Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Grenuttak med strømfilter AC-1502-P6 - Reference - in-akustik

Strømforgrener med innebygd strømfilter, god skjerming og 6 uttak. Dette er lillebroren til P8 og SF8, som vi også har tilgjengelig. Forskjellen på P6 og P8 er antall uttak, mens SF8 byr på enda bedre filter.

"Du aner ikke hvor mye ugang du blir kvitt med et skikkelig strømfilter før du har prøvd et." Roy Ervin Solstad - WATT

Les merShow less
kr 5,590.00
Lengde
  • 1.5m
  • 3.0m
Fjernlager - Ca 1 uke leveringstid
Beskrivelse

Grenuttak med strømfilter AC-1502-P6 - Reference - in-akustik

Strømforgrener med innebygd strømfilter, god skjerming og 6 uttak. Dette er lillebroren til P8 og SF8, som vi også har tilgjengelig. Hovedforskjellen ligger i færre uttak og 1,5 mm2 ledere i stedet for 2,5 mm2. SF8 har i tillegg overspenningsvern og to kontakter grå som kan separeres fra de øvrige. SF8 ble testet i Watt (forløperen til Stereo+) og vi siterer Roy Ervin Solstad: "Mange vil riste på hodet av å bruke over 5000 kroner på en strømskinne. Jeg rister på hodet selv, for den lydmessige forskjellen er nesten ikke til å tro". Han konkluderer med at han har brukt mye penger på stereoutstyr som har gitt mindre lydforbedring enn denne strømskinnen gjør og avslutter med: "Dette er en no-brainer, så løp og kjøp!". Vi kan ikke være mer enige.

Denne strømskinnen har rikelig med uttak med sine 6 stikk og har en solid og skjermet høykvalitets strømkabel som er terminert i selve skinnen.

Spesifikasjoner:

  • 6 AC-uttak
  • 3 x 1.5 mm² ledere skjermet med Mylar-folie
  • In-Plug Filter i AC-pluggen
  • 2Y-filter i selve skinnen
  • Power bar (8 mm²) for even power distribution
  • Fullskjermet metallkabinett
  • Dimensjoner: 352 x 52 x 44 mm (LxWxH)

Informasjon fra produsent:

The Reference power bars filter unwanted interference out of the power supply, without introducing additional source impedance. Thanks to the use of high-quality materials and excellent workmanship, they provide maximum dynamics, even for extreme loads. Their full shielding and special filters prevent radio frequencies from being received. Solid power bars in the power strips distribute the power homogeneously to all outlets.

Tester:


Les merShow less
Produktdetaljer
716202

Spesifikke referanser

ean13
4001985506712
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 3,790.00
Reference AC-2502 er en robust strømkabel med 3x2,5mm² tverrsnitt på lederne som sørger for best mulige arbeidsbetingelser på utstyret kabelen brukes på. En kabel med bra tverrsnitt, helt rent kobber og god skjerming...

Meny

Innstillinger