Triangle Signature Gamma - Senterhøyttaler

Gamma er senterhøyttaleren i Signature-serien. Den er utstyrt med samme diskant som i resten av serien og med samme bass/ mellomtoneenheter som i Theta og er derfor en ypperlig match i et seriøst hjemmekinooppsett med enten Alpha, Delta eller Theta i frontrekken. Gamma er et ekte in-houseprodukt med førsteklasses finish og lydkvalitet.

Les merShow less
kr 19,990.00
Farge
 • Svart høyglans
 • Hvit høyglans
 • Mahogny høyglans
På fjernlager (ca 1-2 uker levering)
Merke:
Beskrivelse

Triangle Signature Gamma - senterhøyttaler

Ved å utnytte erfaringene fra forskning og utvikling på Magellan-serien, så nedarver Signature-serien flere av egenskapene sine derfra. Kabinettene i Signature-serien har enorm massetetthet med en massiv frontplate og elementene er av meget høy byggekvalitet. 

Gamma har et semi pod montert horn øverst i kabinettet og en papirbasert bass/ mellomtone enhet med solid oppheng og god slaglengde som er spesifikt designet for akkurat denne modellen. Papirmembranen egner seg svært godt til vokalgjengivelse, noe som er en viktig egenskap for en senterhøyttaler. Bassporten er montert i front for enklere plassering. Konstruksjonen er 2-veis med doble bass/ mellomtone-elementer og et diskanthorn med teknikk fra Magellan-serien.

For hjemmekino-entusiasten, så egner Theta seg som bakhøyttaler i et oppsett med Signature og Magellan-serien.

Basse/ mellomtoneelementet:

Mellomtonen har papirmembran, dette er med på å gi en klar lyd. Selve aluminiumsopphenget er redesignet for å gi bedre ventilasjon og kjøling på den dobbelsidige spolen. Pakningen mellom membranen og opphenget er halvmåne-formet, noe som gjør at elementet kan bevege seg med større utsving på spolen og som  gjør det i stand til å gjengi alle nyanser i lydbildet. 

Diskantelementet:

Selve opphenget til elementet er i solid injisert aluminium. Selve membranen er av titan, og er hele 25mm stor. I senter av elementet står en faseplugg som er nøye tilpasset selve membranen. Overflaten til hornet er stort, noe som sikrer en vid spredning av høyfrekvente toner. I bakstykket på elementet er det brukt et større kammer som skal redusere tilbakeslag av lydbølger i selve enheten. All denne teknikken sørger for en imponerende detaljgjengivelse og høy lydkvalitet preget av finesse og gjennomsiktighet og med minimal forvrengning lydmessig. Som på Magellan-serien er det lagt vekt på god off-axis spredning, dette gir god lydgjengivelse av overtonene også utenfor sweetspot.

Kabinettet:

Kabinettet er avrundet i fasongen. Dette er med på å gjøre høyttaleren stivere, men det reduserer også stående bølger i selve kabinettet. Kabinettene er massive, det brukes plater med ekstrem massetetthet laminert i flere lag for å redusere vibrasjoner og for å gjøre konstruksjonen mer vridningsstabil. Frontplaten, som skal holde høyttalerelementene på plass, er stivere enn resten av kabinettet. Videre så brukes det lakk av svært høy kvalitet for å gi en varig finish og glans. Høyttalerterminalene bak er av topp kvalitet og er kompatible med bananplugger, spader og uterminert kabel.

Delefilter og internkabling:

Ytelsesoptimering av hver enkelt høyttalermodell gjør det mulig for Triangle å benytte færrest mulig komponenter i delefilteret. I delefilteret brukes det utelukkende høykvalitetskomponenter. Resultatet av dette er økt transparens i lydbildet og en forbedret tonal balanse. På de to største modellene Alpha og Delta er delefilteret for bass og mellomtone/ diskant delen adskilt for å minimere utstrling av elektromagnetiske bølger. Dette forbedrer finessen i lydbildet i mellomtone og diskantområdet. Som på alle Triangle-modeller er delefilterne beskyttet mot spenningstopper.

Ofte overses internkablingen av høyttalerprodusenter. Men i Triangle Signature er ikke internkablingen tilfeldig. Etter nitidige lyttetester har Triangle funnetto ulike kabler fra delefilteret og ut til elementene som gir best mulig ytelse. Den som går til mellomtone og diskant gir en rein og klar lyd i mellom og overtoneområdet og og den som går til basslementene gir en solid og fyldig klang i lavfrekvensområdet. 

Høykvalitetsterminaler:

Terminalene for tilkobling av høyttalerkablene lages av Triangle selv og består av en kobber-legering. Terminalene støtter biwire og biamping. De kan brukes med spader, bananplugger eller eventuelt råkabel.

Spesifikasjoner:

 • Number of drivers 3
 • Number of ways 2
 • Sensitivity 90 dB/W/m
 • Frequency range 50 Hz – 20 KHz (+/- 3 dB)
 • Power handling 90 W
 • Repetitive peak power 180 W
 • Nominal impedance 8 Ω
 • Minimum impedance 4 Ω
 • Dimensions 260x582x381 mm
 • Weight 14,40 kg

Dokumenter (pdf):

Les merShow less
Produktdetaljer
Sig_gamma_black

Spesifikke referanser

ean13
3660216003799
Relaterte produkter
kr 4,490.00
Tales 340 er en rimelig og slagkraftig subwoofer i et kompakt kabinett. Tales 340 har en kompakt utforming, men det 10" store elementet og den kraftige klasse D forsterkeren sørger for fart og tempo når det trengs.

Meny

Innstillinger