Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Triangle Esprit Ez Voce - Senterhøyttaler

Voce Ez er senterhøyttaleren i Esprit Ez-serien og er designet for å plasseres under skjermen. Den gjengir tale, sang og lyder som ellers er i mellomtoneregisteret med en utrolig presisjon og dynamikk.

Den har optimal tonal balanse takket være bruk av samme element-teknikk som de øvrige modellene i serien. Den har det titandriver baserte hornet og to 5" bass/ mellomtone enheter som bruker samme papirbaserte membran som resten av modellene i Esprit Ez-serien.

Les merShow less
kr 7,490.00
Farge
 • Svart høyglans
 • Hvit høyglans
 • Sort ask
 • Gyllen lønn
Lagerstatus: På fjernlager (ca 1-2 uker levering)
Merke:
Beskrivelse

Triangle Esprit Ez Voce - Senterhøyttaler

Voce Ez er senterhøyttaleren i Esprit Ez-serien. Den er designet for å plasseres under skjermen. Den gjengir tale og sang og lyder som ellers er i mellomtoneregisteret med en utrolig presisjon og dynamikk.

Den har optimal tonal balanse og lydmessig lik klang takket være bruk av samme element-teknikk som de øvrige modellene i serien. Den har det titandriver baserte hornet og to 5" bass/ mellomtone enheter som bruker samme papirbaserte membran som resten av modellene i Esprit Ez serien.

Voce Ez har bassrefleksportene i front og kan derfor stå helt inntil bakvegg. 

INKARNASJONEN AV TRIANGLE SIN FILOSOFI 

Triangle jobber intenst med å gi hver eneste nye serie en distinkt musikalitet ved å bruke de beste materialene og løsningene som er tilgjengelig. 40 års erfaring sørger for en unik lydopplevelse med et naturtro og realistisk lydbilde.  

Espirt Ez er materialisert utfra Triangle sin filosofi: serien tilbyr musikkelskere en kompromissløs, dynamisk og liveaktig lyd som ivaretar både finessen og skjønnheten i ethvert musikalsk verk. Gjenoppdag dine første musikkopplevelser og nyt – bli forbløffet over spillegleden som den nye Esprit Ez byr på.  DESIGN, MUSIKALITET OG SPILLEGLEDE 

Når alt kommer til alt, så er det jo glede over musikken vi er ute etter når vi handler høyttalere. Triangle har som mål at du som lytter skal komme tettest mulig på det lydbildet du har i konsertsalen, og med bruk av horn og bass- og mellomtoneelementer med en kjapp respons får du en kvikk og frempå lyd rik på nyanser med alle modellene i Esprit Ez serien. 

Samtidig er designet viktig. Høyttalerne skal jo tross alt stå godt synlig i stuen eller lytterommet. Espit har et slankt og rent design med rene og skarpe linjer. Bruk av aluminiumsforinger og magnetdeksler skjules alle skruehull og overganger mellom høyttalerelementene og kabinettet. De gulvstående modellene kommer med en fot i herdet glass som forsterker det rene uttrykket. Esprit Ez med sin lekre fremtoning passer i ethvert interiør.  PREMIUM UTFØRELSE OG LEKKERT DESIGN 

Golden Maple: en trendy finish. Som forbrukere vi nå inne i en “tilbake til røttene”-trend, der vi etterspør høyere materialkvalitet, produkter som gir mening og som har et element av håndverk i seg. Overflatefinishen og strukturen i den nye Golden Maple finishen gir umiddelbart følelsen av både kvalitet og bærekraft. Golden Maple overtar for Walnut utførelsen. 

Black Ash: den klassiske sorte finishen. Akkurat som damene har den klassiske sorte drakten, så får man også Esprit Ez med den klassiske Black Ash finishen som har vært populær i årtier. Dette er en tidløs finish som passer i de fleste interiør der en vil ha en nedtonet stil. 

Sort og hvit pianolakk: For den som skal ha et strammere og mer moderne uttrykk på høyttalerne, passer klassiske sort eller hvit pianolakk. Finishen er blank og klar takket være førsteklasses flerlags lakk.  

Walnut: Klassisk valnøtt utførelse for et varmere og mer naturlig uttrykk. Denne finishen er utgående og det kan være begrenset antall med denne finishen. Vi undersøker alltid med Triangle hva de har igjen. HJEMMEKINOSYSTEM 

Esprit Ez er egnet til å sette opp et hjemmekinosystem. Med sin energiske lydgjengivelse er klangen perfekt til lyden av film, konserter og serier. Senterhøyttaleren Voce Ez er spesifikt designet for å ivareta den tonale balansen i 5.1 oppsett og gir meget god tilstedeværelse og realisme til lydsporet der du settes i sentrum for handlingen på skjermen.  

