Q Acoustics 3000i (3010i) - 5.1 hjemmekinopakke

I denne hjemmekinopakken er både bak- og fronthøyttalerne de kompakte, men likevel potente 3010i. Centeren er en matchende 3090-centerhøyttaler og subwooferen er den kraftige 3060S. Hele 3000-serien har klasseledende byggekvalitet. P2P-avstivningen sørger for å dempe resonanser i kabinettet. Diskantelementene har et helt spesielt oppheng som kobler det fri fra kabinettet det står i slik at det ikke skal bli påvirket av resonanser. Bass og diskantelementene er av en meget god kvalitet i forhold til prisklassen. Kabinettene har smart design med avrundede hjørner som både er estetisk pent, men som også demper stående bølger i kabinettene. Høyttalere fås i fire lekre finisher: Graphite Grey, English Walnut, Carbon Black og Arctic White.

Les merShow less
kr 14,990.00
Farge
  • Valnøtt
  • Matt hvit
  • Matt grafitt
  • Matt svart karbon
Lagerstatus: På fjernlager (ca 1-2 uker levering)
Beskrivelse

Q Acoustics 3000i (3010i) - 5.1 hjemmekinopakke

I denne hjemmekinopakken er både bak- og fronthøyttalerne de kompakte, men likevel potente 3010i. Centeren er en matchende 3090-centerhøyttaler og subwooferen er den kraftige 3060S. Hele 3000-serien har klasseledende byggekvalitet. P2P-avstivningen sørger for å dempe resonanser i kabinettet. Diskantelementene har et helt spesielt oppheng som kobler det fri fra kabinettet det står i slik at det ikke skal bli påvirket av resonanser. Bass og diskantelementene er av en meget god kvalitet i forhold til prisklassen. Kabinettene har smart design med avrundede hjørner som både er estetisk pent, men som også demper stående bølger i kabinettene. Høyttalere fås i fire lekre finisher: Graphite Grey, English Walnut, Carbon Black og Arctic White.

Vi har laget fyldige produktbeskrivelser på hvert enkelt produkt dersom man ønsker ytterligere informasjon om enkeltkomponentene i pakken. Q Acoustics har en rekke høyttalere i sin installasjonsserie som matcher klangmessig dersom man ønsker Dolby Atmos/ DTS-X lyd, ta kontakt med oss for en kjøpsanbefaling. Denne pakken kan også leveres med subwooferen Q B12.

Les merShow less
Produktdetaljer

Meny

Innstillinger