Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Atacama Eris 2 ECO 5.0 hifi-møbel - Heltre mørk bambuss

Britiske Atacama produserer hifi-møbler og tilbehør i utrolig god kvalitet. Dette er andregenerasjons Eris i mørk bambus. Konfigurer oppsettet etter eget ønske.

Les merShow less
kr 2,500.00
Ønsket oppsett
Lagerstatus: På fjernlager (ca 1-2 uker levering)
Merke:
Beskrivelse

Atacama Eris 2 ECO 5.0 hifi-møbel - Heltre mørk bambuss

Britiske Atacama produserer hifi-møbler og tilbehør i utrolig god kvalitet. Lydglede fører hele deres sortiment. Mange av møblene kan tilpasses både med tanke på bredde, høyde og dybde. Er du usikker på hva du trenger? Kontakt oss for tilbud.

Eris 2 ECO 5.0 er Atacamas helt nye toppmodell-serie av hifi-møbler. Forrige generasjon mottok den prestisjetunge prisen som "Best Equipment Support" i WHAT HIFI. Nå er møbelet blitt ennå mer stabilt, stivheten i stålstrukturen er økt og det tåler høyere belastning.

Fås også i en helt lys variant, og en mellommørk. Bein er som standard pulverlakkert "satin black". Lengder på bein avtales i etterkant av kjøpet. Mulige lengder er: 150, 200 og 255 mm.Spesifikasjoner:

  • Materiale: Bambus og stål
  • Farge: Mørk bambus
  • Mål: Se bilde øverst for mål på de ulike modulene.
  • Produksjonsland: Storbritannia

Les merShow less
Produktdetaljer
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 23,990.00
Primare DD35 er en CD-transport i referanseklassen. Her er det ikke spart på noe og resultatet er fantastisk mekanisk byggekvalitet kombinert med en magisk lydgjengivelse av CD-samlingen din.
kr 1,190.00
Perfekt dempepute for bruk sammen med spikes. Demper uønskede vibrasjoner begge veier og gir komponentene dine bedre arbeidsbetelser. Levert av tyske Dynavox. Beregnet for en vekt på opptil 26 kg per stykk. Diameteren...
kr 690.00
Atacama Atabites er små metallkuler som benyttes som fyllmasse til høyttalerstativer. Dette gir stativet mer vekt og demper vibrasjoner i stativet. Kulene er dekket av sink slik at de ikke skal korrodere over tid....

Meny

Innstillinger