Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Phonokabel / platespillerkabel - Premium - In-akustik

Det er viktig med en godt skjermet kabel mellom platespilleren og forsterkeren din. Platespillerkabelen i Premium-serien til tyske In-akustik er et godt valg.

Les merShow less
kr 667.50 kr 890.00
Lengde
  • 0,75 m
  • 2,00 m
Lagerstatus: På eget lager (Bekkestua, Bærum)
Beskrivelse

Phonokabel / platespillerkabel - Premium - In-akustik

Det er viktig med en godt skjermet kabel mellom platespilleren og forsterkeren din. Platespillerkabelen i Premium-serien til tyske In-akustik er et godt valg og gir høy verdi for pengene. Kabelen kommer med RCA og jording i begge ender og du kan velge mellom 0,75 m og 2,0 m.

Fra produsent: Special phono cable for record players with the MM/MC system. With a separate ground cable to ground the drive. The symmetrical structure and double shielding protect the sensitive signal from external interference factors. The properties of the high-quality PE insulation and the high copper content ensure a detailed, dynamic and powerful sound.

  • 2-fold shielding
  • Metal housing
  • Separate earth cable
  • Symmetrical design
  • Conductors made of high-purity OFC copper
  • Cable diameter: 6.0 mm
  • Kapasitans: 80pF/m

Les merShow less
Produktdetaljer
405107
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 249.00
Korkmatte til platespiller. Kan bidra positivt til lyden ved å ta vekk vibrasjoner og statisk elektrisitet. 3 mm tykk og 300 mm diameter. I midten har den et lite nedfelt område som er tilpasset etikettene på platene.
kr 1,942.50 kr 2,590.00
Reference-strømkablene fra In-akustik er med på å sikre stabil og ren strøm til systemet ditt. Kabelen byr på svært god skjerming og har innebygget ferrite-filter i pluggen. Sistnevntes funksjon er å hindre...
kr 971.25 kr 1,295.00
Excellence RCA-kablene har en enestående konstruksjon. Kabelen har dobbelskjerming og sørger for minimal interferens utenfra. Lederne er sølvbelagt og dette sørger for en ekstremt presis overføring og krystallklar og...
kr 1,290.00
Antistatisk verktøy som som utnytter den piezoelektriske effekten som ble oppdaget allerede i 1880 av Jacques og Pierre Curie. Virkningen er målbar og sørger for at LP-platene holdes fri for støv og statisk elektrisitet.

Meny

Innstillinger