Triangle Signature Alpha - Gulvstående høyttaler - Par

Alpha er toppmodellen i Signature-serien og er en høyttaler som med sin solide bestykning fyller et stort rom med godlyd. Høyttalerne i Triangle Signature-serien henter løsninger fra Magellan-serien, og gir suveren ytelse i forhold til pris. Dette er en sagnomsust og svært anerkjent serie. Pris per par.

Les merShow less
kr 79,990.00
Farge
 • Svart høyglans
 • Hvit høyglans
 • Mahogny høyglans
På fjernlager (ca 1-2 uker levering)
Merke:
Beskrivelse

Triangle Signature Alpha - Gulvstående høyttaler

Signature Alpha er flaggskipet i Signature serien. Denne 1,3 meter høye gulvstående høyttaleren viser hva Triangle er i stand til å få til når det kommer til lydkvalitet, ytelser og håndverk. Høyttalerne er designet og satt sammen for hånd ved Triangle sin fabrikk i Soissons.

Ved å utnytte erfaringene fra forskning og utvikling på Magellan-serien, så nedarver Signatur-serien flere av egenskapene sine derfra. Kabinettene i Signature-serien har enorm massetetthet med en massiv frontplate og elementene er av meget høy byggekvalitet. 

Alpha har et semi pod montert horn øverst i kabinettet, en papirbasert mellomtone enhet med S-formet oppheng og tre bassenheter som er spesifikt designet for akkurat denne modellen. I tillegg tar høyttaleren i bruk twin vent bassporten som er med på å øke gjennomsiktigheten i lydbildet.

Signature Alpha er en kraftig høyttaler med dyp og hurtig bass, den egner seg best i større rom over 30m².

Basselementene:

Basselementene har doble magneter for en mer presis bassgjengivelse. Dobbelsidig svingspole sørger for bedre kontroll på elementet. Det inverterte opphenget på membranen gir hurtigere respons. Selve membranen er støpt slik at den på best mulig måte gjengir tonene i lavfrekvensområdet. Selve membranen er to lags; glassfiberlaget får støtte av et laminert papirbasert lag. Selve enheten har et solid oppheng i aluminium.

Mellomtoneelementet:

Mellomtonen har papirmembran, dette er med på å gi en klar lyd. Selve aluminiumsopphenget er redesignet for å gi bedre ventilasjon og kjøling på den dobbelsidige spolen. Pakningen mellom membranen og opphenget er S-formet, noe som gjør at elementet kan bevege seg friere og gjør det i bedre stand til å gjengi alle nyanser i lydbildet. 

Diskantelementet:

Selve opphenget til elementet er i solid injisert aluminium. Selve membranen er av titan, og er hele 25mm stor. I senter av elementet står en faseplugg som er nøye tilpasset selve membranen. Overflaten til hornet er stort, noe som sikrer en vid spredning av høyfrekvente toner. I bakstykket på elementet er det brukt et større kammer som skal redusere tilbakeslag av lydbølger i selve enheten. All denne teknikken sørger for en imponerende detaljgjengivelse og høy lydkvalitet preget av finesse og gjennomsiktighet og med minimal forvrengning lydmessig. Som på Magellan-serien er det lagt vekt på god off-axis spredning, dette gir god lydgjengivelse av overtonene også utenfor sweetspot.

Kabinettet:

Kabinettet er avrundet i fasongen. Dette er med på å gjøre høyttaleren stivere, men det reduserer også stående bølger i selve kabinettet. Kabinettene er massive, det brukes plater med ekstrem massetetthet laminert i flere lag for å redusere vibrasjoner og for å gjøre konstruksjonen mer vridningsstabil. Frontplaten, som skal holde høyttalerelementene på plass, er stivere enn resten av kabinettet. Nederst i front er det satt inn en spike som ytterligere er med på å redusere vibrasjoner i frontplaten. Videre så brukes det lakk av svært høy kvaliitet for å gi en varig finish og glans. Høyttalerterminalene bak er av topp kvalitet og er kompatible med bananplugger, spader og uterminert kabel.

Delefilter og internkabling:

Ytelsesoptimering av hver enkelt høyttalermodell gjør det mulig for Triangle å benytte færrest mulig komponenter i delefilteret. I delefilteret brukes det utelukkende høykvalitetskomponenter. Resultatet av dette er økt transparens i lydbildet og en forbedret tonal balanse. På de to største modellene er delefilteret for bass og mellomtone/ diskant delen adskilt for å minimere utstrling av elektromagnetiske bølger. Dette forbedrer finessen i lydbildet i mellomtone og diskantområdet. Som på alle Triangle-modeller er delefilterne beskyttet mot spenningstopper.

Ofte overses internkablingen av høyttalerprodusenter. Men i Triangle Signature er ikke internkablingen tilfeldig. Etter nitidige lyttetester har Triangle funnetto ulike kabler fra delefilteret og ut til elementene som gir best mulig ytelse. Den som går til mellomtone og diskant gir en rein og klar lyd i mellom og overtoneområdet og og den som går til basslementene gir en solid og fyldig klang i lavfrekvensområdet. 

Twin Vent bassrefleksport:

Den unikt utformede Twin Vent bassrefleksporten i front på høyttalerne sørger for en solid og fyldig bassdynamikk. Porten har en spesiell utforming som gjør at lydbølgene som skal fra baksiden av basselementene kan gå samlet ut fra en port samtidig som hvert av elementene jobber uforstyrret fra de andre. Økt volum påvirker ikke den tonale balansen, den eneste gjenværende forvrengningen som kan oppstå er i selve høyttalerelementet. Resultatet av dette er en dynamisk, solid og velfundamentert bass.

Høykvalitetsterminaler:

Terminalene for tilkobling av høyttalerkablene lages av Triangle selv og består av en kobber-legering. Terminalene støtter biwire og biamping. De kan brukes med spader, bananplugger eller eventuelt råkabel.

Tester og kåringer:

    


Spesifikasjoner:

 • Number of drivers 5
 • Number of ways 3
 • Sensitivity 92 dB/W/m
 • Frequency range 32 Hz – 20 KHz (+/- 3 dB)
 • Power handling 140 W
 • Nominal impedance 8 Ω
 • Minimum impedance 3,3 Ω
 • High frequency roll-off 2800 (24dB/Oct)
 • Dimensions 1270x233x372 mm
 • Weight 34,70 kg

Dokumenter (pdf):

Les merShow less
Produktdetaljer
Sig_Alpha_white

Spesifikke referanser

ean13
3660216003720
Relaterte produkter
kr 80,000.00
From our most advanced evolution of the Stingray, expect even more coherent bass definition and solid brawn from the larger high voltage energy storage. The EL84 output stage can be switched between 20 Watts of TRIODE...
kr 130,000.00
Decidedly retro, the 300B harkens to a bygone era that focused on the simplicity of design. Expect luscious mid range, delicate detail, and seductive emotion. User control of negative feedback and the ability to...
kr 14,000.00
In-akustik Reference LS-1204 AIR representerer et solid teknologisk gjennombrudd, og høyttalerkabelen har allerede rukket å høste en rekke anerkjennelser i ulike magasiner. Air-helix-strukturen brukes for å skille...

Meny

Innstillinger