Strømkabel AC-4004 AIR HQ C13/C15 eller C19 - Reference - In-akustik

AC-4004 HQ har totalt 16 ledere med et samlet tverrsnitt på 2x4,0mm² flettet i den anerkjente og lett gjenkjennelige Air Helix Strukturen som er varemerket til tyske In-akustik. Hver og en kabel er møysommelig testet etter strenge normer av sikkerhetshensyn. Dette er kabelen du velger om kun det beste er godt nok! AC-4004 er utstyrt i begge ender med de påkostede HQ-kontaktene.

Les merShow less
kr 27,990.00
Lengde
 • 1.0m
 • 1.5m
 • 2.0m
 • 3.0m
Plugg
 • SCHUKO - C19
 • SCHUKO - C15 (C13)
På fjernlager (ca 1-2 uker levering)
Beskrivelse

Strømkabel AC-4004 AIR HQ C13/C15 eller C19 - Reference - In-akustik

AC-4004 AIR HQ har totalt 16 ledere med et samlet tverrsnitt på 2x4,0mm² flettet i den anerkjente og lett gjenkjennelige Air Helix Strukturen som er varemerket til tyske In-akustik. Hver og en kabel er møysommelig testet etter strenge normer av sikkerhetshensyn. Dette er kabelen du velger om kun det beste er godt nok! AC-4004 er utstyrt i begge ender med de påkostede HQ-kontaktene som sikrer optimal forbindelse mellom vegguttaket og nettfilteret, eller mellom nettfilteret og apparatet. 

Musikk er alltid veldig dynamisk og når den spilles på et anlegg, så foregår det et ekstremt variabelt strømforbruk i den integrere forsterkeren, effektforsterkeren eller de aktive høyttalerne du har hjemme. De hurtige forandringene forårsaker ekstreme spenningsvariasjoner som igjen gir sterke magnetfelt og utstrålt interferens som igjen gir effekttap gjennom resistans i kabel og kontakt. 

Til tross for dette må spenningen leveres raskt til komponenten og uten tap i overføringen. Enhver påvirket spenningsstrøm, uansett hvor den oppstår i hi-fi-utstyrs kjeden påvirker det hørbare resultatet. Som kjent fra fysikkens verden, så har ikke elektriske ledere bare en resistans, men også induktive og kapasitive laster som påvirker energistrømmen fra veggsokkelen og ut til apparatet. Derfor spiller forbindelseslinjen - strømkabelen - mellom vegguttaket og strømskinnen eller nettfilteret og hi-fi apparatet en ekstremt viktig rolle. 

På grunn av dette har In-akustik utviklet AC-4004 AIR strømkabelen. Disse kablene er basert på den banebrytende og legendariske AIR-teknologien som allerede finnes i høyttalerkabler og signalkabler fra In-akustik. Dette er kabler som har gjort det eksepsjonelt bra i tester internasjonalt. 

De ulike lederne i denne kabelen har en fastsatt avstand gjennom bruken av klipsen som sørger for lik avstand i AIR Helix strukturen. Gjennom bruk av luft som dielektrisk medie sikres lav kapasitans mellom lederne. Multileder-designet kompenserer for de forstyrrelsene og magnetfeltene som oppstår som følge av spenningsvariasjoner. Dette igjen reduserer og minimerer induktansen. En tilleggseffekt er at skinn-effekten reduseres kraftig takket være det store antall ledere. Skinneffekten oppstår som følge av store stigninger i strømmen som går gjennom en strømkabel. 

Gjennom å fordele strømmen gjennom flere ledere, så oppnår en større faktisk tverrsnittet. Takket være disse tekniske raffinementene er AC-4004 AIR i stand til å yte apparatene som er koblet til oppstrøms mer kraft, også i dynamiske passasjer i musikken og kan derfor hente ut det fulle potensialet i elektronikken din. 

Så snart elektrisk energi er transportert, så oppstår det uungåelig elektromagnetiske spenningsfelt. For å motvirke dette er AIR-strømkablene utstyr med en skjerm i fortinnet kobber. Dette reduserer utstrålingen fra kabelen til andre elektriske komponenter i kjeden under spenningsvariasjonene som er tilstede under avspilling.

De mange unike tekniske egenskapene ved AIR strømkablene motvirker alle uønskede effekter ekstremt godt og gjør kablene til det de er: fremragende elektriske forsyningslinjer for å gi perfekt audiofil lydkvalitet.


Spesifikasjoner:

 • CE Godkjent
 • Leveres med sertifikat
 • Maks spenning: 250 V AC
 • Maks strøm 16 A
 • Temperaturområde for bruk: 0 - 40°C

Dokumenter (pdf):

Les merShow less
Produktdetaljer
4001985521418

Spesifikke referanser

ean13
4001985521418
Relaterte produkter
kr 50,000.00
Endelig har in-akustik produsert en signalkabel i Reference Pure Silver serien. NF-2404 AIR PURE SILVER er, som navnet indikerer, laget i sølv. Når en kombinerer den svært effektive Air Helix-konstruksjonen med et...

Meny

Innstillinger