Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Dynaudio Emit 20 stativhøyttalere - Par

Oppdag favorittmusikken din på nytt i stereo eller lag hjemmekinoen naboen misunner deg med Emit fra danske Dynaudio. Høyttalerserien er Dynaudios rimeligste inngangsbillett til deres hifi-verden, et fornuftig valg og mye for pengene.

Emit 20 er den største av stativhøyttalerne i Emit-serien til Dynaudio og den passer fint til å fylle små til middels store rom. Mellomtone-/basselementet er litt større enn hos lillebror (18 cm i stedet for 14). Dette, samt høyttalerens noe større innvendige volum, bidrar til en høyttaler som spiller dypere og enda mer energisk. Alle høyttalerne i Emit-serien har Dynaudios egenutviklede Cerotar-diskant med Hexis-konstruksjon.

Les merShow less
kr 10,490.00
Farge
 • Hvit
 • Sort
 • Valnøtt
På lager i Danmark. 3-7 dager leveringstid.
Merke:
Beskrivelse

Dynaudio Emit 20 stativhøyttalere

Oppdag favorittmusikken din på nytt i stereo eller lag hjemmekinoen naboen misunner deg med Emit fra danske Dynaudio. Høyttalerserien er Dynaudios rimeligste inngangsbillett til deres hifi-verden, et fornuftig valg og mye for pengene. Serien har eksistert noen år, men ble relansert helt nyoverhalt i 2021. Du vil sannsynligvis få bakoversveis over hvor bra disse høyttalerne låter til prisen.

Emit kommer i to stativhøyttaler-størrelser, to gulvstående størrelser, samt tilpasset senterhøyttaler. Designmessig er det blitt fokusert på rene linjer og formspråk og farger som passer godt inn i skandinavisk interiør. Fargevalgene i denne serien er sort, hvit og valnøtt, og alle disse kommer med sorte magnetgriller. Vi har alle variantene og fargevalg utstilt i vårt showroom på Vestby og du er velkommen innom.

Emit 20 er den største av stativhøyttalerne i Emit-serien til Dynaudio og den passer fint til å fylle små til middels store rom. Mellomtone-/basselementet er litt større enn hos lillebror (18 cm i stedet for 14). Dette, samt høyttalerens noe større innvendige volum, bidrar til en høyttaler som spiller dypere og enda mer energisk. Alle høyttalerne i Emit-serien har Dynaudios egenutviklede Cerotar-diskant med Hexis-konstruksjon.

Pris per par. Ofte tilgjengelig på eget lager i Norge, og ellers kort leveringstid på ca 1 uke fra Danmark. Merk deg ellers at passive høyttalere fra Dynaudio har hele 8 års garanti dersom du registrerer de online i etterkant av kjøpet.


Om Dynaudio

Danske Dynaudio holder til i Skanderborg og har produsert høyttalere siden 1977. Foruten å være blant de verdensledende på studiolyd har de også bilstereo, installasjonshøyttalere og hjemmehøyttalere. I 2014 ble Dynaudio kjøpt av Goertek. Dette ga finansielle muskler til nyinvesteringer og Dynaudio Labs med sitt Jupiter-rom sto ferdig i 2016. Dette 13x13x13 meter store rommet er et imponerende skue. Utstyrt med hele 31 mikrofoner bidrar det sterkt til at Dynaudios lydingeniører treffer spikeren på hodet hver gang.


Spesifikasjoner:

 • Sensitivitet: 86 dB (2.83V/1m)
 • IEC power handling: 160 watt
 • Impedans: 6 Ω
 • Frekvensområde (±3 dB): 53Hz - 25kHz (-6 dB 42 Hz - 35 Khz)
 • Kabinett: Bassrefleks (bakkant)
 • Delefilter: 2-veis (3800 Hz)
 • Delefilter-topologi: 1ST order tweeter / 2nd order woofer
 • Mellomtone/bass: 18 cm MSP
 • Diskant: Cerotar soft dome med Hexis-konstruksjon
 • Vekt: 10,3 kg per stykk
 • Dimensjoner (BxHxD): 205,1 X 370 X 311,5 mm
 • Dimensjoner med grill (BxHxD): 205,1 X 370 X 324,5 mm


Dokumenter:

Les merShow less
Produktdetaljer
78001201

Spesifikke referanser

ean13
5706937923058
mpn
78001201
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 7,490.00
Oppdag favorittmusikken din på nytt i stereo eller lag hjemmekinoen naboen misunner deg med Emit fra danske Dynaudio. Høyttalerserien er Dynaudios rimeligste inngangsbillett til deres hifi-verden, et fornuftig valg og...
Relaterte produkter
kr 5,990.00
Nydelig pulverlakkert høyttalerstativ i aluminium fra Dynaudio. Stand 20 er beregnet for større typer stativhøyttalere, slik som Special Forty, Emit 20, Evoke 20 og Contour 20. Stativet har kammer med mulighet for...

Meny

Innstillinger