Triangle nå hos Lydglede!

Av

- Vi er stolte over å ha fått enda et premium-merke i porteføljen vår. Det gir kundene våre enda større valgfrihet og styrker vår posisjon som hifi-nettbutikk. Triangle-produktene er en veldig god match med både kabler fra in-akustik og elektronikk fra Primare, som fra før utgjør ryggraden i Lydglede sitt sortiment. Med Triangle sørger vi for enda mer lydglede i de tusen hjem.

Det slår Fredrik Øksnes, styreformann i Lydglede, fast. Etter flere måneder med forhandlinger og forberedelser tar Lydglede AS over distribusjonen av det sagnomsuste merket Triangle i Norge. Triangle er et fransk familieeid selskap som de siste 40 årene har levert en rekke spennende høyttalere. Deres mål er å lage høyttalere som gjenskaper musikk med følelser, så presist og levende som mulig. Triangle tilbyr både aktive- og passive høyttalere, innfellingshøyttalere, egenutviklede kabler og stativ, samt multiromshøyttaleren AIO. Det unike er at Triangle har høyttalere i alle prisklasser og utvikler elementer, delefiltre og kabinetter i eget hus. Det sørger for en karakteristisk lyd preget av tempo og tyngde, og Triangle har en rekke testvinnere og toppscore-kandidater å by på. Blant annet fikk Borea-serien nylig EISA-pris og ble kåret til verdens beste hjemmekinohøyttalersystem i budsjettklassen.

- EISA-prisen viser med tydelighet hva Triangle er i stand til når det kommer til å lage gode høyttalere til en fornuftig pris. Borea-serien har en ytelse som overgår det meste av konkurrenter i prisklassen, og kommer i flere flotte finisher som gjør seg godt interiørmessig. 

Det sier Kristian Rogndal, forretningsutvikler i Lydglede. Han fortsetter:

- Triangle har en utrolig god bredde i sitt sortiment, fra budsjettvennlige prisvinnende høyttalere til noe av det ypperste en lydentusiast kan ønske seg. Fellesnevneren er at eieren av Triangle-høyttalere får konsertopplevelsen inn i sin egen stue. Merket har meget høy anerkjennelse internasjonalt og byr på både god lyd, finesse og ingeniørkunst.

Lydglede lanserer Triangle 1. oktober. Allerede fra start er alle modeller utenom installasjonsproduktene tilgjengelig i nettbutikken. Spesielt høyttalerelementene er noe Triangle har god kontroll på. I Magellan, Signature og Esprit-serien brukes det hornladede diskantelementer med meget uniform spredning. Bass og mellomtone-elementene er av stive og lette komposittmaterialer som sørger for slagkraft, tempo og energi i bassen. Triangle har fokus på realisme i lydbildet, og flere av toppklasse-modellene bruker bakovervendte diskanter for å skape enda større romfølelse i lydbildet.
Jørgen J. Johansen, daglig leder i Lydglede er veldig entusiastisk til det nye merket:

- Triangle er i stand til å levere modeller som kan begeistre klangmessig og som gir lytteren timevis med spilleglede. For oss som er over snittet lydinteresserte, så byr Triangle på noe helt unikt. De tar utgangspunkt i et mest mulig realistisk lydbilde, og ser på lyd som noe som skal engasjere og som skal skape gode opplevelser hjemme. Dette er en sterk kontrast til en rekke høyttalerprodusenter som i størst mulig grad er opptatt av målinger av en mest mulig lineær frekvensgang. Triangle baserer seg selvfølgelig på etablert kunnskap, men det er meningen at du skal få konsertfornemmelsen når du setter deg ned foran hifi-alteret hjemme. For mange er det dette som er ekte lydglede.


Triangle Magellan Grand Concert. Den absolutte toppmodellen i referanse-serien Magellan. 215 cm på sokkelesten og med en brutal slagkraft. Pris 649.995,- per par.Meny

Innstillinger