Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Triangle Borea BRC1 - Senterhøyttaler

Med sine to hurtige bass-/mellomtoneelementer i cellulosepapir er Borea BRC1 som skapt for å gjengi stemmer på film og serier. Sammen med EFS-diskanten blir det ett tett og sammenhengende lydbilde ved bruk av matchende Borea-høyttalere som front og bakhøyttalere. Borea-serien vant EISA-prisen 2020-2021 for "Best buy home theatre system".

Les merShow less
kr 3,190.00
Farge
 • Valnøtt
 • Eik
 • Sort ask
 • Hvit
Lagerstatus: På fjernlager (ca 1-2 uker levering)
Merke:
Beskrivelse

Triangle Borea BRC1 - Senterhøyttaler

Borea-serien består av prisgunstige høyttalere laget uten kompromisser. Modellene leverer klar og naturlig vokal, mellomtone med punch og rikelig med engasjerende kontrollert bass. Kabinettene og elementene bygger på Triangle sine tidligere teknologiske nyvinninger og mye av teknikken er direkte tatt fra den dyrere Esprit Ez-serien. Med sitt lekre og elegante ytre og et stort utvalg av finisher sørger Borea for god lyd og mer moro hjemme. Serien vant EISA-prisen 2020-2021 for "Best buy home theatre system".

BRC1 har to gode bass-/mellomtoneelementer og en diskant av samme kaliber plassert i et stivt og velkonstruert kabinett. Høyttaleren gjengir dialog i film og serier med god og realistisk lyd.EFS-DISKANTEN: JEVN LYD I HELE ROMMET 

I Borea-serien står høyttalerne utstyrt med en nyutviklet diskant med det Triangle kaller EFS (Efficient Flow System). Dette bygger på en 25 mm stor silkedome med en faseplugg som er designet for en jevn spredning i øvre toneområde. Fordelen med denne løsningen er at man får en lyd som i større grad enn normalt sprer seg i hele rommet, og ikke bare i midten foran høyttalerne. Selve diskanten er plassert i en spredelinse med hornfasong. Dette er med på å redusere refleksjoner og gir en klarere reproduksjon av tonene i høyfrekvensområdet. Elementet styres med stor kontroll av en neodymium-magnet som igjen er koblet til et kjølesystem som reduserer driftstemperaturen på spolen over tid. Det hele gir en meget god og konsistent lyd. 

BASS-/MELLOMTONE I NATURLIG CELLULOSE 

Bass-/mellomtonemembranen er laget av papir i 100% cellulose, uten noen form for overflatebehandling. Dette membranelementet er direkte nedskalert fra den dyrere Esprit Ez-serien. Løsningen oppnår en farging av lyden i mellomtoneområdet og stemmer får en slående realistisk klang. I jakten på perfeksjon, så ble også fasongen på selve membranen endret flere ganger for å å gjøre den stivere og for å økte frekvensområdet. 

DVAS-SYSTEM: GIR NØYTRALITET OG KLARHET I LYDEN 

Triangle har lagt ned mye tid og krefter i å redusere vibrasjonene i selve kabinettet. Alle modellene i Borea-serien har MDF-paneler for innvendig avstivning og sterkt komprimerte EVA-skumputer mellom selve driveren og den innvendige avstivningen for ytterligere demping av resonanser som oppstår i bass- og mellomtoneenhetene som forplantes videre i kabinettet. En så påkostet løsning er sjeldent for høyttalere i denne prisklassen. Resultatet av DVAS-løsningen er at en reduserer vibrasjonene så mye at en får hørbare forskjeller i lydbildet. Lyden blir klarere og mer nøytral, og den blir mindre farget. Viktigst av alt: en hører i mye mindre grad selve kabinettet spille med (det som vi hifi-nerder kaller for bokslyd). 

DEKOBLING OG MAGNETISKE DEKLER 

Hver modell i Borea-serien har sitt eget dekoblingssystem. Stativ-/bokhyllehøyttalerne og senterhøyttaleren er utstyrt med gummiputer som er med på å redusere vibrasjonene. De gulvstående modellene har en egen plint montert på undersiden av kabinettet. Denne gir økt stabilitet og reduserer vibrasjoner, og kan brukes med medfølgende spikes eller gummiputer.  

Alle modellene i Borea-serien har magnetiske deksler (griller). På denne måten blir overflaten renere i uttrykket dersom du skulle ønske å ha dekslene av.Tester og kåringer:Spesifikasjoner:

 • Number of drivers 3

 • Number of ways 2
 • Sensitivity 90 dB/W/m
 • Frequency range 57 Hz – 22 KHz (+/- 3 dB)
 • Power handling 100 W
 • Nominal impedance 8 Ω
 • Minimum impedance 5,3 Ω
 • Dimensions 176 x 485 x 274 mm
 • Weight 7,78 kg

Dokumenter (pdf):

Les merShow less
Produktdetaljer
BRC01_walnut

Spesifikke referanser

ean13
3660216006066
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Relaterte produkter
kr 399.00
Høyttalerkabel fra den franske høyttalerprodusenten Triangle. Kablen kommer på rull av 5 eller 10 meter. Lederne har tverrsnitt på 2,5 mm2 og er laget av kobber med svært høy renhet. Disse er videre tinnbelagt for å...

Meny

Innstillinger