EISA-vinneren Borea fra Triangle i ny eike-finish

Av

Triangle har nylig lansert EISA-vinneren i klassen årets hjemmekinosystem i budsjettklassen i en ny lys eikefinish. Borea-serien består av prisgunstige høyttalere laget uten kompromisser. Modellene leverer klar og naturlig vokal, mellomtone med punch og rikelig med engasjerende kontrollert bass.

Kabinettene og elementene bygger på Triangle sine tidligere teknologiske nyvinninger og mye av teknikken er direkte tatt fra den dyrere Esprit Ez-serien. Med sitt lekre og elegante ytre og et stort utvalg av finisher sørger Borea for god lyd og mer moro hjemme. Den nye eikefinishen passer finfint i et moderne norsk hjem og som muliggjør et kino eller stereoanlegg i rom der tradisjonelle finisher blir tunge.

Borea-serien fikk EISA-prisen for 2020-2021, i omtalen av pakken står det:

For sin nye flerkanals høyttalerserie har Triangle laget nye kabinetter med en stilig, ren estetikk samtidig som det siktes mot et rimelig prispunkt hvor det også er tenkt mye på ytelsen. Tilpassede høyttalerelementet, inkludert Efficient Flow System silkedome-diskanter og mellombasser av cellulose, brukes på alle de gulvstående BR09, BR09 og BR07, bokhyllemodellene BR03 og BR02 og BRC01-senterhøyttaleren, og disse høyttalerne fungerer derfor vakkert sammen. Borea-seriens lydgjengivelse imponerer med sin jevne frekvensrespons, presise effektplasseringer, og høye musikalitet. Bygger du et lommebokvennlig hjemmekinosystem, kan det umulig gå galt med disse høyttalerne.

(Kilde: EISA-awards 2020-2021)

Vi skreddersyr kinosystem etterbehov, her er et eksempel på en pakkepris: EISA-pakkepris

Ta kontakt på info@lydglede.no for pakkepris.

Men det er ikke bare til hjemmekino at Borea egner seg godt. De to gulvstående modellene BR07 og BR08 og BR09 spiller engasjerende og tøft, dette er modeller som passer i mellomstore til store stuer. De to mindre stativhøyttalerne BR02 og BR03 har gjort det strålende i tester. Det er med andre ikke noe i veien for å satse på en Borea-modell til stereobruk heller. Høyttalerne er lettplasserte og stuevennlige og er en enkel match for de aller fleste forsterkere der ute. Vi anbefaler Primare I15-serien til disse.

Relaterte produkter

Meny

Innstillinger