Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Dynaudio Performance P4-C65 innbyggingshøyttaler - Stk

Dynaudio P4-C65 er den minste runde innbyggingshøyttaleren i Performance-serien og har et 6,5″ MSP-basselement og en 28 mm soft dome-diskant. Den er kun 72 mm dyp og passer dermed inn i de aller fleste tak og vegger. Via bryter i front kan du justere diskanten etter egen smak (+/- 3 db). Medfølgende høyttalergrill har magnetisk feste og er hvit. Skulle du ønske deg en annen farge er den overmalbar. Pris per stykk.

Les merShow less
kr 3,990.00
Lagerstatus: På fjernlager (ca 1-2 uker levering)
Merke:
Beskrivelse

Dynaudio Performance P4-C65 innbyggingshøyttaler

Få den gode lyden uten at det tar plass i rommet! Innbyggingshøyttalere kalles ofte også innfellingshøyttalere eller installasjonshøyttalere, og den engelske termen er custom install (CI) speakers. Med innbyggingshøyttalere fra danske Dynaudio får du de samme kvalitetene som du kjenner fra deres øvrige høyttalere. Her er hovedfokus utsøkt lydkvalitet og høyttalerne er lette å installere.

Dynaudio har to serier med innbyggingshøyttalere: Performance og Studio. De to seriene har de samme variantene og størrelsene tilgjengelig, men Studio-serien har noe større fleksibilitet med tanke på det modulære systemet “Studio LCR” som gir deg mulighet til å velge antall elementer per kanal. En annen hovedforskjell er at Studio-høyttalerne bygger mer i dybden. Begge serier leverer upåklagelig hifi-lyd. Performance-serien vil gi deg mest god lyd for pengene, mens Studio-serien tar det hele hakket videre med tanke på åpenhet, detaljer og dynamikk. Dynaudio sin veggsubwoofer Sub RCC er beregnet for begge de to seriene. 

Dynaudio P4-C65 er den minste runde innbyggingshøyttaleren i Performance-serien og har et 6,5″ MSP-basselement og en 28 mm soft dome-diskant. Den er kun 72 mm dyp og passer dermed inn i de aller fleste tak og vegger. Via bryter i front kan du justere diskanten etter egen smak (+/- 3 db). Medfølgende høyttalergrill har magnetisk feste og er hvit. Skulle du ønske deg en annen farge er den overmalbar. 

Pris er per stykk. Dersom vi ikke har høyttaleren inne på eget lager, er det kort leveringstid på ca 1 uke fra Danmark. Merk deg ellers at høyttalere fra Dynaudio har hele 8 års garanti dersom du registrerer de online i etterkant av kjøpet. 

Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål til prosjektet ditt eller ønsker å sette vekk hele jobben. Vi kommer gjerne med et gratis helhetlig forslag og kan jobbe tett med utbyggere og elektrikere.Om Dynaudio

Dynaudio er verdenskjent for eksepsjonell lydkvalitet pakket inn i flott dansk design. Foruten å være blant de ledende på studiolyd og hjemme-hifi har de også premium bilstereo for blant annet VW, samt installasjonshøyttalere. Dynaudio har produsert og utviklet høyttalere i Skanderborg siden 1977 og de skiller seg ut ved at de produserer tilnærmet alt selv. I Skanderborg har de også Dynaudio Labs med sitt målerom ved navn Jupiter. Dette 13x13x13 meter store rommet er et imponerende skue, og utstyrt med hele 31 mikrofoner på en spesialkonstruert roterbar arm bidrar det sterkt til at Dynaudios lydingeniører treffer spikeren på hodet gang på gang.

Spesifikasjoner:

 • Sensitivitet: 87,5 dB (2.83V/1m)
 • Rated power: 40 watt
 • Long term power: 80 watt
 • Impedanse: 8 Ω
 • Minimum impendanse: 5 Ω
 • Frekvensområde (±3 dB): 46Hz - 20kHz
 • Delefilter: 2-veis
 • Mellomtone/bass: 16,5 cm MSP
 • Diskant: 28 mm soft dome
 • Diameter: 232 mm
 • Dypbde: 76 mm
 • Diameter utskjæringshull: 210 mm
 • Grill: Overmalbar i metall med magnetisk feste
 • Krever veggboks: Nei

Dokumenter:

Les merShow less
Produktdetaljer
78000650

Meny

Innstillinger