Som bakhøyttalere (eller evt fronthøyttaler i en kompakt og stuevennlig setting) er Heyda Ez et perfekt valg: den kan nemlig veggmonteres. Subwooferen som egner seg best til kinopppsett er Thetis, se under kategorien subwoofere for mer om denne. Thetis gir en stram, ren og dyp bass.  DISKANT TZ2550 - I ALLE MODELLER I ESPRIT EZ 

Et av Triangle sine varemerker for teknologi og ytelse er horndiskantene. TZ2510 er den siste inkarnasjonen av en titan-dome i kombinasjon med et kompresjonskammer i en hornløsning. Løsningen gir en meget høy følsomhet, svært lav forvrengning og optimal spredning ut fra hornet. Selve hornet og fasepluggen har en forbedret fasong som sørger for en jevnere spredning i hele rommet.  

Selve motoren i elementet er kompakt takket være bruk av neodym-magneter i kombinasjon med et absorbsjonskammer. Dette kammeret er laget for å stoppe forplantningen av lydbølger bakover, dette sørger for lavere forvrengning. Som et resultat av teknikken i elementet oppnås en mr naturlig lydgjengivelse i overtoneområdet.  MELLOMTONE  

Den nyeste versjonen av Esprit tar i bruk et teknologisk gjennombrudd i mellomtonedriver teknologi. Dette gir en fenomenal lydgjengivelse. Rollen til mellomtoneelementet er å gjengi de tonene som er mest hørbare for det menneskelige øre, som stemmen til favorittartisten. Selve fasongen på membranen, opphenget og støvhetten henter direkte inspirasjon fra Magellan-serien. 

Selve membranen er i 100% cellulosepapir, med dette unngår man farging av lyden. Opphenget er designet slik at det skal ha lavest mulig friksjon og er derfor i stand til å ha korte utsving som sørger for at nyansene i musikken kommer frem best mulig. BASSELEMENTENE 

Magellan-utviklingen viste hvordan basselementene påvirker mellomtonedriveren. Basselementet er konstruert for å gi en jevnest mulig overlapp til mellomtoneelementet ved å kontrollere resonansene i øvre bassområde. 

Selve membranen består av en kombinasjon av et tekstilmateriale og glassfiber. Glassfiber er valgt fordi det viser meget god respons i nedre mellomtone/ øvre bassområdet. En Esprit Ez innovasjon er at glassfiberen er laminert til et tekstillag, noe som øker stivheten i selve membranen. 

Chassiset til elementet er nyutviklet. Det er i stand til å lede vekk varmen som oppstår i spolen og de doble magnetene. Ved å kjøle ned de bevegelige delene i elementet, så forblir arbeidstemperaturen konstant og høyttalerelementets utsving og respons er konsistent over flere timer med lytting.  DELEFILTER OG INTERNKABLING 

Komponentene i delefilteret er valgt med tanke på kvalitet. Det brukes kobberspoler med 1mm i diameter og høyverdige kondensatorer. Internkablingen er ivaretatt med bruk av Triangle sin egen oksygenfrie kobberkabel TRIANGLE OFC som sikrer jevn motstand og kvalitet i forbindelsen over tid. TERMINALER I BØRSTET ALUMINIUM 

Spesielt designet for Esprit Ez er terminalene i børstet aluminium. Disse sørger for enkel bruk ved tilkobling av høyttalerkablene og er ikke minst lekre å se på. Selve terminalplaten i børstet aluminium og er med på å motvirke vibrasjoner samtidig som den forsegler kabinettet på baksiden. Hver av terminalene har høyverdig kobber og er utstyrt med et låsesystem for bruk av bananplugger. De kan også takle en råkabel eller spader. FOT I HERDET GLASS 

De tre gulvstående modellene Gaïa, Antal og Australe EZ står på en fot i herdet glass som sikrer et perfekt forhold mellom eleganse og akustisk ytelse. De gulvstående modellene kommer med spikes og gummiføtter. Stativ, center og veggmodellene kommer med gummiputer som beskytter kabinettet samtidig som det gir dekobling til underlaget. Spesifikasjoner:

 • Number of drivers 3
 • Number of ways 2
 • Sensitivity 91 dB/W/m
 • Frequency range 80 Hz – 22 KHz (+/- 3 dB)
 • Power handling 60 W
 • Nominal impedance 8 Ω
 • Minimum impedance 5,3 Ω
 • Dimensions 510 x 290 x 168 mm
 • Weight 9,45 kg
Les merShow less
Produktdetaljer
VOCE EZ_Black

Spesifikke referanser

ean13
3660216004208
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

Meny

Innstillinger