Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Triangle Borea BR08 - Gulvstående høyttaler - Par

BR08 var den første høyttaleren i Borea-serien som ble konstruert, og den tok utgangspunkt i Triangles ikoniske Antal-modell. BR08 er lettplassert, enkel å drive og den egner seg godt i en stue på mellom 20 og 40 m². Modellen leverer solid bass, åpen vokal og glassklar diskant, men viktigst av alt: et godt og sammenhengende lydbilde som vil gi årevis med spilleglede. BR08 har en eksepsjonell byggekvalitet sett i forhold til pris, og er en modell som egner seg godt til den som vil ha en kompakt gulvstående modell til en real og god pris. Pris per par.

Borea-serien til Triangle vant EISA-prisen 2020-2021 for "Best buy home theatre system".

Les merShow less
kr 12,490.00
Farge
 • Valnøtt
 • Eik
 • Sort ask
 • Hvit
Lagerstatus: På fjernlager (ca 1-2 uker levering)
Merke:
Beskrivelse

Triangle Borea BR08 - Gulvstående høyttaler

Borea-serien består av prisgunstige høyttalere som gir deg mye god lyd for pengene. Modellene leverer klar og naturlig vokal, mellomtone med punch og rikelig med engasjerende kontrollert bass. Kabinettene og elementene bygger på Triangle sine tidligere teknologiske nyvinninger, og mye av teknikken er direkte tatt fra den dyrere Esprit Ez-serien. Med sitt lekre og elegante ytre og et stort utvalg av finisher sørger Borea for god lyd og mer moro hjemme. Serien vant EISA-prisen 2020-2021 for "Best buy home theatre system".

Borea BR08 er bestykket med to 16 cm bassenheter i glassfiber, en cellulosepapir-mellomtone og en 25 mm silkediskant. Dette sørger for et helt og sammenhengende lydbilde der en har dynamikk og punch, samtidig som en har luft og snert i overtonene. BR08 egner seg godt i en vanlig stue. De er kompakte og kan stå tett på bakvegg.
SLAGKRAFTIG OG KRAFTFULL  GJENGIVELSE I LAVFREKVENSOMRÅDET 

Triangle sine ingeniører jobber for en rik og dynamisk lyd i lavfrevensområdet der de vektlegger takten og rytmen i musikken uten å forvrenge selve musikken. Triangle fokuserer på å oppnå dette ved å bruke kjappe og presise høyttalerelementer og oppnår dette ved å bruke drivere med kraftig magnetsystem i et optimalisert og rigid høyttalerkabinett. Basselementene er med glassfibermembran som gir den rette responsen. Materialet er stivt og gir den rette kraften i hvert anslag samtidig som det ivaretar kravet til luftighet og god overgang til mellomtoneområdet. 

EFS-DISKANTEN: JEVN LYD I HELE ROMMET 

I Borea-serien står høyttalerne utstyrt med en nyutviklet diskant med det Triangle kaller EFS (Efficient Flow System). Dette bygger på en 25 mm stor silkedome med en faseplugg som er designet for en jevn spredning i øvre toneområde. Fordelen med denne løsningen er at man får en lyd som i større grad enn normalt sprer seg i hele rommet, og ikke bare i midten foran høyttalerne. Selve diskanten er plassert i en spredelinse med hornfasong. Dette er med på å redusere refleksjoner og gir en klarere reproduksjon av tonene i høyfrekvensområdet. Elementet styres med stor kontroll av en neodymium-magnet som igjen er koblet til et kjølesystem som reduserer driftstemperaturen på spolen over tid. Det hele gir en meget god og konsistent lyd. 

BASS-/MELLOMTONE I NATURLIG CELLULOSE 

Bass-/mellomtonemembranen er laget av papir i 100% cellulose, uten noen form for overflatebehandling. Dette membranelementet er direkte nedskalert fra den dyrere Esprit Ez-serien. Løsningen oppnår en farging av lyden i mellomtoneområdet og stemmer får en slående realistisk klang. I jakten på perfeksjon, så ble også fasongen på selve membranen endret flere ganger for å å gjøre den stivere og for å økte frekvensområdet. 

DVAS-SYSTEM: GIR NØYTRALITET OG KLARHET I LYDEN 

Triangle har lagt ned mye tid og krefter i å redusere vibrasjonene i selve kabinettet. Alle modellene i Borea-serien har MDF-paneler for innvendig avstivning og sterkt komprimerte EVA-skumputer mellom selve driveren og den innvendige avstivningen for ytterligere demping av resonanser som oppstår i bass- og mellomtoneenhetene som forplantes videre i kabinettet. En så påkostet løsning er sjeldent for høyttalere i denne prisklassen. Resultatet av DVAS-løsningen er at en reduserer vibrasjonene så mye at en får hørbare forskjeller i lydbildet. Lyden blir klarere og mer nøytral, og den blir mindre farget. Viktigst av alt: en hører i mye mindre grad selve kabinettet spille med (det som vi hifi-nerder kaller for bokslyd). 

DEKOBLING OG MAGNETISKE DEKLER 

Hver modell i Borea-serien har sitt eget dekoblingssystem. Stativ-/bokhyllehøyttalerne og senterhøyttaleren er utstyrt med gummiputer som er med på å redusere vibrasjonene. De gulvstående modellene har en egen plint montert på undersiden av kabinettet. Denne gir økt stabilitet og reduserer vibrasjoner, og kan brukes med medfølgende spikes eller gummiputer.  

Alle modellene i Borea-serien har magnetiske deksler (griller). På denne måten blir overflaten renere i uttrykket dersom du skulle ønske å ha dekslene av.Tester og kåringer:

 Spesifikasjoner:

 • Antall elementer: 4
 • Konstruksjon: 3-veis
 • Sensitivitet: 92 dB/W/m
 • Frekvensområde: 40 Hz – 22 KHz (+/- 3 dB)
 • Power handling: 150 W
 • Nominal impedance: 8 Ω
 • Minimum impedance: 3 Ω
 • Størrelse: 206 x 314 x 1020
 • Vekt: 23,75 kg

Dokumenter (pdf):

Les merShow less
Produktdetaljer
BR08_White

Spesifikke referanser

ean13
3660216005991
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 892.50 kr 1,190.00
Høyttalerkabel fra den franske høyttalerprodusenten Triangle. Kablene kommer ferdig terminert med bananplugger og hvert sett har to kabler på 2,5 meter. Lederne har tversnitt på 2,5 mm2 og er laget av kobber med svært...
kr 195.00
Pakke med 4 stk bananplugger fra tyske Dynavox. 2x svarte og 2x røde. Pluggene passer for høyttalerkabel opp til 5mm2. Gjennomsiktige plasthetter for beskyttelse under transport. Kabel føres inn i bakenden og fest med...
kr 6,990.00
Den nye Micro Air serien til in-akustik representerer et teknisk og lydmessig gjennombrudd i prisklassen. Med denne serien gjør in-akustik Air Helix teknologien fra seriene over tilgjengelig i en nedskalert versjon...
Relaterte produkter
kr 892.50 kr 1,190.00
Høyttalerkabel fra den franske høyttalerprodusenten Triangle. Kablene kommer ferdig terminert med bananplugger og hvert sett har to kabler på 2,5 meter. Lederne har tversnitt på 2,5 mm2 og er laget av kobber med svært...

Meny

Innstillinger