Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Dynaudio Emit 30 gulvstående høyttalere - Par

Oppdag favorittmusikken din på nytt i stereo eller lag hjemmekinoen naboen misunner deg med Emit fra danske Dynaudio. Høyttalerserien er Dynaudios rimeligste inngangsbillett til deres hifi-verden, et fornuftig valg og mye for pengene.

Dynaudio Emit 30 er seriens mest kompakte gulvstående høyttaler. Den bruker de samme 14 cm bass-/mellomtoneelementene som stativhøyttaleren Emit 10, men dobler antallet til to per høyttaler. Høyttaleren "byr på mer" og spiller dypere enn begge stativhøyttalerne i serien. Den kan derfor fylle middels store rom og til dels større stuer og lytterom fint. Alle høyttalerne i Emit-serien har Dynaudios egenutviklede Cerotar-diskant med Hexis-konstruksjon.

Les merShow less
kr 16,990.00
Farge
 • Hvit
 • Sort
 • Valnøtt
På lager i Danmark. 3-7 dager leveringstid.
Merke:
Beskrivelse

Dynaudio Emit 30 gulvstående høyttalere

Oppdag favorittmusikken din på nytt i stereo eller lag hjemmekinoen naboen misunner deg med Emit fra danske Dynaudio. Høyttalerserien er Dynaudios rimeligste inngangsbillett til deres hifi-verden, et fornuftig valg og mye for pengene. Serien har eksistert noen år, men ble relansert helt nyoverhalt i 2021. Du vil sannsynligvis få bakoversveis over hvor bra disse høyttalerne låter til prisen.

Emit kommer i to stativhøyttaler-størrelser, to gulvstående størrelser, samt tilpasset senterhøyttaler. Designmessig er det blitt fokusert på rene linjer og formspråk og farger som passer godt inn i skandinavisk interiør. Fargevalgene i denne serien er sort, hvit og valnøtt, og alle disse kommer med sorte magnetgriller. Vi har alle variantene og fargevalg utstilt i vårt showroom på Vestby og du er velkommen innom.

Dynaudio Emit 30 er seriens mest kompakte gulvstående høyttaler og kan benyttes til både stereo- og hjemmekinooppsett. Den bruker de samme 14 cm bass-/mellomtoneelementene som stativhøyttaleren Emit 10, men dobler antallet til to per høyttaler. Høyttaleren "byr på mer" og spiller dypere enn begge stativhøyttalerne i serien. Den kan derfor fylle middels store rom og til dels større stuer og lytterom fint. Alle høyttalerne i Emit-serien har Dynaudios egenutviklede Cerotar-diskant med Hexis-konstruksjon.

Pris per par. Ofte tilgjengelig på eget lager i Norge, og ellers kort leveringstid på ca 1 uke fra Danmark. Merk deg ellers at passive høyttalere fra Dynaudio har hele 8 års garanti dersom du registrerer de online i etterkant av kjøpet.


Om Dynaudio

Danske Dynaudio holder til i Skanderborg og har produsert høyttalere siden 1977. Foruten å være blant de verdensledende på studiolyd har de også bilstereo, installasjonshøyttalere og hjemmehøyttalere. I 2014 ble Dynaudio kjøpt av Goertek. Dette ga finansielle muskler til nyinvesteringer og Dynaudio Labs med sitt Jupiter-rom sto ferdig i 2016. Dette 13x13x13 meter store rommet er et imponerende skue. Utstyrt med hele 31 mikrofoner bidrar det sterkt til at Dynaudios lydingeniører treffer spikeren på hodet hver gang.


Spesifikasjoner:

 • Sensitivitet: 87 dB (2.83V/1m)
 • IEC power handling: 180 watt
 • Impedans: 4 Ω
 • Frekvensområde (±3 dB): 44Hz - 25kHz (-6 dB 39 Hz - 35 Khz)
 • Kabinett: Bassrefleks (2x bakkant)
 • Delefilter: 2,5-veis (1000/3550 Hz)
 • Delefilter-topologi: 1ST order tweeter / 2nd order woofer
 • Mellomtone/bass: 14 cm MSP
 • Diskant: Cerotar soft dome med Hexis-konstruksjon
 • Vekt: 15,5 kg per stykk
 • Dimensjoner (BxHxD): 170 x 900 x 271,5 mm
 • Dimensjoner med føtter og grill (BxHxD): 267,5 x 946,5 x 335,4 mm


Dokumenter:

Les merShow less
Produktdetaljer
78001303

Spesifikke referanser

ean13
5706937923102
mpn
78001303
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 7,490.00
Oppdag favorittmusikken din på nytt i stereo eller lag hjemmekinoen naboen misunner deg med Emit fra danske Dynaudio. Høyttalerserien er Dynaudios rimeligste inngangsbillett til deres hifi-verden, et fornuftig valg og...
kr 8,490.00
Oppdag favorittmusikken din på nytt i stereo eller lag hjemmekinoen naboen misunner deg med Emit fra danske Dynaudio. Høyttalerserien er Dynaudios rimeligste inngangsbillett til deres hifi-verden, et fornuftig valg og...

Meny

Innstillinger