Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

2L - The Nordic Sound

Av

Om plateselskapet 2L

Det norske plateselskapet 2L ble stiftet i 2001, som et merkenavn for produksjonsselskapet Lindberg Lyd AS. Musikken som blir gitt ut av 2L er i første rekke norske verk med norske musikere, men noen utvalgte utenlandske er det også. De fleste utgivelsene er spilt inn i «levende» lokaler som kirker og katedraler. 2L fokuserer på klassisk musikk, folkemusikk, samtidsmusikk og jazz. Du kan kjøpe alle utgivelsene fra 2L hos oss, men arbeidet med å legge ut produktene i nettbutikken pågår fortsatt.

Plateselskapet og Morten Lindberg er internasjonalt kjent for å vektlegge lydkvalitet. Opptakene til 2L har fått særlig oppmerksomhet for et naturlig lydbilde, der den indre kjernen i musikken står i fokus, uten at den akustiske atmosfæren i opptaksrommet går tapt. 2L har vært nominert til GRAMMY hele 36 ganger, og i 2020 vant de prisen med albumet LUX - Nidarosdomens jentekor og Trondheimsolistene m.fl.De 10 mest populære utgivelsene

Sammenlagt 2019-2020 er følgende utgivelser de mest populære. For deg som skal stifte bekjentskap med 2L for første gang anbefales deres referansealbum med et utvalg innspillinger fra forskjellige prosjekt.

 • Bolstad: Tomba sonora - Stemmeklang (Blu-ray + Hybrid SACD)
 • Veneliti - Oslo Kammerkor (Blu-ray + Hybrid SACD)
 • Magnificat - Nidarosdomens Jentekor, TrondheimSolistene (Blu-ray + Hybrid SACD)
 • Skazki - Gunnar Sama (Hybrid SACD)
 • LUX - Nidarosdomens Jentekor, TrondheimSolistene (Blu-ray + Hybrid SACD)
 • Concertos and Fairytales - Malmö Symfoniorkester, PK Svensen (Hybrid SACD)
 • Ole Bull: Stages of Life - Follesø, Annar, KORK (Blu-ray + Hybrid SACD)
 • Audiens - Schola Cantorum (Hybrid SACD)
 • Polarity - Hoff Ensemble (Blu-ray + Hybrid SACD)
 • Stone Rose - Ola Gjeilo (Hybrid SACD)
 • Kammermusikk av Elliot Carter - Johannes Martens Ensemble (Hybrid SACD)


Hybrid SACD og Blu-ray

Alle utgivelsene i formatet SACD (Super Audio CD) er hybrider, og kan også benyttes på vanlige CD-spillere. De inkluderer imidlertid også innhold med høyere oppløsning og/eller flere kanaler, som du først får glede av dersom du har en CD-spiller som støtter SACD. SACD kan inneholde opptil 4,8 GB sammenliknet med CD som har en grense på 0,7 GB.

Blu-ray-utgavene inkluderer to disker: Én SABD / Pure Audio Blu-Ray og én hybrid SACD. SABD støtter opptil 24bit/192kHZ, stereo, surround, immersive/3D, og kan benyttet på alle vanlige Blu-ray-spillere, både med og uten skjerm tilkoblet. Les mer om disse diskene her.

Relaterte produkter
kr 295.00
Komponisten Ørjan Matre har samarbeidet med Oslo Kammerkor i over 10 år. Med Veneliti har Matre dyrka folkemusikkompetansen i Oslo Kammerkor og bearbeidet norske folketoner – lengtende salmer, mystiske sagn og såre...
kr 249.00
Medtners musikk fascinerer og overrasker i det som synes velkjendt. Du fornemmer at du har hørt melodiene tidligere, i barndommen eller i en drøm, men selv om du ikke har det, er det som om du har ventet på at denne...
kr 249.00
Hvordan er musikken fra nordlyset? Bli med på audiens inn i en ny verden sammen med Schola Cantorum, direktør Tone Bianca Dahl, og gjestemusikerne Are Sandbakken og Nordic Voices.
kr 295.00
"Mitt hovedmål er at hver utgivelse får sin egen spesifikke identitet. Denne gangen valgte jeg å involvere Anders Jormin og Audun Kleive, to av Skandinavias fremste jazzmusikere. Resultatet er Polarity, et album...
kr 249.00
Stone Rose is Ola's first solo album, eagerly awaited across the world by audiences who have fallen in love with his expressive compositions and serenely beautiful playing.

Meny

Innstillinger