Atacama NeXXus høyttalerstativ - Forskjellige høyder - Par

Britiske Atacama produserer hifi-møbler og tilbehør i utrolig god kvalitet. NeXXus er en testvinnende stativ-serie som gir veldig god kvalitet for pengene. Velg den høyden som passer høyttalerne dine best. Pris per par. Finish er "satin black" en behagelig og rolig sort lakk. Kan også leveres i hvit utførelse på forespørsel.

Les merShow less
kr 2,390.00
Høyde
På eget lager i Vestby
Merke:
Beskrivelse

Atacama NeXXus høyttalerstativ - Forskjellige høyder - Par

Britiske Atacama produserer hifi-møbler og tilbehør i utrolig god kvalitet. Nyutviklede og oppgraderte NeXXus er en testvinnende stativ-serie som gir veldig god kvalitet for pengene. Lydglede fører hele Atacama sitt sortiment. Mange av møblene kan tilpasses både med tanke på bredde, høyde og dybde. Kontakt oss for å se om vi kan finne en god løsning for dine behov.

NeXXus er Atacamas rimeligste stativserie, og oppgitt pris er per par. Finish er "satin black", som er en behagelig og rolig sort lakk. Stativet også leveres i hvit utførelse på forespørsel. Serien har vunnet en rekke priser og dette er virkelig mye stativ for pengene. Standardstativ som passer de fleste stativhøyttalere er 60cm høye, og denne høyden forsøker vi å ha på lager til enhver tid. De andre høydene er det noen uker leveringstid på ettersom vi må planlegge litt større ordre når vi først får varer fra UK. Det følger med Gel Pads til toppplaten som forøvrig har størrelsen 130mm x 170mm. Større topplater er tilgjengelig som tilvalg og koster 390,- per par.

Størrelser topplate:

  • 130mm x 170mm (standard)
  • 160mm x 220mm
  • 150mm x 210mm
  • 180mm x 150mm
  • 190mm x 305mm

Yttermål på baseplaten i bunn er 260 x 365 mm. Medfølgende spikes under stativet bygger 2 cm utover oppgitt høyde på stativet. Vi anbefaler tilbehøret HD-L FLOOR SPIKE SHOES som parkettbeskyttere til disse stativene. Stativene kan med fordel fylles med Atacama Atabites eller sand for enda bedre stabilitet. For de minste stativene holder det med ett spann, mens 60, 70 og 100 cm bør ha to spann.

De to sylinderne mellom topp- og bunnplate har diameter 50,8 mm. Maksimal anbefalt vekt per stativ er 15 kg. Har du tyngre høyttalere kan vi levere NeXXus med tykkere sylindere, noe som gjør at de kan brukes på høyttalere opptil 30 kg.

Les merShow less
Produktdetaljer
NEXXUS600
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Relaterte produkter
kr 595.00
Atacama Atabites er små metallkuler som benyttes som fyllmasse til høyttalerstativer. Dette gir stativet mer vekt og demper vibrasjoner i stativet. Kulene er dekket av sink slik at de ikke skal korrodere over tid....

Meny

Innstillinger