Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Triangle Borea BR10 - Gulvstående høyttalere - Par

Triangle Borea BR10 er den største høyttaleren i Borea-serien. Dette er en solid gulvstående høyttaler bestykket med hele to 20,3 cm (8'') basselementer, én 15,2 cm (6'') mellomtone, og én 25 mm EFS-diskant.

BR10 er et røverkjøp i denne prisklassen, og er en høyttaler som byr på både stor dynamikk og god oppløsning på lyden. Velegnet for stereo og som fronthøyttalere i et hjemmekinooppsett. 

Borea-serien til Triangle vant EISA-prisen 2020-2021 for "Best buy home theatre system".

Les merShow less
kr 16,990.00
Farge
 • Valnøtt
 • Eik
 • Sort ask
 • Hvit
Lagerstatus: På fjernlager (ca 1-2 uker levering)
Merke:
Beskrivelse

Triangle Borea BR10 - Gulvstående høyttalere

Borea-serien består av prisgunstige høyttalere laget uten kompromisser. Modellene leverer klar og naturlig vokal, mellomtone med punch og rikelig med engasjerende kontrollert bass. Kabinettene og elementene bygger på Triangle sine tidligere teknologiske nyvinninger og mye av teknikken er direkte tatt fra den dyrere Esprit Ez-serien. Med sitt lekre og elegante ytre og et stort utvalg av finisher sørger Borea for god lyd og mer moro hjemme. Serien vant EISA-prisen 2020-2021 for "Best buy home theatre system".

Borea BR10 egner seg godt i større rom og er i stand til å gi liveaktige lytteopplevelser hjemme i egen stue. BR10 har en bassrefleksløsning der porten er i front, den kan derfor stå tett på bakveggen uten å bli for boomy i lyden. Den bruker meget forseggjorte høyttalerelementer som skal gi ren og klar lyd samtidig som du skal kunne kjenne trykket i bassområdet godt på kroppen. Kabinettene kommer i tire lekre finisher.


SLAGKRAFTIG OG KRAFTFULL  GJENGIVELSE I LAVFREKVENSOMRÅDET 

Triangle sine ingeniører jobber for en rik og dynamisk lyd i lavfrevensområdet der de vektlegger takten og rytmen i musikken uten å forvrenge selve musikken. Triangle fokuserer på å oppnå dette ved å bruke kjappe og presise høyttalerelementer og oppnår dette ved å bruke drivere med kraftig magnetsystem i et optimalisert og rigid høyttalerkabinett. Basselementene er med glassfibermembran som gir den rette responsen. Materialet er stivt og gir den rette kraften i hvert anslag samtidig som det ivaretar kravet til luftighet og god overgang til mellomtoneområdet. 

EFS-DISKANTEN: JEVN LYD I HELE ROMMET 

I Borea-serien står høyttalerne utstyrt med en nyutviklet diskant med det Triangle kaller EFS (Efficient Flow System). Dette bygger på en 25 mm stor silkedome med en faseplugg som er designet for en jevn spredning i øvre toneområde. Fordelen med denne løsningen er at man får en lyd som i større grad enn normalt sprer seg i hele rommet, og ikke bare i midten foran høyttalerne. Selve diskanten er plassert i en spredelinse med hornfasong. Dette er med på å redusere refleksjoner og gir en klarere reproduksjon av tonene i høyfrekvensområdet. Elementet styres med stor kontroll av en neodymium-magnet som igjen er koblet til et kjølesystem som reduserer driftstemperaturen på spolen over tid. Det hele gir en meget god og konsistent lyd. 

BASS-/MELLOMTONE I NATURLIG CELLULOSE 

Bass-/mellomtonemembranen er laget av papir i 100% cellulose, uten noen form for overflatebehandling. Dette membranelementet er direkte nedskalert fra den dyrere Esprit Ez-serien. Løsningen oppnår en farging av lyden i mellomtoneområdet og stemmer får en slående realistisk klang. I jakten på perfeksjon, så ble også fasongen på selve membranen endret flere ganger for å å gjøre den stivere og for å økte frekvensområdet. 

