Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Primare DD15 - CD-transport

En CD-transport er en CD-spiller med kun digitale utganger, og er dermed ypperlig for deg som har god DAC i forsterkeren din. Denne kan kobles til alle forsterkere som har digitalinnganger (coax eller optisk).

Den rene CD-transporten DD15 er en ypperlig match til Primare I15 Prisma, I15 DAC eller andre forsterkere som har digitalinnganger. DD15 er i 3/4-format, det vil si at denne CD-transporten er 25% mindre enn forgjengeren utvendig. Til tross for et beskjedent ytre størrelsesmessig er denne CD-transporten utstyrt med førsteklasses komponenter.

Les merShow less
kr 14,990.00
Farge
 • Sort
 • Titan
Lagerstatus: På fjernlager (ca 1-2 uker levering)
Merke:
Beskrivelse

DD15 - CD-transport - Primare

CD-formatet er fortsatt høyaktuelt og foretrukket av mange hifi-entusiaster. Enkelheten ved å putte en plate i spilleren for bare å nyte musikken uten å måtte gå via apper eller software er for mange ønskelig når det skal lyttes til musikk. Primare har i årtier laget svært driftssikre spillere med den nyeste tilgjengelige teknologien på DAC- og drivverkssiden.


En CD-transport er CD-spiller uten DAC (digital til analog konverter) og den har følgelig kun digitale utganger (coax og optisk). DD15 er utstyrt med et godt og driftssikkert CD-drivverk fra Philips. Den er derfor et smart valg om du allerede har en forsterker med DAC eller ekstern DAC du ønsker å nytte.

Ønsker du CD-spiller med innebygget DAC er CD15 Prisma eller CD35 Prisma gode alternativer. Disse har i tillegg Prisma-funksjonalitet med strømming.Hvorfor vi liker produktet:

Den rene CD-transporten DD15 er en ypperlig match til Primare I15 Prisma, I15 DAC eller andre forsterkere som har digitalinnganger. DD15 er i 3/4-format, det vil si at denne CD-transporten er 25% mindre enn forgjengeren utvendig. Til tross for et beskjedent ytre størrelsesmessig er denne CD-transporten utstyrt med svært førsteklasses komponenter og har blant annet drivverk fra Philips (en av verdens mest anerkjente produsenter av rene CD-drivverk til hifi-industrien).


Spesifikasjoner:

 • Drivverk: Philips CDM-M10
 • Digitale utganger: 1x RCA og 1x TOSLINK
 • Fjernkontroll: C25 systemfjernkontroll
 • Andre tilkoblinger: RS232, IR in/out, Trigger in/out
 • Strømforbruk: Standby 0.5W, Operation 10W
 • Dimensjoner (WxDxH): 430 x 329 x 73 mm
 • Dimensjoner med knapper og tilkoblinger: 350 x 329 x 73 mm
 • Vekt: 6,5 kg
 • Fargevalg: Sort eller titan

Dokumenter (pdf):

Les merShow less
Produktdetaljer
DD15_B

Spesifikke referanser

ean13
7350104710125
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 667.50 kr 890.00
Excellence RCA-kablene har en enestående konstruksjon. Kabelen har dobbelskjerming og sørger for minimal interferens utenfra. Lederne er sølvbelagt og dette sørger for en ekstremt presis overføring og krystallklar og...

Meny

Innstillinger