Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Q Acoustics 3050i - 5.1 hjemmekinopakke

Magasinet What Hi-Fi har kåret 3050-pakken til årets produkt i 2018 og i tillegg har systemet to år på rad blitt kåret til årets høyttalerpakke (2019 og 2018)! Her snakker vi om en meget vellydende 5.1 høyttalerpakke av høy kvalitet lydmessig og i en prisklasse vi av erfaring vet at mange ser etter når det skal inn høyttalerpakke til hjemmekinorommet eller TV-stuen.

Les merShow less
kr 20,990.00
Farge
  • Valnøtt
  • Matt hvit
  • Matt grafitt
  • Matt svart karbon
Lagerstatus: På fjernlager (ca 1-2 uker levering)
Beskrivelse

Q Acoustics Q 3050i hjemmekinopakke

Denne hjemmekinopakken har tatt navn etter fronthøyttaleren i systemet 3050i, som er en populær gulvstående høyttaler. Bakhøyttalerne er de kompakte, men likevel potente 3010i. Centeren er en matchende 3090-centerhøyttaler og subwooferen er den kraftige 3060S. Hele 3000-serien har klasseledende byggekvalitet. P2P-avstivningen sørger for å dempe resonanser i kabinettet. Diskantelementene har et helt spesielt oppheng som kobler det fri fra kabinettet det står i slik at det ikke skal bli påvirket av resonanser. Bass og diskantelementene er av en meget god kvalitet i forhold til prisklassen. Kabinettene har smart design med avrundede hjørner som både er estetisk pent, men som også demper stående bølger i kabinettene.

Fronthøyttalerene har en Helmholtz trykkutjevningskube som reduserer kompresjonen som oppstår som følge av luftmassebevegelsene fra basselementene på innsiden av kabinettene. Lydkvaliteten tas virkelig på alvor hos Q Acoustics og denne pakken leverer realistiske lydnivåer med en helhetlig klangbalanse preget av snert og tyngde.

Høyttalerne har griller med magneter, så det er ikke noen synlig hull i kabinettene dersom man spiller uten.

Høyttalere fås i fire lekre finisher: Graphite Grey, English Walnut, Carbon Black og Arctic White.

Vi har laget fyldige produktbeskrivelser på hvert enkelt produkt dersom man ønsker ytterligere informasjon om enkeltkomponentene i pakken. Q Acoustics har en rekke høyttalere i sin installasjonsserie som matcher klangmessig dersom man ønsker Dolby Atmos/ DTS-X lyd, ta kontakt med oss for en kjøpsanbefaling. Om en ønsker en ytterligere oppgradering, så er det naturlige steget å kjøpe en ekstra 3060S subwoofer.

Les merShow less
Produktdetaljer
3050i_51_pakke_B

Meny

Innstillinger