DVAS-SYSTEM: GIR NØYTRALITET OG KLARHET I LYDEN 

Triangle har lagt ned mye tid og krefter i å redusere vibrasjonene i selve kabinettet. Alle modellene i Borea-serien har MDF-paneler for innvendig avstivning og sterkt komprimerte EVA-skumputer mellom selve driveren og den innvendige avstivningen for ytterligere demping av resonanser som oppstår i bass- og mellomtoneenhetene som forplantes videre i kabinettet. En så påkostet løsning er sjeldent for høyttalere i denne prisklassen. Resultatet av DVAS-løsningen er at en reduserer vibrasjonene så mye at en får hørbare forskjeller i lydbildet. Lyden blir klarere og mer nøytral, og den blir mindre farget. Viktigst av alt: en hører i mye mindre grad selve kabinettet spille med (det som vi hifi-nerder kaller for bokslyd). 

DEKOBLING OG MAGNETISKE DEKLER 

Hver modell i Borea-serien har sitt eget dekoblingssystem. Stativ-/bokhyllehøyttalerne og senterhøyttaleren er utstyrt med gummiputer som er med på å redusere vibrasjonene. De gulvstående modellene har en egen plint montert på undersiden av kabinettet. Denne gir økt stabilitet og reduserer vibrasjoner, og kan brukes med medfølgende spikes eller gummiputer.  

Alle modellene i Borea-serien har magnetiske deksler (griller). På denne måten blir overflaten renere i uttrykket dersom du skulle ønske å ha dekslene av.Tester og kåringer:Spesifikasjoner:

 • Konstruksjon: 3-veis
 • Basselementer: 2x 8¨
 • Mellomtone: 1x 6''
 • Diskant: 25 mm EFS
 • Sensitivity 92 dB/W/m
 • Frequency range 30-22 Hz-KHz
 • Power handling 200 W
 • Nominal impedance 8 Ω
 • Minimum impedance 3 Ω
 • Størrelse kun kabinett: 245 x 380 x 1110 mm
 • Størrelse inkl. fot: 300 x 435 x 1145 mm
 • Vekt per stykk: 27,7 kg
 • Vekt per stykk inkl. emballasje: 34,5 kg

Dokumenter (pdf):

Les merShow less
Produktdetaljer

Spesifikke referanser

ean13
3660216012173
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 1,690.00
Triangle AIO C er en super og vellydende kompakt streamer med integrerte strømmefunksjoner og multiromsstøtte i AIO-grensesnittet. AIO C har både analoge og digitale utganger. Det gjør den meget anvendelig til bruk...
kr 671.25 kr 895.00
Excellence Digital Opto er en høykvalitets optisk kabel med polymerfibre som gjennom en komplisert tilvirkingsprosess sørger for at lysbrytningen gjennom selve kabelen blir påvirket minst mulig. Dette sammen med en...
kr 892.50 kr 1,190.00
Høyttalerkabel fra den franske høyttalerprodusenten Triangle. Kablene kommer ferdig terminert med bananplugger og hvert sett har to kabler på 2,5 meter. Lederne har tversnitt på 2,5 mm2 og er laget av kobber med svært...
Relaterte produkter
kr 1,867.50 kr 2,490.00
Den beste høyttalerkabelen fra den franske høyttalerprodusenten Triangle. Kablene kommer ferdig terminert med bananplugger og hvert sett har to kabler på 2,5, 3 eller 5 meter. Lederne har tverrsnitt på 2,5 mm2 og er...
kr 892.50 kr 1,190.00
Høyttalerkabel fra den franske høyttalerprodusenten Triangle. Kablene kommer ferdig terminert med bananplugger og hvert sett har to kabler på 2,5 meter. Lederne har tversnitt på 2,5 mm2 og er laget av kobber med svært...
kr 399.00
Høyttalerkabel fra den franske høyttalerprodusenten Triangle. Kablen kommer på rull av 5 eller 10 meter. Lederne har tverrsnitt på 2,5 mm2 og er laget av kobber med svært høy renhet. Disse er videre tinnbelagt for å...

Meny

Innstillinger