Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Dynaudio Evoke 10 stativhøyttalere - Par

Dynaudio Evoke 10 er seriens minste stativhøyttalere og egner seg godt for stereo i mindre til middels store rom, eller som bak- eller sidehøyttalere i et hjemmekinooppsett. Evoke er høyttalerserien over Emit og her får du en enda mer forseggjort høyttaler hvor Dynaudio har kunnet legge vekt på detaljene. Her er lydbildet enda mer åpent og detaljert og du vil mest sannsynlig kunne høre detaljer i musikk som du ikke har lagt merke til før.

Les merShow less
kr 16,990.00
Farge
 • Valnøtt
 • Svart høyglans
 • Hvit høyglans
 • Blonde wood
På lager i Danmark. 3-7 dager leveringstid.
Merke:
Beskrivelse

Dynaudio Evoke 10 stativhøyttalere

Det engelske ordet evoke betyr å fremkalle, og det er nettopp dette høyttalerserien forsøker å gjøre hos deg som lytter. Dens mål er å fremkalle følelser og få deg til å huske hvor fint det kan være å sette seg ned og lytte på favorittmusikken din. Evoke er høyttalerserien over Emit og her får du en enda mer forseggjort høyttaler hvor Dynaudio har kunnet legge vekt på detaljene. Her er lydbildet enda mer åpent og detaljert og du vil mest sannsynlig kunne høre detaljer i musikk som du ikke har lagt merke til før.

Sammenliknet med Emit er kabinettene i Evoke-serien både konstruksjonsmessig bedre og har ekte trefiner i stedet for vinyl. Diskanten er den samme gode Cerotar med Hexis-konstruksjon, mens bass/mellomtone er oppgradert til Esotec+. Med dette løftes spesielt frekvensrespons og dynamikk til et enda høyere nivå. Disse elementene er konstruert i MSP (Magnesium Silicate Polymer), slik Dynaudio alltid har gjort siden de startet i 1977, og de har et sofistikert indre av blant annet ferritt, aluminium, nomex og glassfiber. Dynaudio ønsket selv å lage en ny benchmark for hva som er mulig i denne prisklassen og her lånes mye teknologi fra selskapets langt dyrere serier.

Evoke-serien kommer i to stativhøyttaler-størrelser, to gulvstående størrelser, samt tilpasset senterhøyttaler. Designmessig er det blitt fokusert på elegante linjer og formspråk og farger som passer godt inn i skandinavisk interiør. Fargevalgene i denne serien er høyglans sort, høyglans hvit, valnøtt og lyst tre. Alle disse kommer med sorte magnetgriller. Vi har alle variantene og fargevalg utstilt i vårt showroom på Vestby og du er velkommen innom.

Evoke 10 er seriens minste stativhøyttalere og egner seg godt for stereo i mindre til middels store rom, eller som bak- eller sidehøyttalere i et hjemmekinooppsett. 

Pris per par. Denne serien har kort leveringstid på ca 1 uke fra Danmark, og vi har tidvis også tilgjengelig fra eget lager. Merk deg ellers at passive høyttalere fra Dynaudio har hele 8 års garanti dersom du registrerer de online i etterkant av kjøpet.Om Dynaudio

Danske Dynaudio holder til i Skanderborg og har produsert høyttalere siden 1977. Foruten å være blant de verdensledende på studiolyd har de også bilstereo, installasjonshøyttalere og hjemmehøyttalere. I 2014 ble Dynaudio kjøpt av Goertek. Dette ga finansielle muskler til nyinvesteringer og Dynaudio Labs med sitt Jupiter-rom sto ferdig i 2016. Dette 13x13x13 meter store rommet er et imponerende skue. Utstyrt med hele 31 mikrofoner bidrar det sterkt til at Dynaudios lydingeniører treffer spikeren på hodet hver gang.


Spesifikasjoner:

 • Sensitivitet: 84 dB (2.83V/1m)
 • IEC power handling: 160 watt
 • Impedans: 6 Ω
 • Frekvensområde (±3 dB): 47Hz - 23kHz
 • Kabinett: Bassrefleks (bakkant)
 • Delefilter: 2-veis (1400 Hz)
 • Delefilter-topologi: 2nd order
 • Mellomtone/bass: 14 cm MSP Esotec+
 • Diskant: Cerotar soft dome med Hexis-konstruksjon
 • Vekt: 6,7 kg per stykk
 • Dimensjoner (BxHxD): 180 X 315 X 266 mm
 • Dimensjoner med grill (BxHxD): 180 X 315 X 277 mm


Dokumenter:

Les merShow less
Produktdetaljer
90710100

Spesifikke referanser

ean13
5706937071018
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 3,990.00
Nydelig pulverlakkert høyttalerstativ i aluminium fra Dynaudio. Stand 10 er beregnet for mindre typer stativhøyttalere, slik som Emit 10, Evoke 10 og Xeo 20. Stativet har kammer med mulighet for fylling av sand eller...
kr 595.00
Dette er en kompakt og rimelig digital til analog converter (DAC). Den egner seg blant annet godt til de tilfellene man skal sørge for lyd fra nyere TVer med optisk eller coaxial digital lydutgang for tilkobling til...
Relaterte produkter
kr 3,990.00
Nydelig pulverlakkert høyttalerstativ i aluminium fra Dynaudio. Stand 10 er beregnet for mindre typer stativhøyttalere, slik som Emit 10, Evoke 10 og Xeo 20. Stativet har kammer med mulighet for fylling av sand eller...

Meny

Innstillinger