Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Triangle Magellan og Signature serie: Fransk perfeksjon

Av

Franske Triangle har i 40 år vært en innovativ og fremoverlent produsent av høyttalere i alle prisklasser. I Magellan og Signature serien så er det fransk perfeksjon som gjelder. Kabinetter, delefiltre og elementer lages in house i disse to seriene, noe som sikrer full kontroll på samspill mellom de ulike enhentene i høyttaleren og som lydmessig gir musikalitet, timing og rytme av det sjeldne. I denne videoen får vi et fint innblikk i hva våre franske venner i Soissons besitter av know how, ingeniørkunst og håndverk, nyt filmen!

Magellan er det ypperste som Triangle lager og toppmodellen i serien er Grand Concert. Det tok fem år med forskning og utvikling for å utvikle Magellan-serien, arbeidet var drevet frem av en kompromissløs søken etter perfeksjon. Med Magellan-serien presser Triangle grensene for hva som er mulig å oppnå, og høyttalerne kombinerer bruken av fine materialer med det siste i teknologi for å gi det ypperste i lydkvalitet. Serien er oppkalt etter den portugisiske sjøfareren Ferdinand Magellan som har fått æren for den første jordomseilingen på starten av 1500-tallet.
Les mer om Triangle Magellan modellene

Høyttalerne i Triangle Signature-serien henter løsninger fra Magellan-serien, og gir suveren ytelse i forhold til pris. Dette er en sagnomsust og svært anerkjent serie som gir high-end ytelse til hyggeligere priser.
Les mer om Triangle Signature-modellene

Relaterte produkter

Meny

Innstillinger