Atacama Atabites SMD-Z 7 kg

Atacama Atabites er små metallkuler som benyttes som fyllmasse til høyttalerstativer. Dette gir stativet mer vekt og demper vibrasjoner i stativet. Kulene er dekket av sink slik at de ikke skal korrodere over tid. Massetettheten er svært mye høyere enn på sand.

Les merShow less
Tidsbegrenset tilbud:
kr 540.00 kr 690.00
Lagerstatus: På eget lager (Bekkestua, Bærum)
Merke:
Beskrivelse

Atacama Atabites 7 kg

Dette er et produkt som du må prøve dersom du er eier av en kvalitetshøyttaler på stativ eller har en gulvstående høyttaler med sandfyllingskammer. Tidligere daglig leder i Lydglede Jørgen sier dette om Atabites:

"Jeg har god erfaring med sandfylling av stativer og høyttalere, men effekten av Atabites er bare helt utrolig! Lydbildet får en ny tredimensjonalitet, det blir mer snert og attakk, bassen får en helt annen ro og tilstedeværelse med Atabites på plass. Og på toppen av det hele, så gir egenvekten som de små sinkbelagte pelletsene har ekstra vekt og stabilitet i stativer og høyttalere med sandkammer i bunn."

Britiske Atacama produserer hifi-møbler og tilbehør i utrolig god kvalitet. Atacama Atabites er små metallkuler som benyttes som fyllmasse til høyttalerstativer og høyttalere med sandfyllingskammer. Dette gir stativet mer vekt og demper vibrasjoner som oppstår som følge av stående bølger i høyttalerkabinettene. Kulene er dekket av sink slik at de ikke skal korrodere over tid. Metallpelletsene har en tetthet på 2380KG/m3, sammenliknet med sand som typisk ligger rundt 1600KG/m3.

Atabites leveres i spann med 7 kg pellets. Ta kontakt for kjøpsråd dersom du er usikker på hvor mange spann du trenger.

Ingen returrett ved brutt forsegling på spannet.

Les merShow less
Produktdetaljer
ATA_7kg
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 295.00
Selvklebende isolasjonspads laget av en velegnet type plast (High Performance Polyurethane Elastomer) som gir en effektiv demping av vibrasjoner og derfor bidrar til bedre lyd. Et sett inneholder 8 stk.
kr 790.00
Tyske In-akustik har kabler i mange prisklasser. Dere Premium-serie gir mye og god kabel for pengene. Her får du solide og godt skjermede XLR-kabler. Pris per par.
Dobbeltabsorbenter / dempeputer 4 stk - Dynavox
TILBUD-20%
Tidsbegrenset tilbud
kr 952.00 kr 1,190.00
Perfekt dempepute for bruk sammen med spikes. Demper uønskede vibrasjoner begge veier og gir komponentene dine bedre arbeidsbetelser. Levert av tyske Dynavox. Beregnet for en vekt på opptil 26 kg per stykk. Diameteren...
Relaterte produkter

Meny

Innstillinger