LS-4004 AIR høyttalerkabel - Reference Selection - In-akustik

Reference LS-4004 representerer et solid teknologisk gjennombrudd og høyttalerkabelen har allerede rukket å høste en rekke anerkjennelser i ulike magasiner. Hver av de 16 lederne består av 24 kobbertråder som ligger rundt en PE-basert kjerne i et dobbeltlags multileder-mønster som får et ultratynt lag med beskyttende lakk. Ta en titt på nærbildene, så skjønner en raskt at dette er en påkostet kabelkonstruksjon! Priser per par.

Les merShow less
kr 59,000.00
Lengde
  • 1.0m
  • 1.5m
  • 2.0m
  • 2.5m
  • 3.0m
  • 3.5m
  • 4.0m
Produseres på bestilling
Beskrivelse

LS-4004 AIR høyttalerkabel - Reference Selection - in-akustik

Reference LS-4004 representerer et solid teknologisk gjennombrudd og høyttalerkabelen har allerede rukket å høste en rekke anerkjennelser i ulike magasiner. Kabelen lages for hånd i Tyskland og vi kan tilby custom-lengder og bi-wire-kabler på henvendelse. Air-helix-strukturen brukes for å skille lederne fra hverandre og gjør det mulig å bruke luften rundt lederne som isolator. Dette gir en ekstremt lav kapasitans. Cross Link Super Speed Waveguide-teknologien sørger for at avstanden mellom de 16 lederne er optimal. Hver leder består igjen av 24 kobbertråder som ligger rundt en PE-basert kjerne i et dobbeltlags multileder-mønster som får et ultratynt lag med beskyttende lakk. Ta en titt på nærbildene, så skjønner en raskt at dette er en påkostet kabelkonstruksjon!

Pris per par. Fås også som bi-wire på forespørsel.


På utsiden av selve lederne er det tredd en PE-strømpe som beskytter og er med på å motvirke mikrovibrasjoner i selve kabelen. Kablene er terminert med plugger i tellurkobber. Koblingen mellom plugg og leder skjer under svært høyt trykk på 1,5 tonn. På yttersiden av pluggen legges et lag med rhodium som sikrer optimal kontakt mellom kabelen, høyttaleren og forsterkeren selv etter flerfoldige gangers tilkobling. In-akustik har bevisst laget kabelen slik at en enkelt kan veksle mellom spader og bananplugger ved behov og begge deler medfølger. Alle våre ferdigterminerte kabler kommer i par. Lydmessig er Reference LS-4004 kjent for å spille med stort og dynamisk lydbilde preget av enestående åpenhet.

Les merShow less
Produktdetaljer
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

Meny

Innstillinger