Sigberg Audio SBS.1 Aktive høyttalere

SBS.1 er en aktiv høyttaler som er bygget for å spille sammen med en eller flere subwoofere. Ved å designe for høy deling mot subwoofer, blir resultatet et fullrange system som har en unik evne til å spille høyt og rent. Lyden går ikke bare utenpå andre høyttalere av tilsvarende størrelse, kombinert med en god subwoofer får du lyd som minner mer om store gulvstående i høy prisklasse. 

Les merShow less
kr 62,990.00
Farge
 • Matt hvit
 • Matt svart
På fjernlager (ca 1-2 uker levering)
Beskrivelse

Sigberg Audio SBS.1 Aktive høyttalere

10% rabatt på hele kjøpet hvis du kjøper noen av våre subwoofere sammen med SBS.1! Rabatten legger vi direkte på ordren i etterkant. Ta evt kontakt for hjelp.


Fra produsent:

Sigberg Audio SBS.1

SBS.1 er en aktiv høyttaler som er bygget for å spille sammen med en eller flere subwoofere. Ved å designe for høy deling mot subwoofer, blir resultatet et fullrange system som har en unik evne til å spille høyt og rent. Lyden går ikke bare utenpå andre høyttalere av tilsvarende størrelse, kombinert med en god subwoofer får du lyd som minner mer om store gulvstående i høy prisklasse. 

Denne løsningen gjør også at slaglengden holdes moderat selv ved høye lydtrykk, hvilket bidrar til å holde forvrengningen lav og gi uovertruffen dynamisk kapasitet.

SBS.1 spiller selvsagt perfekt sammen med en eller flere Sigberg Audio subwoofere, men kan også parres med subwoofere av høy kvalitet fra andre produsenter.

Det faktum at systemet er modulært gjør det også svært plasseringsvennlig. Høyttalerne tar liten plass både fysisk og visuelt, og subwoofer kan du plassere ute av syne og/eller der det låter best. Kombinert f.eks med en av våre Inkognito subwoofere får du et system som gjør lite ut av seg i stua, samtidig som det blåser sokkene av det meste.

Dynamikk står sentralt i vår designfilosofi

Vi har lagt spesiell vekt på parametere som forbedrer dynamikk og kapasitet. Men hva er egentlig dynamikk? Hvordan oppleves det? Et kjennetegn er at man aldri får opplevelsen av å nå grensen for hva høyttaleren kan levere. Med andre ord en evne til å levere lydtrykk og energi uten at det oppleves krevende for høyttalerne. SBS.1 gjør nettopp dette. Høy følsomhet og kapasitet spesielt i nedre mellomtone gir en opplevelse av lettbenthet du ikke uten videre finner selv hos langt større høyttalere. De spiller rent, detaljert og veloppløst, selv når du velger å dra på til konsertnivå. Vi har tenkt 95% på musikk ved utvikling av disse høyttalerne, men det høye fokuset på dynamikk og uanstrengt leveranse gjør at dette fungerer svært overbevisende til film også. SBS.1 passer dermed godt også i kombinasjonsoppsett, eller til og med rene filmoppsett. At de er designet for å spille med sub er selvfølgelig nok en grunn til at de føler seg naturlig hjemme i et slikt oppsett. 

Bruk av coax gjør høyttaleren til en punktkilde, og valgene vi har gjort i det aktive delefiltret gjør at SBS.1 har perfekt fase og impulsrespons. Resultatet er en dynamisk og naturtro gjengivelse. Løsningen med 2.5-veis coax gir samtidig en unik spredningskontroll, noe som både gjør den lettplassert og sikrer et bredt og presist stereoperspektiv. 

De har en fin balanse mellom luftig og klar gjengivelse som låter flott på vokal og sikrer snert og trykk i perkusjon, samtidig som lyden aldri blir "utilgivelig". SBS.1 er fornøyelig å lytte til selv om platesamlingen er bred og sammensatt, samtidig som gåsehuden kommer lett når man setter på en virkelig god innspilling. Når du får SBS.1 i hus er det bare å sette av god tid, for du kommer til å få lyst til å oppdage platesamlingen på nytt! Følg utviklingsprosessen i prototypetrådene: Spesifikasjoner:

 • Type: Lukket 2.5-veis (Totalt system blir 3.5-veis med subwoofer)
 • Bestykning: 2stk 5.5" midbass, 1" Silkedome diskant.
 • Forsterker: Aktiv 3-kanals Klasse D forsterker med DSP (Hypex nCore)
 • Equalizer / Romkorreksjon: Manuell EQ, 9-bånds parametrisk

Frekvensrespons: 

 • 95-20,000hz (+/-2dB)
 • 80-22,000hz (-6dB)
 • 22-22,000hz (+3/-6dB) (med subwoofer)
 • Forvrengning: <1% THD @96dB/1m
 • Max SPL: ~110dB
 • Innganger: Analog: RCA, XLR balansert (in/through)
 • Digital: Optisk, Coaxial/SPDIF (in/through), AES (in/through)
 • Dimensjoner (BHD): 190x410x230 mm
 • Inkludert tilbehør: Strømkabel, USB-kabel, magnetisk avtagbar grill
 • Vekt: 9,5kg
 • Plassering: Stativ / bokhylle

Dokumenter (pdf):

Bruksanvisning

Les merShow less
Produktdetaljer
SIGBERGSBS.1-MATTHVIT
Relaterte produkter
kr 35,990.00
10D er etter vår kunnskap verdens mest kompakte doble 10-tommers subwoofer. Norske Sigberg Audio lager subwoofere som er spesialtilpasset musikk. Kabinettene bygges hos en tradisjonsrik høyttalerprodusent i England,...
kr 26,990.00
Inkognito er en subwoofer med unike plasseringsmuligheter, og kommer som enten 10- eller 12-tommer. Den kan enkelt kamufleres som et hjørnebord eller henges på veggen med medfølgende veggfeste. Den kan også plasseres...

Meny

Innstillinger