Shure SM58-LCE mikrofon

SM58 er standardmikrofonen til live- og studiobruk. Dette er en dynamisk mikrofon for vokal / instrument / PA. Dette er den legendariske vokalmikrofon fra Shure med et helt enestående image i bransjen. SM58-LCE er førstevalget for tusenvis av artister over hele verden, og begrunnelsen er helt klar: SM58-LCE har den typiske Shure-lyden, er lite følsom for feedback og tåler hard behandling. Den er også et meget godt valg til tale, reportasje og som nærfeltmikrofon i studio.

Les merShow less
kr 1,390.00
På eget lager i Vestby
Beskrivelse

Shure SM58-LCE mikrofon

SM58 er standardmikrofonen til live- og studiobruk. Dette er en dynamisk mikrofon for vokal / instrument / PA. Dette er den legendariske vokalmikrofon fra Shure med et helt enestående image i bransjen. SM58-LCE er førstevalget for tusenvis av artister over hele verden, og begrunnelsen er helt klar: SM58-LCE har den typiske Shure-lyden, er lite følsom for feedback og tåler hard behandling. Den er også et meget godt valg til tale, reportasje og som nærfeltmikrofon i studio. Vi leverer som standard SM58 med bryter, men du kan spørre om å få den uten. Praktisk oppbevaringetui og holder medfølger.

Robust konstruktion, stor pålitlighet og allsidighet er noen av grunnene til at disse mikrofoner har så mange fornøyde og trofaste brukere. Men viktigst er at mikrofonene er godt værktøy for lydteknikere, som er ute etter funksjonell og god lyd.

Les merShow less
Produktdetaljer
SHU-SM58-LCE

Meny

Innstillinger