Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Triangle Signature Delta - Gulvstående høyttaler - Par

Delta var utgangsmodellen til Triangle når de startet utviklingsprosessen på Signature-serien. Delta er en modell som er lettdrevet og som fint får plass i de fleste stuer eller lytterom. Den er utstyrt med førsteklasses komponenter og et meget forseggjort kabinett. Delta er et ekte in-house produkt der alt er laget på fabrikken til Triangle i Soissons i Frankrike. Dette er en høyttaler som har fått meget gode anmeldelser i fagpressen og som soleklart byr på noen unike klangmessige egenskaper. Pris per par.

Les merShow less
kr 59,990.00
Farge
 • Svart høyglans
 • Hvit høyglans
 • Mahogny høyglans
Lagerstatus: På fjernlager (ca 1-2 uker levering)
Merke:
Beskrivelse

Triangle Signature Delta - Gulvstående høyttaler

Ved å utnytte erfaringene fra forskning og utvikling på Magellan-serien, så nedarver Signatur-serien flere av egenskapene sine derfra. Kabinettene i Signature-serien har enorm massetetthet med en massiv frontplate og elementene er av meget høy byggekvalitet. 

Delta har et semi pod montert horn øverst i kabinettet, en papirbasert mellomtone enhet med S-formet oppheng og tre bassenheter som er spesifikt designet for akkurat denne modellen. I tillegg tar høyttaleren i bruk twin vent bassporten som er med på å øke gjennomsiktigheten i lydbildet. Konstruksjonen er 3-veis med doble basselementer, forseggjort mellomtonedriver og et diskanthorn med teknikk fra Magellan-serien.

Signature Delta er en kraftig høyttaler med stram og dyp bass som egner seg best i større rom over mellom 15 og 40m². Den er lett å drive, og vil fint låte meget godt med en integrert Primare forsterker i I25 eller I35 serien.

Basselementene:

Basselementene har doble magneter for en mer presis bassgjengivelse. Dobbelsidig svingspole sørger for bedre kontroll på elementet. Det inverterte opphenget på membranen gir hurtigere respons. Selve membranen er støpt slik at den på best mulig måte gjengir tonene i lavfrekvensområdet. Selve membranen er to lags; glassfiberlaget får støtte av et laminert papirbasert lag. Selve enheten har et solid oppheng i aluminium.

Mellomtoneelementet:

Mellomtonen har papirmembran, dette er med på å gi en klar lyd. Selve aluminiumsopphenget er redesignet for å gi bedre ventilasjon og kjøling på den dobbelsidige spolen. Pakningen mellom membranen og opphenget er S-formet, noe som gjør at elementet kan bevege seg friere og gjør det i bedre stand til å gjengi alle nyanser i lydbildet. 

Diskantelementet:

Selve opphenget til elementet er i solid injisert aluminium. Selve membranen er av titan, og er hele 25mm stor. I senter av elementet står en faseplugg som er nøye tilpasset selve membranen. Overflaten til hornet er stort, noe som sikrer en vid spredning av høyfrekvente toner. I bakstykket på elementet er det brukt et større kammer som skal redusere tilbakeslag av lydbølger i selve enheten. All denne teknikken sørger for en imponerende detaljgjengivelse og høy lydkvalitet preget av finesse og gjennomsiktighet og med minimal forvrengning lydmessig. Som på Magellan-serien er det lagt vekt på god off-axis spredning, dette gir god lydgjengivelse av overtonene også utenfor sweetspot.

Kabinettet:

Kabinettet er avrundet i fasongen. Dette er med på å gjøre høyttaleren stivere, men det reduserer også stående bølger i selve kabinettet. Kabinettene er massive, det brukes plater med ekstrem massetetthet laminert i flere lag for å redusere vibrasjoner og for å gjøre konstruksjonen mer vridningsstabil. Frontplaten, som skal holde høyttalerelementene på plass, er stivere enn resten av kabinettet. Nederst i front er det satt inn en spike som ytterligere er med på å redusere vibrasjoner i frontplaten. Videre så brukes det lakk av svært høy kvaliitet for å gi en varig finish og glans. Høyttalerterminalene bak er av topp kvalitet og er kompatible med bananplugger, spader og uterminert kabel.

Delefilter og internkabling:

Ytelsesoptimering av hver enkelt høyttalermodell gjør det mulig for Triangle å benytte færrest mulig komponenter i delefilteret. I delefilteret brukes det utelukkende høykvalitetskomponenter. Resultatet av dette er økt transparens i lydbildet og en forbedret tonal balanse. På de to største modellene Alpha og Delta er delefilteret for bass og mellomtone/ diskant delen adskilt for å minimere utstrling av elektromagnetiske bølger. Dette forbedrer finessen i lydbildet i mellomtone og diskantområdet. Som på alle Triangle-modeller er delefilterne beskyttet mot spenningstopper.

Ofte overses internkablingen av høyttalerprodusenter. Men i Triangle Signature er ikke internkablingen tilfeldig. Etter nitidige lyttetester har Triangle funnetto ulike kabler fra delefilteret og ut til elementene som gir best mulig ytelse. Den som går til mellomtone og diskant gir en rein og klar lyd i mellom og overtoneområdet og og den som går til basslementene gir en solid og fyldig klang i lavfrekvensområdet. 

Twin Vent bassrefleksport:

Den unikt utformede Twin Vent bassrefleksporten i front på høyttalerne sørger for en solid og fyldig bassdynamikk. Porten har en spesiell utforming som gjør at lydbølgene som skal fra baksiden av basselementene kan gå samlet ut fra en port samtidig som hvert av elementene jobber uforstyrret fra de andre. Økt volum påvirker ikke den tonale balansen, den eneste gjenværende forvrengningen som kan oppstå er i selve høyttalerelementet. Resultatet av dette er en dynamisk, solid og velfundamentert bass.

Høykvalitetsterminaler:

Terminalene for tilkobling av høyttalerkablene lages av Triangle selv og består av en kobber-legering. Terminalene støtter biwire og biamping. De kan brukes med spader, bananplugger eller eventuelt råkabel.

Tester og kåringer:Spesifikasjoner:

 • Number of drivers 4
 • Number of ways 3
 • Sensitivity 92 dB/W/m
 • Frequency range 35 Hz – 20 KHz (+/- 3 dB)
 • Power handling 120 W
 • Repetitive peak power 240 W
 • Nominal impedance 8 Ω
 • Minimum impedance 3,2 Ω
 • Dimensions 1170x233x372 mm
 • Weight 33 kg

Dokumenter (pdf):

Les merShow less
Produktdetaljer
Sig_Delta_mahog

Spesifikke referanser

ean13
3660216003713
Relaterte produkter
kr 80,000.00
From our most advanced evolution of the Stingray, expect even more coherent bass definition and solid brawn from the larger high voltage energy storage. The EL84 output stage can be switched between 20 Watts of TRIODE...

Meny

Innstillinger