Bolide dempeføtter 4pk - Excellence - in-akustik

Disse dempeføttene fra tyske In-akustik er laget av et spesielt gummi-materiale og har et design som gjør de velegnet for å dempe vibrasjoner. Pakke med 4 stk.

Les merShow less
kr 895.00
På eget lager i Vestby
Beskrivelse

Bolide dempeføtter 4pk - Excellence - in-akustik

Disse dempeføttene fra tyske In-akustik er laget av et spesielt gummi-materiale og har et design som gjør de velegnet for å dempe vibrasjoner. Pakke med 4 stk. Egnet for enheter med maksvekt på 50 kg (12,5 kg per dempefot). Diameter 8,5 cm og høyde 3 cm.

Spesifikasjoner:

  • Antall i pakken: 4 stk
  • Diameter: 85 mm
  • Høyde: 30 mm
  • Maks vekt: 50 kg 
Les merShow less
Produktdetaljer
8550
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 2,390.00
Reference-strømkablene fra In-akustik er med på å sikre stabil og ren strøm til systemet ditt. Kabelen byr på svært god skjerming og har innebygget ferrite-filter i pluggen. Sistnevntes funksjon er å hindre...
kr 295.00
Selvklebende isolasjonspads laget av en velegnet type plast (High Performance Polyurethane Elastomer) som gir en effektiv demping av vibrasjoner og derfor bidrar til bedre lyd. Et sett inneholder 8 stk.
kr 3,390.00
Den nye Micro Air serien til in-akustik representerer et teknisk og lydmessig gjennombrudd i prisklassen. Med denne serien gjør in-akustik Air Helix teknologien fra seriene over tilgjengelig i en nedskalert versjon...
Relaterte produkter

Meny

Innstillinger