Grenuttak med strømfilter AC-2502-SF8 - Reference - in-akustik

Strømforgrener med innebygd strømfilter, god skjerming og 8 uttak. Testet i Watt (forløperen til Stereo+) og vi siterer Roy Ervin Solstad: "Mange vil riste på hodet av å bruke over 5000 kroner på en strømskinne. Jeg rister på hodet selv, for den lydmessige forskjellen er nesten ikke til å tro." 

Les merShow less
kr 7,990.00
Lengde
  • 1.5m
  • 3.0m
På eget lager i Vestby
Beskrivelse

Grenuttak med strømfilter AC-2502-SF8 - Reference - in-akustik

Strømforgrener med innebygd strømfilter, god skjerming og 8 uttak. Denne strømforgreneren ble testet i Watt (forløperen til Stereo+) og vi siterer Roy Ervin Solstad: "Mange vil riste på hodet av å bruke over 5000 kroner på en strømskinne. Jeg rister på hodet selv, for den lydmessige forskjellen er nesten ikke til å tro". Han konkluderer med at han har brukt mye penger på stereoutstyr som har gitt mindre lydforbedring enn denne strømskinnen gjør og avslutter med: "Dette er en no-brainer, så løp og kjøp!". Vi kan ikke være mer enige.

Denne strømskinnen har rikelig med uttak med sine 8 stikk og har en solid og skjermet høykvalitets strømkabel som er terminert i selve skinnen. I tillegg har den overspenningsvern. Håndlaget i Tyskland.

Spesifikasjoner:

  • 8 AC-uttak
  • 3 x 2.5 mm² ledere skjermet med Mylar-folie
  • In-Plug Filter i AC-pluggen
  • 2Y-filter i selve skinnen
  • Power bar (8 mm²) for even power distribution
  • Fullskjermet metallkabinett
  • Dimensjoner: 655 x 52 x 44 mm (LxWxH)

Informasjon fra produsent:

The in-akustik mains cables and power strips filter the current and deliver “clean“ currents for your HiFi system. Use of the best materials and excellent workmanship guarantee maximum dynamics, even for extreme loads. Complete screening and a special fi lter prevent radio frequencies from being received which would turn the cable into an aerial. Solid line bars in the power strips distribute the power homogeneously to all outlets. Furthermore, the sockets are divided into two groups with the AC-2502-SF8 power strip. Group 1: The two grey sockets are directly and permanently connected to the mains supply. This means that power amplifi ers, active subwoofers or other power-hungry devices that should not be disconnected from the mains, can remain connected. Group 2: The six black sockets can be separated from the mains supply using a switch. The additional mains fi lter makes this group especially suitable for source devices such as CD players, preamplifi ers, phono pre-amps and other precision electronics.

Tester:

Les merShow less
Produktdetaljer
716402

Spesifikke referanser

ean13
4001985506736
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 2,390.00
Reference-strømkablene fra In-akustik er med på å sikre stabil og ren strøm til systemet ditt. Kabelen byr på svært god skjerming og har innebygget ferrite-filter i pluggen. Sistnevntes funksjon er å hindre...
kr 6,000.00
Som de øvrige premiumkablene til in-akustik lages NF-1204 Air for hånd i Tyskland. Den leveres med GAP RCA II-plugg. Air-serien har den anerkjente AIR HELIX-konstruksjonen som sørger for at lederen i senter av kabelen...
kr 1,295.00
Excellence RCA-kablene har en enestående konstruksjon. Kabelen har dobbelskjerming og sørger for minimal interferens utenfra. Lederne er sølvbelagt og dette sørger for en ekstremt presis overføring og krystallklar og...
kr 1,290.00
Antistatisk verktøy som som utnytter den piezoelektriske effekten som ble oppdaget allerede i 1880 av Jacques og Pierre Curie. Virkningen er målbar og sørger for at LP-platene holdes fri for støv og statisk elektrisitet.

Meny

Innstillinger