Q Acoustics Concept 50 - Gulvstående høyttalere

Q Acoustics Concept 50 er en helt ny høyttaler som baner vei med sin unike konstruksjon og lydkvalitet. Concept 50 har et meget avansert kabinett som er helt ulikt alt annet i prisklassen, og kombinert med førsteklasses høyttalerelementer og en smart konstruksjon av delefilteret så gir denne høyttaleren et lydbilde som er tett på storebror Concept 500. Finishen er meget sober, og her kan du velge mellom tre lekre høyglans utførelser: sort, sølv og hvit. 

Høyttalerne er leveringsklare fra slutten av november. Her er det knapp tilgang i starten, så vær tidlig ute med å legge din bestilling.

Les merShow less
kr 24,995.00
Farge
 • Svart høyglans
 • Hvit høyglans
 • Sølv høyglans
På fjernlager (ca 1-2 uker levering)
Beskrivelse

Q Acoustic Concept 50


Concept 50 er sammen med Concept 30 stativhøyttalere og Concept 90 centerhøyttalere Q Acoustics sitt siste tilskudd til den sagnomsuste Concept-serien. Dette er en serie der det er lagt vekt på avansert høyttalerteknikk for å oppnå høyest mulig lydkvalitet, og testresultater på tidligere modeller som Concept 40 og 20 og de gående modellene 300 og 500 viser at Q Acoustics har lykkes med denne serien!  

Q Acoustics Concept 50 tar i bruk svært avansert kabinetteknikk for å redusere stående bølger og indre vibrasjoner til et absolutt minimum. Kabinettet er innvendig avstivet ved en egenutviklet P2P-teknikk (point to point) som sørger for å dempe lavfrekvensresonansene i kabinettet. Kabinettet består av to lag med Gelcore mellom hvert av de tre panelene. Dette demper kabinettresonanser ytterligere og er med på å gjøre de høyfrekvente resonansene om til varme. Gelcore er en elastisk masse som legges mellom kabinettlagene, og materialet har den unike egenskapen at det ikke herder. Innvendig er kabinettene også utstyrt med Helmholtz-trykkutjevnere som sørger for å balansere ut de trykkforandringene som oppstår i selve kabinettet. Dette gir en vesentlig mer lineæer respons i lavfrekvensområdet, og effekten er målbar. Dette er en høyttaler hvor produsenten har lagt ekstra flid i finish og byggekvalitet.

Driverne som er brukt festes inn til kabinettet via en 3mm tykk aluminiumsbaffel. Dette sørger for et meget rigid festepunkt. Samtidig så anvendes det lange bolter innvendig fra driverne og bakover i kabinettet for å gi en forsterket innfesting til rammen i kassen. På denne måten så får både bass og diskantelementet særdeles gode arbeidsforhold, og kan derfor agere kjappere på signalet fra forsterkeren.

Diskantelementet er hermetisk forseglet i bakkant, og dette sikrer lavere forvrengning fremover samtidig som det er mulig å tune delefrekvensen lavere enn normalt. Elementet har også et flytende oppheng i forhold til innfestingen mot kabinettet.

Bassdriverne er forseggjorte og har et svingspole på hele 31mm bredde. Det gir en meget presis vandring i magnet/ motorsystemet, men tillater også stort utsving ved behov. Effekten er slagkraftig og solid bassgjengivelse med høy nyanserikdom.

Finishen på høyttalerne holder meget høy standard. Her kan du velge mellom høyglans sort, sølv eller hvit.

Spesifikasjoner:

 • Bass unit 2 x 125 mm (5.0 in)
 • Treble unit 1 x 25 mm (0.9 in)
 • Frequency response(-6dB) 42 Hz - 30 kHz
 • Nominal impedance 6 Ω
 • Minimum impedance 3.6 Ω
 • Sensitivity (2.83V @ 1kHz) 90.5 dB/w/m
 • Recommended amplifier power 25-150 W
 • Crossover frequency 2.1 kHz
 • Distortion (120Hz - 20kHz, @2.83Vrms) <0.2%
 • Effective volume 28.8 L
 • Dimensions (per loudspeaker / HxWxD) Inc spikes and stabiliser: 1025 x 418 x 319 mm (40.4 x 16.5 x 12.6 in), Cabinet width: 180 mm (7.1 in)
 • Weight (per loudspeaker) 22.9 kg (50.5 lbs)

Les merShow less
Produktdetaljer
QA2854
Relaterte produkter
kr 5,495.00
Den nye Micro Air serien til in-akustik representerer et teknisk og lydmessig gjennombrudd i prisklassen. Med denne serien gjør in-akustik Air Helix teknologien fra seriene over tilgjengelig i en nedskalert versjon...

Meny

Innstillinger