Sigberg Audio 10D subwoofer

10D er etter vår kunnskap verdens mest kompakte doble 10-tommers subwoofer. Norske Sigberg Audio lager subwoofere som er spesialtilpasset musikk. Kabinettene bygges hos en tradisjonsrik høyttalerprodusent i England, mens design, DSP-programmering og selve sammensetningen skjer in-house i Norge.

Les merShow less
kr 32,990.00
Farge
 • Matt hvit
 • Matt svart
På fjernlager (ca 1-2 uker levering)
Beskrivelse

Sigberg Audio 10D subwoofer

NB! Levering fra juni 2021. Merk at bilder er av prototype og at det kan bli mindre endringer.

Norske Sigberg Audio lager subwoofere som er spesialtilpasset musikk. Kabinettene bygges hos en tradisjonsrik høyttalerprodusent i England, mens design, DSP-programmering og selve sammensetningen skjer in-house i Norge. De slanke subwooferne er svært plasseringsvennlige og kan blant annet få plass under de fleste sofaer eller henges på vegg. Vi fører hele deres sortiment.

10D er etter vår kunnskap verdens mest kompakte doble 10-tommers subwoofer. Den spiller helt ned til mellom 19-25 Hz avhengig av plassering og rom. Til sammenlikning spiller gjerne typiske gulvstående høyttalere ned til rundt 30-35 Hz, mens stativhøyttalere gjerne 45-50 Hz. Menneskeøret oppfatter frekvenser fra ca 20 Hz til 20 000 Hz. En subwoofer av dette kaliberet vil yte ekstra i bunn både med tanke på frekvensregisteret, men også avhjelpe de øvrige høyttalerne i oppsettet ditt, slik at de kan spille enda bedre.


Fra produsent:

Kompakt dobbel 10"
Som alle våre subwoofere så er 10D bygget først og fremst til musikk. Å få seg en god subwoofer skal ikke høres ut som man har fått seg en god subwoofer, men som om man plutselig har fått mye bedre høyttalere. Å integrere en subwoofer krever litt tid, men når du først har hørt et velykket oppsett vil du aldri se deg tilbake.

10D er en lukket, "dual opposing" subwoofer med to aktive 10" elementer. Det vil si at de to elementene er sidemontert og spiller rygg mot rygg. De to driverne utligner hverandres påvirkning på kabinettet, og vibrasjoner minimeres. Dette kombinert med de doble elementene gir usedvanlig lav forvrengning og ren lyd for størrelsen. 10D spiller høyt, dypt og kontant i et relativt kompakt kabinett. Den er faktisk verdens minste dobbel 10" subwoofer! 

Vi er et lite selskap som brenner for å bygge produkter med stor og god lyd. For å oppnå dette har vi valgt drivere fra legendariske Scan-Speak og kombinert det med forsterkere fra Hypex. Resultatet er en sømløs utvidelse av høyttalernes bassfundament.

10D benytter samme drivere og forsterkerteknologi som vår prisbelønnede Inkognito serie, og passer for deg som ønsker en subwoofer med et mer tradisjonelt design. Med sine doble 10" spiller den også høyere enn både Inkognito 10 og Inkognito 12. Som alle våre subwoofere er den designet for presis musikkgjengivelse først, men fungerer også bra til film.

Parametrisk EQ for presis romkorreksjon
Ved å koble deg til via USB, får du tilgang til en avansert parametrisk EQ. Ved hjelp av denne kan du korrigere lyden etter rommet, eller etter egen smak ved f.eks å legge til en såkalt house curve. Funksjonen vil også være svært nyttig for de som har subwooferen tilkoblet en forsterker uten romkorreksjon.

Spesifikasjoner:

 • Type: 2x10" lukket
 • Effekt: Klasse D DSP 500W (kontinuerlig effekt)
 • Equalizer: 9-bånds parametrisk
 • Frekvensrespons:
       25-200hz +/-3dB (ground plane)
       21-250hz +/-6dB (ground plane)
       19-200hz (typisk respons i en vanlig stue)
 • Max SPL @ avg 30-80hz/1m RMS: ~115dB
 • Innganger: RCA, XLR balansert, Høynivå
 • Dimensjoner (BHD): 360x370x410 (425mm høy med føtter)
 • Vekt: 27kg
 • Inkludert tilbehør: Instruksjonsmanual, strømkabel, USB-kabel, dempeføtter

Les merShow less
Produktdetaljer
SA_10D_W
Relaterte produkter
kr 58,990.00
SBS.1 er en aktiv høyttaler som er bygget for å spille sammen med en eller flere subwoofere. Ved å designe for høy deling mot subwoofer, blir resultatet et fullrange system som har en unik evne til å spille høyt og...
kr 24,990.00
Inkognito er en subwoofer med unike plasseringsmuligheter, og kommer som enten 10- eller 12-tommer. Den kan enkelt kamufleres som et hjørnebord eller henges på veggen med medfølgende veggfeste. Den kan også plasseres...

Meny

Innstillinger