Atacama Eris 2 ECO 5.0 hifi-møbel Dark Bamboo

Britiske Atacama produserer hifi-møbler og tilbehør i utrolig god kvalitet. Dette er andregenerasjons Eris i mørk bambus. Konfigurer oppsettet etter eget ønske.

Les merShow less
kr 7,485.00
Base Eris
Hylle Eris
Hylle II Eris
Hylle III Eris
På fjernlager (ca 1-2 uker levering)
Merke:
Beskrivelse

Atacama Eris 2 ECO 5.0 hifi-møbel Dark Bamboo

Britiske Atacama produserer hifi-møbler og tilbehør i utrolig god kvalitet. Lydglede fører hele deres sortiment. Mange av møblene kan tilpasses både med tanke på bredde, høyde og dybde. Er du usikker på hva du trenger? Kontakt oss for tilbud.

Eris 2 ECO 5.0 er Atacamas helt nye toppmodell-serie av hifi-møbler. Forrige generasjon mottok den prestisjetunge prisen som "Best Equipment Support" i WHAT HIFI. Nå er møbelet blitt ennå mer stabilt, stivheten i stålstrukturen er økt og det tåler høyere belastning.

Fås også i en helt lys variant, og en mellommørk.Spesifikasjoner:

  • Materiale: Bambus og stål
  • Farge: Mørk bambus
  • Mål: Se bilde øverst for mål på de ulike modulene.
  • Produksjonsland: Storbritannia

Les merShow less
Produktdetaljer
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 595.00
Atacama Atabites er små metallkuler som benyttes som fyllmasse til høyttalerstativer. Dette gir stativet mer vekt og demper vibrasjoner i stativet. Kulene er dekket av sink slik at de ikke skal korrodere over tid....
kr 24,990.00
Primare DD35 er en CD-transport i referanseklassen. Her er det ikke spart på noe og resultatet er fantastisk mekanisk byggekvalitet kombinert med en magisk lydgjengivelse av CD-samlingen din.

Meny

Innstillinger