at på grunn av de aktive delefilterne blir lydbildet fyldigere også på moderate volum.

G Five leveres med en solid Iso-Pod fot, men kan også monteres på veggfester. Volumkontroll er også tilgjengelig dersom man vil bruke høyttalerne med en kilde med fast utgangsnivå.



Spesifikasjoner:

  • SPL 110dB
  • Frekvensrespons (-6dB) 32Hz - 25kHz
  • Forsterkere: Klasse D-enheter: bassenhet 150W, diskant 120W
  • Størrelse på høyttalerelementer: Bassenhet 8"+diskant 3/4" med spredelinse
  • Inngang: 1 RCA Analog, 1 XLR Analog
  • Dimensjoner: H452xB286xD278mm med Iso-Pod
  • Vekt: 14,4 kg pr stk
  • Pris per par
Les merShow less
Produktdetaljer
G Five
Relaterte produkter
kr 971.25 kr 1,295.00
Excellence RCA-kablene har en enestående konstruksjon. Kabelen har dobbelskjerming og sørger for minimal interferens utenfra. Lederne er sølvbelagt og dette sørger for en ekstremt presis overføring og krystallklar og...
kr 1,642.50 kr 2,190.00
Excellence XLR-kablene har en dobbelsymmetrisk konstruksjon med 4 ledere. Hvert lederpar har sølvpletting utenpå kobberet og er igjen PE-isolert og skjermet. Utvendig er det igjen PE-isolasjon. Denne kabelen har svært...
kr 17,990.00
F Two er en kompakt og stuevennlig subwoofer som har svært allsidig bruksmuligheter og som er en ypperlig match til Genelec G Three, G Four og G Five. Den leverer et solid og stødig bånndrag fra et stilrent...

Meny

Innstillinger