Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Atacama møbler endelig tilbake i Norge!

Av

Lenge har Atacama vært en av få hi-fi møbelprodusenter som har hatt suksess i Norge takket være høy kvalitet, gode testresultater og edruelige priser. Atacama relanseres nå i Norge av Lydglede.

På hjemmesiden vår legger vi nå ut de produktene vi mener er de mest relevante for norske kunder, men vi kan selvfølgelig bestille varer fra hele Atacama og Apollo sortimentet, ta kontakt på info@lydglede.no for spesialbestillinger.

Atacama Storm serien: perfekt for norske stuer

Atacama Storm serien kommer med lakkerte rør og heltre eikeplater i enten lys eller mørk finish. Slik kan du lett finne et bord som matcher eikeparketten som mange av oss har der hjemme. Hyllene i Storm-serien kommer i ulike høyder og i Storm serien finner du også LP-plate hyllen som passer perfekt dersom du vil ha store deler av vinylsamlingen lett tilgjengelig i stua. 

Atacama Eris serien: i fornyet drakt

Flere hi-fi entusiaster der ute har kjøpt Eris-serien. Dette er en prisgunstig serie der en kan velge mellom ulike hyllehøyder. Eris er basert på stavlimte og formpressede bambusplater som beises, vi har valgt å ta inn den mørke finishen. Bambus har meget gunstige akustiske egenskaper og Eris-serien har derfor høyere lydkvalitet enn Storm-serien. 

Stativer og tilbehør

I første omgang har vi valgt ut Cyclone og Nexus stativer. Dette er rimelige modeller med finfin byggekvalitet og et design de fleste kan nikke godkjent til. Cyclone har finish på foten som matcher flere av våre høyttalere og Nexus kommer i klassisk sort matt.

Atabites er kanskje et av de morsomste produktene vi selger. Sinkbelagte metallpellets som kommer i en plastbøtte og som har en egenvekt 50% høyere enn sand. Dette er et produkt som sørger for stabilitet og reduksjon av resonans i ethvert høykvalitets høyttalerstativ. Men Atabites kan også brukes i gulvstående høyttelere med sandfyllingskammer. Atabites er den renslige måten å fylle stativer på, pelletsene helles ut fra en plastpose og rett i stativet eller høyttaleren. Her er det ingen fare for at sand og støv ødelegger stuegulv eller høyttalerne dine. Lydmessig sørger Atabites for at hele lydbildet strammes opp, perspektivet forbedres og det blir utvilsomt mer ro over lydgjengivelsen.

Vi har også valgt å ta inn noen forskjellige spikes i ulike dimensjoner og gelpads som kan brukes til forskjellige formål under høyttalere osv.

Relaterte produkter
kr 690.00
Atacama Atabites er små metallkuler som benyttes som fyllmasse til høyttalerstativer. Dette gir stativet mer vekt og demper vibrasjoner i stativet. Kulene er dekket av sink slik at de ikke skal korrodere over tid....
kr 295.00
Selvklebende isolasjonspads laget av en velegnet type plast (High Performance Polyurethane Elastomer) som gir en effektiv demping av vibrasjoner og derfor bidrar til bedre lyd. Et sett inneholder 8 stk.

Meny

Innstillinger