Unboxing: Primare I35 Prisma

Av

Bli med Rolf på unboxing av Primare I35 Prisma!

Rolf er en ekte audiofil. Han elsker god lyd og har drevet med HIFI hele livet. Før unboxingen i dag har han et oppsett fra Electrocompaniet bestående av CD-spiller, DAC, forforsterker, effektforsterker og en haug med ulike kabler. Sonus Faber Olympica III høyttalerne er hans siste investering og selv om de er kostbare, forteller Rolf at han er meget godt fornøyd. De låter fantastisk, ser veldig bra ut og er skikkelig bygget sier Rolf og legger til at de kommer til å bli stående i stuen i mange år til.

 

Årsaken til at han nå har sett seg ut Primare I35 Prisma er at hans nåværende forsterkeroppsett begynner å bli gammelt. Det låter fantastisk bra på CD-plater fremdeles, men har ingen streamingmuligheter forteller Rolf, før han legger til at det også tar uforholdsmessig stor plass i stuen, bruker lang tid på å bli varmt, og at det generelt er litt tungvindt å ikke kunne styre alt fra en fjernkontroll.

 

Primare I35 Prisma ser ut til å vinne og levere fantastiske testresultater i alt av tester den er med på, så det blir spennende å høre hvor god lyd Primare har klart å hente ut av denne "alt-i-ett-boksen" sier Rolf.

 

Vi gratulerer Rolf med et godt valg av ny forsterker og kommer senere tilbake med hans lytte-inntrykk! 

Relaterte produkter

Meny

Innstillinger