Atacama gelpads 8 stk

Selvklebende isolasjonspads laget av en velegnet type plast (High Performance Polyurethane Elastomer) som gir en effektiv demping av vibrasjoner og derfor bidrar til bedre lyd. Et sett inneholder 8 stk.

Les merShow less
kr 295.00
På eget lager i Vestby
Merke:
Beskrivelse

Atacama gelepads 8 stk 

Britiske Atacama produserer hifi-møbler og tilbehør i utrolig god kvalitet. Lydglede fører hele deres sortiment. Mange av møblene kan tilpasses både med tanke på bredde, høyde og dybde. Kontakt oss for tilbud.

Atacama gelpads 8 stk. Perfekt for bruk: 

  • mellom høyttalerstativ og selve høyttaleren
  • som underlag til centerhøyttaleren
  • dersom du må ha stativhøyttalerne på stereobenken

Selvklebende isolasjonspads laget av en High Performance Polyurethane elastomer som gir en effektiv demping av vibrasjoner og derfor bidrar til bedre lyd. Et sett inneholder 8 stk. Normalt benyttes det 4 stk mellom høyttaler og stativ pr. høyttaler. Diameter topp (selvklebende side) ca 20 mm. Høyde ca 10 mm. Padsene er beregnet for å tåle høy vekt.

 

Les merShow less
Produktdetaljer
Atacama_gelpads_black
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 1,295.00
Excellence RCA-kablene har en enestående konstruksjon. Kabelen har dobbelskjerming og sørger for minimal interferens utenfra. Lederne er sølvbelagt og dette sørger for en ekstremt presis overføring og krystallklar og...
kr 249.00
Star HDMI-kablene er vår mest prisgunstige alternativ. Dette er likevel en svært godt spesifisert kabel og den er godkjent av HDMI.org. Sammenlikn gjerne med både Premium- og Excellence serien før du handler. Kablene...
Relaterte produkter

Meny

Innstillinger